su akar yolunu bulur sen sadece biraz oyun oynicaksn ama bunu kendn için yapıcaksn sakın yaparkn iki yüzlü olduğunu düşünme bunu hayatn için yapıyorsun ve yaparken kalp kırmıyorsun can sıkmıyorsun herkese iyi davranıyorsun sadece,sıkma canını camı aç şöyle derin bir nefes al ve yarın dhaa güzel bir güne başlayacğını düşün,sabah kalktığında bugününü dünden daha iyi geçirmek için çabala,üzme kendini kızına yoğunlaş onun dışındaki kimseyi gerçekten duyma
Canım benım utanmayı elalelımı bı kenara at sana ılk laf soktugunda pıslık cıkar sınır krızı gecırmıs gıbı yap cok cıddıyım gerekırse gt mutfagı paramparca et esını cagrrlar muhtemelen o gelınce de kendını odaya kıtle bagıra bagıra bıktım dıye agla ! hem kının gıder ofkenı kusmus olursun hem o kocan olayın senı nasıl uzdugunun farkına varır. YAzık ya yoksa cıdden hasta olursun o cocugunun delı bı annesı olur evladına da faydan olmaz nereye kadar atacan ıcıne . Aıle durumunu bılmıyorum ama ben olsam kesın bunu yapardım
Rol degıl ama kocamın aılesıne duskunlugu benu cıleden cıkartmıstı ılk ay bende tum ofkemı kusarak olayı cozmustum sustukca ıyıce sacmalıyolar cunku ! Bu ne ya
en savşmayı bırakmışsın.......
burda kim ne derse desin sen ; ben tekrar savaşmaya hazırım demedikçe sana kar etmez:)
önce otur karar ver savaşmaya devam edip evliliğini kurtarıp o kaynanana dersini verebilcekmisin?
yoksa öylece oturup kaynananın senin tüm hücrelerini işgal etmesini izliycekmisin?
sabah kalk bi duş al sonra yüzüne kocaman bi gülümseme yerleştir sofrada bugün kendimi çok iyi hissediyorum de.savaş boyalarını sürün ....... savaşmaya kaldığın yerden devam et
en dipe batmadıkça kuvvetli bi sıçrayış yapmazsın
ayrıcada sen mutlu görünürsen kaynanan sana ne kadar hasta derse desin kendin bile inanmazsın
şu an tamda onu yapıosun kadın sana hasta diye diy önce seni inandırmış
aynı taktiği sen ona uygula anne sen hastamısın ?çok soluk görünüosun bi doktora gişt bizim falan teyzede böleydi kanser oldu kadın de
sana bi nane limon kaynatim hastasın sanki de oda yok bişeyim derse kafana çokmu şey takıosun takma benim gibi rahat ol de:)
sen onu hasta et:)
Bigun olacak zaten bu kendime hakim olamiycam
Gec kalmadan yap bence gıden senden gıdıyo bu senın hayatın neden bı kac tane uyuz ınsanın mahfetmesıne ızın verıyosun . Sen evlat buyuteceksın bu pskolojıyle ona ne verebılcen . Sana bır yapıyosa sen 3 yap ezdırme kendını o da zaten sasrcaktr noldu bızım gelıne dıye .. kapıları carp bıktım cenenden dıye hayvan olsa anlar susar cunku .. Yedırme omrunu arkadasım
Aslına bakarsan hayat birileri kırılmasın, düzenim bozulmasın aman huzursuzluk çıkmasın diye idare edecek kadar uzun değil..
Farkında değilsin ama en güzel günlerini bir kaynana kıskançlığı ve fesatlığı ile heba ediyorsun..
Kocanı karşına alıp radikal bir konuşma yapma zamanı gelmiş.. Sen onun hayat kadını değil hayat arkadaşısın.. Yaşadıklarını görmezden gelmeye hakkı yok..
Bu kadar dirayetli olabilirmiyimki acaba oturup defalarca kez konustum ama oyle bir tavra burunuyorki sanki ben hicbisey yokken takiyorum hastayimya zaten
Su an ayrilamayiz oda bunu bildigi icin daha beter oluyo ya zaten
Esimle bir sorunu konusuyoruz kiziyorum yeri gelio kusuyorum 1 saat sonra hicbisey olmadi gibi ariyo konusuyi bende istikrarli olup uzatamiyorum ee ne oluyi o sorun orda cozumsuz kaliyo 2 gun sonra yine patlak veriyor
peki neden evinizi ayıramazsınız.sizi onlara bağlayan ne ?
Aylar once kv ile yanildim bi sorunumu paylastim anladi gibi davrandi sonra bu sorundan dolayi dedimki anne cok bunaldim dedim neyse aylar sonra disari cikmistim eve geldim esim surati 5 karis oturuyo ne oldu dedim ben sorumsuzmuyum dedi ne oldu anlat dedim sonra ogrebdimki kv hic bir neden sunmadan lafimin basini sonunu kesmis cirkin bi sekilde karin cok sikilmis bunalmis ayri ev istio demis neye ugradigimi sastim ben sana bu sekildemi soyledim durduk yeremi soyledim dedim kendimi paraladim resmen sonrada kv diyoki ayri eve cikarsaniz gelmeyiz zaten biz ee niye bizi istemeyen gelinin evinde ne isimiz var saka gibi yaa
gelmesin çokta tınnn.benim eşimin aileside yüzünü astı evimizi ayırdığımızda. .beni bu yüzden hep dışladılar halada dışlıyorlar.hem hatta hiç maddi manevi desteklerini bile görmedik.tehdidlemi sizi orda tutmaya çalışıyorlar.boşver desinler istedikleri tehdidleri yapsınlar siz kararlı olun yeterki onlarda pes edip sonunda bunuda kabullenirler.
artık kv ne kadar etkinse cidden tedaviye mi ihtiyacım var diye sorgular olmuşsunuz.Cocuk gibi oyuncak olduk elinde resmen nasil bir durumun icindeyim anlayamiyorumku kendimi dusunemiyorum konusamiyorum susuyorum cidden tedaviye ihtiyacimmi var nesem yok hicbisey yapasim yok 4 sene bu kadatmi yorar insani agzimi acip tek laf edesim yok
Maddi problemler diyelim cok fazla borc var ancak 2 yilda toplanir bu arada bende calisicam belki daha iyi olur hersey savas demeyin bana nolur vallahi biktim dusup hicbisey yok gibi kalkmaya calismaktan
Cocuk gibi oyuncak olduk elinde resmen nasil bir durumun icindeyim anlayamiyorumku kendimi dusunemiyorum konusamiyorum susuyorum cidden tedaviye ihtiyacimmi var nesem yok hicbisey yapasim yok 4 sene bu kadatmi yorar insani agzimi acip tek laf edesim yok
Vallahi benim kv de benim psikolojimi bozdu anlatamam sana.senin kv gibi benimkide bana şöyle dedi.hemen hemen aynı kv leriimiz. [ SENİ O EVDE SAKLAMAYACAĞIM OĞLUMDAN BOŞATACAĞIM) buda sinirli olduğu başka birgün ( İSTESEM SENİ OĞLUMDAN 2 GÜNDE BOŞATTIRIRIM) gün bile veriyor düşün..beni hep böyle tehdidi etti.birde benim kv patron tiplerinden.kocasını parmağının ucunda oynattırır çocuklarınıda.. tövbe yarabbim dünyayı sanki o yarattı ..benim yaptığım herşeyle alay geçdi,laf işittirdi,dedikodumu yaptı,maddi yönden elimizdekilerini alıp diğer çocuklarına yedirdi onun yüzünden borç içinden çıkamadık birde suçsuz gibi suyun yüzüne çıktılar,diğer gelininle beni karşılaştırdı beni dışladı,görümceme ev almasına yardım etti biz ev aldığımızda ne destek çıktı nede bize olan borcunu verdi.birde ev alıyoruz diye surat astılar.ey gidi ne günler yaşattı bana bunlar sadece 1 bölümü.evim ayrı ALLAHA şükür elimden gelirse aynı bulunduğumuz şehri bile değiştirmek istiyorum ama o olması mümkün değil eşimin işi burda.hergün dua ediyorum ALLAHIM hayırlıysa eğer burdan taşınıp uzaklara gitsinler.çünkü tahammülü kalmıyor insanın biryerden sonra sabır taşıyor.eskiden çok kötüydük şimdi gelip gitmeyide azalttım oraya gitmediğim sürece kafam rahat ve huzurluyum.inşallah sende rahata kavuşursun.böyle kv lerde uzaklaşmak en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?