- 24 Aralık 2014
- 55
- 11
- 98
Bu konularda dikkatli olmak gerekiyor her yer zibil gibi kalifiyesiz insan dolmuş. Bende aradım bir tane önerdiler kadın sosyolog sertifikayla aile görüyor. Anladığım an bıraktım şikayet ettim. Tanıdık birinin önerisiyle aile danışmanlığı alanında uzmanlık yapmış bir psikologa gidiyorum şimdi.Merhabalar uzun suredir yaşadığım ailevi ve şahsi sıkıntılarımı anlatıp dinlenildiğimi hissedebileceğim bir psikolog arayışım var ama küçük bir çocuğum olduğundan online hizmet almak istiyorum aile danışmanı da olabilir ama bütçem kısıtlı önerebileceğiniz kimse var mı?
Bu konularda dikkatli olmak gerekiyor her yer zibil gibi kalifiyesiz insan dolmuş. Bende aradım bir tane önerdiler kadın sosyolog sertifikayla aile görüyor. Anladığım an bıraktım şikayet ettim. Tanıdık birinin önerisiyle aile danışmanlığı alanında uzmanlık yapmış bir psikologa gidiyorum şimdi.
Yüzyüze olsa nasıl olur?Online terapi verebilecek gerçekten iyi psikolog/psikiyatri öneriniz var mı? Daha önce terapi geçmişim oldu ama bana pek fayda sağlamadi.. O yüzden gerçekten iyi oldugunuzu düşündüğünüz kişileri tavsiye edebilir misiniz?
Doktor mu psikolog mu?Van da var mı doktor oneriniz
İkisi de olurDoktor mu psikolog mu?
Özelden yazarsanız Van’daki tanıdığım uzmanın bilgilerini paylaşabilirimİkisi de olur
Özelden yazdım sizeÖzelden yazarsanız Van’daki tanıdığım uzmanın bilgilerini paylaşabilirim
Benim üniversitede hocamdi kendisi. Çok kaliteli bir hocadır eminim terapi desteği de size yarayacaktirb. türküler aka. internetten e-posta adresini bulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?