- 12 Aralık 2019
- 28
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi Ezgidevran
-
Neden gitmek istiyorsun?Arkadaşlar öyle bi cikmazdayim ki sormayın. Eşimin memleketine evlenip geldim yerlestim.Bu 3.yil oluyor geldiğimden beri sürekli alışırım umuduyla günler gecti. Bebegimde olduğundan beridir artık zorlanmaya baslamistim ki ta son 2gune kadar. Nefes alamiyorum ruhum daralıyor Kaçmak istiyorum sanki.Surekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum.Sabahlara kadar ağlıyorum Bu sehirde yaşamak istemiyorum ömür boyu bu sehirde kalma fikri beni mahvediyor. psikiyatriden randevu aldik oraya gidecem.Daha önceden de psikiyatri ilaçları kullanmistim 5yil eski durumları tekrar yaşamak istemiyorum.Esime de açıkça soyledim götür beni burdan tayin isteyelim diye yapamıyorum diye ama ailem böyle biseyi kabul etmez beni reddeder dedi. sana önereceğim bisey yok ben gidemem dedi. Annem geldi memleketten dedi böyle olmaz hastalik sahibi olmussun çok üzülüyor.
Neden bebek yaptın ozamanArkadaşlar öyle bi cikmazdayim ki sormayın. Eşimin memleketine evlenip geldim yerlestim.Bu 3.yil oluyor geldiğimden beri sürekli alışırım umuduyla günler gecti. Bebegimde olduğundan beridir artık zorlanmaya baslamistim ki ta son 2gune kadar. Nefes alamiyorum ruhum daralıyor Kaçmak istiyorum sanki.Surekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum.Sabahlara kadar ağlıyorum Bu sehirde yaşamak istemiyorum ömür boyu bu sehirde kalma fikri beni mahvediyor. psikiyatriden randevu aldik oraya gidecem.Daha önceden de psikiyatri ilaçları kullanmistim 5yil eski durumları tekrar yaşamak istemiyorum.Esime de açıkça soyledim götür beni burdan tayin isteyelim diye yapamıyorum diye ama ailem böyle biseyi kabul etmez beni reddeder dedi. sana önereceğim bisey yok ben gidemem dedi. Annem geldi memleketten dedi böyle olmaz hastalik sahibi olmussun çok üzülüyor.
Ben marastayim ailem bursadaAilen nerde yasıo sen nerde yaşıosun?
Neyden bunalıosun mesela?Eşin mi yanında olmuo aılesı ezıyet mı edıo sorun nedır?Arkadaşlar öyle bi cikmazdayim ki sormayın. Eşimin memleketine evlenip geldim yerlestim.Bu 3.yil oluyor geldiğimden beri sürekli alışırım umuduyla günler gecti. Bebegimde olduğundan beridir artık zorlanmaya baslamistim ki ta son 2gune kadar. Nefes alamiyorum ruhum daralıyor Kaçmak istiyorum sanki.Surekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum.Sabahlara kadar ağlıyorum Bu sehirde yaşamak istemiyorum ömür boyu bu sehirde kalma fikri beni mahvediyor. psikiyatriden randevu aldik oraya gidecem.Daha önceden de psikiyatri ilaçları kullanmistim 5yil eski durumları tekrar yaşamak istemiyorum.Esime de açıkça soyledim götür beni burdan tayin isteyelim diye yapamıyorum diye ama ailem böyle biseyi kabul etmez beni reddeder dedi. sana önereceğim bisey yok ben gidemem dedi. Annem geldi memleketten dedi böyle olmaz hastalik sahibi olmussun çok üzülüyor.
Ne demek ailem reddeder onun ailesin siz degilmisnizArkadaşlar öyle bi cikmazdayim ki sormayın. Eşimin memleketine evlenip geldim yerlestim.Bu 3.yil oluyor geldiğimden beri sürekli alışırım umuduyla günler gecti. Bebegimde olduğundan beridir artık zorlanmaya baslamistim ki ta son 2gune kadar. Nefes alamiyorum ruhum daralıyor Kaçmak istiyorum sanki.Surekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum.Sabahlara kadar ağlıyorum Bu sehirde yaşamak istemiyorum ömür boyu bu sehirde kalma fikri beni mahvediyor. psikiyatriden randevu aldik oraya gidecem.Daha önceden de psikiyatri ilaçları kullanmistim 5yil eski durumları tekrar yaşamak istemiyorum.Esime de açıkça soyledim götür beni burdan tayin isteyelim diye yapamıyorum diye ama ailem böyle biseyi kabul etmez beni reddeder dedi. sana önereceğim bisey yok ben gidemem dedi. Annem geldi memleketten dedi böyle olmaz hastalik sahibi olmussun çok üzülüyor.
Maraş cidden insanı hasta edebilen bir şehirdir inanırım.Ben marastayim ailem bursada
Eşinin ailesi mi orada niye saplanıp kalmış orada oturmayaArkadaşlar öyle bi cikmazdayim ki sormayın. Eşimin memleketine evlenip geldim yerlestim.Bu 3.yil oluyor geldiğimden beri sürekli alışırım umuduyla günler gecti. Bebegimde olduğundan beridir artık zorlanmaya baslamistim ki ta son 2gune kadar. Nefes alamiyorum ruhum daralıyor Kaçmak istiyorum sanki.Surekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum.Sabahlara kadar ağlıyorum Bu sehirde yaşamak istemiyorum ömür boyu bu sehirde kalma fikri beni mahvediyor. psikiyatriden randevu aldik oraya gidecem.Daha önceden de psikiyatri ilaçları kullanmistim 5yil eski durumları tekrar yaşamak istemiyorum.Esime de açıkça soyledim götür beni burdan tayin isteyelim diye yapamıyorum diye ama ailem böyle biseyi kabul etmez beni reddeder dedi. sana önereceğim bisey yok ben gidemem dedi. Annem geldi memleketten dedi böyle olmaz hastalik sahibi olmussun çok üzülüyor.
Konu sahibi maraşta tokat nerden çıktıSeni bi duruma iten nedir?Hic gitmedim Tokat'a simdi google dan resimlerine baktim cok da sirin bir sehir aslinda,yesil,daglik yuksek daglarin arasindaki sehirler cok etkiler beni...Sanirim hic sevmeye calismamissin,kendini sevmemeye cok fazla sartlamis olucaksin ki,nasil bir yer oldugu cok da onemli degil sanki senin icin? Ailene uzak oldugun icin boyle hissediyor olabilirsin ,yinede bence cok sanslisin ayni ulkenin icinde bir otobuse binip yarim gun icinde beraber olabilecek durumdasin,ben ailemden uzakta dunyanin oteki ucundaki bir ulkedeyim.gideyim goreyim desem ucak biletim en asagi alti yedi milyar,dort cocukla gittimmi en asagi sadece ucak bilet parasi elli milyardan fazla,onlar gelsin desem pasaportu,vizesi sikinti.Yilin dokuz ayi kar kis.Gunese hasretiz,yazi iki ay oda iki gunder bir yagmur,firtina.ben neyiyeyim peki hi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?