Psikiyatr ve Psikolog Önerileri...

Bu konularda dikkatli olmak gerekiyor her yer zibil gibi kalifiyesiz insan dolmuş. Bende aradım bir tane önerdiler kadın sosyolog sertifikayla aile görüyor. Anladığım an bıraktım şikayet ettim. Tanıdık birinin önerisiyle aile danışmanlığı alanında uzmanlık yapmış bir psikologa gidiyorum şimdi.

Öğrenci bütçemle en son 3000TL istediklerinde özelden ümidi kestim.Ankara devlet hastanelerinde özellikle OKB alanında uzman iyi bir psikiyatrist tavsiyesi verebilecek olan var mı?

tavsiyeediyorum.com diye bi site var, orda şehir seçip psikiyatrist, psikolog, psikolojik danışman veya pedagog gibi uzmanları listeleyebiliyorsunuz.

İsmi nedir

Online terapi verebilecek gerçekten iyi psikolog/psikiyatri öneriniz var mı? Daha önce terapi geçmişim oldu ama bana pek fayda sağlamadi.. O yüzden gerçekten iyi oldugunuzu düşündüğünüz kişileri tavsiye edebilir misiniz?

Yüzyüze olsa nasıl olur?

Kızlar önerebilceğiniz bir psikiyatri var mı iyi olan beş senedir ruhsal hastalığımla savaşıyorum ve bulunduğum ilde gittiğim psikiyatrinin verdiği ilaçlar işe yaramıyor

Madde bağımlılığı için özelde önerebileceğiniz bir psikiyatr var mı Eskişehir'den yazıyorum

Ankara için şu doktordan uzak dur.

Uzm. Dr. Esengül EKİCİ Kalıcı travma yaşarsın.​

Ankara için söylüyorum. Sececeğiniz doktor çok önemli. Bazı doktorlar hastalığınızı daha kötü yapabilir. Bu doktorun ismi burda dursun kimse ona gitmesin.

Ankara ümitköy denge psikoloji ilgileri ve deneyimleri çok güzel bir çok psikolog denedim ankarada abartılmamış bir fiyat ve uzman destek istiyorsanız yusuf bey ile bir konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…