- 9 Ağustos 2016
- 116
- 109
- 103
- 41
- Konu Sahibi Rasperry84
-
Doktor o sekildemi soyledi sana 1. Adette mi kontrole gel dedi ? Cunku normalde benim bildigim 2. Adete kadar beklemek gerekiyor! Bence seninkide yukselir canim strese girme icini ferah tut.
Yaa çok güzel darısı isteyen herkese inşallahTabi arayin ama 2. Adettir o bence.. evet su an hamileyim :))
Amin darisi basiniza insallahYaa çok güzel darısı isteyen herkese inşallah
Amin Rabbim sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallahAmin darisi basiniza insallah
Çok şükür darısı başımaBen yaptirdim ilk denememde hamile kaldim cok sukur
Merhaba canım 2800₺ hastaneye ödedim ,440₺ eczaneden bir ilaç aldırdılarBu ay ben de prp deneyeceğim. Amh çok düşük. Maliyeti size ne oldu ne kadara hazırlıklı olmak lazım?
Ben acibademde yaptırdım 5500 tuttu canimBu ay ben de prp deneyeceğim. Amh çok düşük. Maliyeti size ne oldu ne kadara hazırlıklı olmak lazım?
ben ağustosta yaptırdım acıbademde 6000tl tuttu. siz daha önce mi yaptırmıştınız acaba?Ben acibademde yaptırdım 5500 tuttu canim
Yok ben daha yeni 30 ekim de yaptırdım .ben ağustosta yaptırdım acıbademde 6000tl tuttu. siz daha önce mi yaptırmıştınız acaba?
Yok canım Ekim 20 de yaptırdım eskisehirde yaptırdım yani daha Kasım 20 de 1 ay olacak yapilaliben ağustosta yaptırdım acıbademde 6000tl tuttu. siz daha önce mi yaptırmıştınız acaba?
hangi acıbademde yaptırdınız acaba? acıbadem maslakta yaptırmıştım ben :)Yok ben daha yeni 30 ekim de yaptırdım .
prp etkisi için 3-4 ay geçmesi lazım sanırım .Yok canım Ekim 20 de yaptırdım eskisehirde yaptırdım yani daha Kasım 20 de 1 ay olacak yapilali
Bana söylenen 8 hafta yani 2 ay diye benden önce yaptıran biride bir adet görmüş 2nci adette normal hamile kaldı canım ve amhş çok düşüktü birazda nasip işi galiba Rabbim ol diyecek ve bişeyler vesile olacak inşallah bizede nasip olurprp etkisi için 3-4 ay geçmesi lazım sanırım .
benim yarın prp sonrası 3. regl kontrolüm olacak , umarım olumlu sürprizli bir muayene olacak :)
Peki 2nci adet kontrolünde etkisi olmusmu olmamismi denmedi hiç sanaprp etkisi için 3-4 ay geçmesi lazım sanırım .
benim yarın prp sonrası 3. regl kontrolüm olacak , umarım olumlu sürprizli bir muayene olacak :)
bizde normal gebelik imkansız gibi, eşimde klinefelter sendromu var çünkü, yani hiç sperm yok. benden biraz daha yumurta toplanınca eşimden mtese ile ameliyatla sperm arayacaklar :/Bana söylenen 8 hafta yani 2 ay diye benden önce yaptıran biride bir adet görmüş 2nci adette normal hamile kaldı canım ve amhş çok düşüktü birazda nasip işi galiba Rabbim ol diyecek ve bişeyler vesile olacak inşallah bizede nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?