psikaytrist psikolog mezunları çalışanlar bakarmısınız arkadaşlar

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
arkadaşlar ben çok panik stresli panik bi insanım herşeyi kafaya takan biriyim özellikle önemsediğim olayları atandıgımı öğrendim 14 martta ilk an sevindim ondan sonra düşünceler belirdi kafamda ya işimde iyi olamazsam beceremezsem rezil olursam gibi düşünceler geldi aklıma kendime özgüvenim sıfır istenen belgelerı gönderdım eksık cıktı yeniden gönderdım hasta oldum düşüne düşüne bu işin uzmanı arkadaşlar bana yardım edermisiniz yürüme engelliyim ben hiç yürüyemiyorum pskiyatrise psikoloğa gitme imkanim çıldırıcam düşünmekten hasta oldum resmen

sebboycum öncelikle allah yardımcın olsun, engelli olanlar ahirette çok güzel makamlarda olacaklar hiç üzülme...rabbim hakkında hayırlısını versin...
aöf topiğinde de söylemiştim sana..panik olmak günden güne azalan bişey değil...sen aslında biraz düşünmekten kaybediyorsun..ufacık bişyi takıyorsun...hiç unutmuyorum sınav salonlarında saat varmıdır acaba ? diye bi konu açmıştın, :)
birde cevap kağıdına kitapçık kodumu yazmışmıyımdır acaba diye açmıştın...:)
bunlar çok basit şeyler ve sen bunları düşündükçe emin ol daha beter oanik olursun...
bundan önceki hayatın aktif değilse bunları düşünmen olağan haliyle insan boş kaldıkça sürekli kurara kafasında...
ama bak bundan sonrası için ne kadar şanslısın, atandın memur oldun ne güzel darısı dileyenlerin başına inşallah..
bundan sonra düşünmeye pek zamanın olmaz zaten :)
hani bi laf vardır ya su aka aka yolunu bulurmuş...biraz düşünmememyi dene, arkana at gitsin...
olurmu olmazmı acaba mı diye diye kendini yer bitirirsin...
bu arada psikoloğa gitsen çok iyi olur, annen falan götüremez mi acaba yada bi akraban yakının,?
inan çok rahatlarsın, onlar işin uzmanı oldukları için daha iyi yönlendirir...
burdan psikolog falan sana cevap yazsa bile, mutlaka görmek isteyecektir seni...

gazeldustubaglara'nın da dediği gibi buradan yardımcı olmaya çalışmak ne sağlıklı ne de gerçekçi. Herkesi kaygıya sürükleyen nedenler farklıdır (kimi zaman çok açık ortadaymış gibi görünse de) ve bunlarla özel olarak çalışmak gerekir. Bir psikologtan yardım almanız en doğrusu olacaktır. Ama bunun yanı sıra sizi kaygılandıran durumlar hakkında çevrenizdekilerle konuşmayı deneyin. Kendinize bir hobi edinin ve kaygı dolu senaryolar üreteceğiniz zamanları daha aza indirgeyin. Bir şeylerin ters gideceğine inandığınız anlarda, daha önceden de bu duyguya kapılığınızı ama üstesinden gelebildiğinizi hatırlatın kendinize. Bu arada işiniz hayırlı olsun. Umuyorum keyifle çalışacağınız bir işe kavuşmuşsunuzdur. :)

Back
X