Hanimlar merhaba 4 yillik evli 2 yasinda bir cocuk annesiyim... Bu aralar artik biseylerin beni coooook fazla yordugunun yoruldugumun tukendigimin farkina vardim...Kv kp ile ayni evde yasiyoruz...kp im dunya iyisi bir adam ancak kayinvalidem tuketti beni artik herseyi elestirir kibiri daglardan buyuk laf sokar hicbisey begenmez yaptigim yemegi yemez ha bire bahaneler yaratir surekli ben bilirim modundadir beni sevmedigi asikardir veeee o kadar tehlikeliki bunlari hep yuzeysel yapar laf soka soka sonra ben anne ne oldu niye boyle davraniyosun dedigimde hastasin sen git tedavi ol der bilmiyorum ama beni gerçekten hasta etmeye calisiyor galiba...esim dersen ise vermis kendini sadece malum muhabbette opusuruz sariliriz onun disinda iki yabanci gibiyiz...hos artik opmek sarilmak falanda etkilemiyoki beni soguduk birbirimizden...mesela gecen gun annesine para veriyo faturalar icin gaz icin vs bu zamana kadar hic problem etmedim ancak su 2 aydir ben neyim diorum fatura yatirma ozurlumuyum ne diye bana ver miyosun bu kezde kavga cikio hos ciksa ne olacakki ayni evde olunca kavga bile edilmiyo bagirip relax olayim diyosun ama oda yok.kisaca hanimlar artik sac taramak makyaj yapmak giyinmek suslenmek istemiyorum yapmiyorumda kendime olan degerimi ozguvenimi yitirdigimi hissediyorum sizce gercekten doktorlukmuyum gitsemde ne yapabilirki bana eski nesemi kim verebilirki
Oldum zaten konusmak bile gelmez oldu icimden hos konusmak istesemde kendimi ifade etmeyi unuttum surekli biyerlerim agriyor hep hastayim ama gercekten ciddi boyutlardada hasta oluyorum sabah olsun istemiyorum kv surekli 5 karis surat bisey sorarsin cvp vermez tiye alir gibi tahammulum kalmadi artik ama boyle yapanda hic biseyin farkinda olmayan yada olup isine gelmeyen kocam kendi annem gecengun kizim sen niye bu kafar soluksin niye hep hastasin noluyo diyo polyanaciliktan biktim bide panik atagim tekrarliyo metroya bindigimde kalp krizi gecirecekmisim gibi oluyorum sakinlestiremiyorum kendimi aglayamiyorumda aglasam belki rahatlarimBence senin kayınvalidenin tedaviye ihtiyacı var. Erkekler ve annelerinde gelini küçük görme gibi bir özellik var genelde. İçine baksan bir b*k değildir ama küçük dağları yarattım sanırlar. Sen yine giyin süslen bacım kendin için. Salla başkalarını. Sen de lafını sok kaynanan. Yoksa daha çok üzülürsün. Sen huyuna gittikçe daha çok biti şişer kaynananın. İçinde bırakma gerçekten hasta olursun yoksa.
kocan verebilir doktor değil iyi bir doktor sana alternatif çözümler üretir evet ama karşındaki kişiler aynı kaldıkça yıllarca tedavi görsen ne olucak sen değişsnde sorunlar yerinde sayacak,bence eşini al karşına bir akşam açık açık konuş ama sakın ona sen şöyle yapıyorsun falan diye suçlama onu anladığını onunda haklı oldğunu ama senide anlaması ve değer vermesi gerektiğini ne kadar üzgün olduğunu ne kadar yıprandığını eskisi gibi neşeli olmak istediğini ama bunun o ve kv değişmeden mümkn olmayacğını anlat,bir de kv ni asla duyma ne söylerse söylesin yokmuş gibi davran,hiç olmadı arada bir kp ile konuş ama şikayet olarak değil sanki baba kız dertleşirmişsinz gibi üzüldüğünü anlat onları çok sevdiğini serpiştir konuşma aralarına.birde mümkünse ayrı eve çıkın bu kesin çözüm olabilir
Hanimlar merhaba 4 yillik evli 2 yasinda bir cocuk annesiyim... Bu aralar artik biseylerin beni coooook fazla yordugunun yoruldugumun tukendigimin farkina vardim...Kv kp ile ayni evde yasiyoruz...kp im dunya iyisi bir adam ancak kayinvalidem tuketti beni artik herseyi elestirir kibiri daglardan buyuk laf sokar hicbisey begenmez yaptigim yemegi yemez ha bire bahaneler yaratir surekli ben bilirim modundadir beni sevmedigi asikardir veeee o kadar tehlikeliki bunlari hep yuzeysel yapar laf soka soka sonra ben anne ne oldu niye boyle davraniyosun dedigimde hastasin sen git tedavi ol der bilmiyorum ama beni gerçekten hasta etmeye calisiyor galiba...esim dersen ise vermis kendini sadece malum muhabbette opusuruz sariliriz onun disinda iki yabanci gibiyiz...hos artik opmek sarilmak falanda etkilemiyoki beni soguduk birbirimizden...mesela gecen gun annesine para veriyo faturalar icin gaz icin vs bu zamana kadar hic problem etmedim ancak su 2 aydir ben neyim diorum fatura yatirma ozurlumuyum ne diye bana ver miyosun bu kezde kavga cikio hos ciksa ne olacakki ayni evde olunca kavga bile edilmiyo bagirip relax olayim diyosun ama oda yok.kisaca hanimlar artik sac taramak makyaj yapmak giyinmek suslenmek istemiyorum yapmiyorumda kendime olan degerimi ozguvenimi yitirdigimi hissediyorum sizce gercekten doktorlukmuyum gitsemde ne yapabilirki bana eski nesemi kim verebilirki
Kayınvalideniz söylediklerine kulak asmayın hiç muhattap bile olmayın. Giyin makyaj yap alışveriş yap. Kendini iyi hissettiren şeyleri yap ki enerjin yükselsin başka türlü dayanamazsın. Kendisi hasta farkında değil yaptığı hareketler sağlıklı insan hareketi değil. Sana kendini kötü hssettirmek için hastasın dyo ama asıl hasta kendisi yazık farkında bile değil. Sen takılma canım benim. Allah sna kolaylık, sabır versin. Kayınvalidenize de merhamet, vicdan versin inş.
bence acilen o evden ayrılın eşini de al kendin ve çocuğun için yoksa kadın sizi boşayacak
Su an ayrilamayiz oda bunu bildigi icin daha beter oluyo ya zaten
Esim ailesinden inanilmaz cekinio esimlede sorunlar var cunku kv 10 gunlugune memlekete gitti biz ot gibi sohbet yok muhabbet yok kv beni hep asagida goruyo zaten cok kibirli ve bencildir burnundan kil aldirmaz biktim valla ya
O vicdanin onda oldugunu sanmiyorum psikiyatriye gidersem belki esimlede konusmak ister diye dusundum o kadar bozdularki psikolojimi kendime guvenimi o kadar cok yitirdimki kizimla hava biraz kararsin disari cikamiyirum sanki alacaklar saniyorum annemlere kalmaya gidiyorum sabaha kadar uyuyamiyorum bisey olcak diye uzerimde sureklu baski var cocuga dikkat et iyi bak cocukta tesaduf annemden geldigimde bir sivilce olsun ne bu ne oldu buraya sorgu sual deliriorum galiba
ayrı eve çıkamazmısın yada kaynpederini devreye soksan,senden başkasına anlatamam baba falan desen mutsuzum desen yardım et desen ne bilim işte birşeyler desen?birde hazır kv yokken keşke ortalığı biraz hareketlendirseydin ne bilim eşinle kendine özel sofralar hazırlasaydın yemektn sonra film keyfi yapsaydınız çıkıp kahve içmeye falan çıksaydın vb gibi...
Ayri eve cikmaktan hic bahsediyor musunuz esinizle?
Sonsuza kadar bir arada olmayacaksinizdir sanirim.
Bu durumda bir doktor destegi alsan da ortamin ayni oldugu surece ne kadar faydasi dokunur mechul.
Ahh ahh ne Allahtan korkmaz kadınmış. Ne ister senden. Neden bazı kayınvalideler hep gelinlerine böyledir. Ben bunu çözemedim bi türlü. Seni ne çok üzmüş hep içine atmaktan kendini kötü hssedersin tabi. Bence sen bi doktora görün dök içini belki rahatlatıcı ilaçlar verir. Başka türlü dayanamazsın. Sen ne hasta olacaksın bırak o olsun Allahından bulsun. Git mutlaka derdini anlat bakalım iyi gelir sana belki. Allah yar ve yardımcınız olsun. Durumunuz beni çok üzdü.
yani sen mutlaka bir doktora görün ama bunu eşine söyle sadece kv söyleme hatta eşinede söyleme istersen,hem ikili ilişki işkenceye dönüştü ne demek sonuçta evlisiniz mutlaka beraber olucaksınız,artık katlanamam diyorsan kendi ailenle konuş boşan kocandan sende rahtla kocanda kv de
Temizlik yapiyorum mesela hep bi bahane buluyo bigun perdeyi asamadim ama pert olmusum gunlerdir temizlik yapicam diye dedimki boyum yetismiyo srn asssan dedim tuttu bana ben olmasam napicaksin dedi bende gunlerdir mahvoldum bi eline saglik der insan dedim banane ne diycem dedi ya dedim srnin cocuklarina biri boyle davransa napatsinki dedim dondu bana utanmadan onlar benim cocuklarim dedi iyi degilm gercekten ki hic haketmedim sakinim asla saygisiz degilm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?