- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Ezgidevran
-
Alışamazsın.. sanki senin olmadigin yerler de hayat varmış gibi hissedersin.. esin senin için bu fedakarlığı yapmıyor senin yapmana rağmen...ben boşanırdım.. insan tayin mümkünse eşi için fedakarlık yapabilmeli üstelik eşi yapmışsa ve bu kadar kötü durumdaysaArkadaşlar öyle bi cikmazdayim ki sormayın. Eşimin memleketine evlenip geldim yerlestim.Bu 3.yil oluyor geldiğimden beri sürekli alışırım umuduyla günler gecti. Bebegimde olduğundan beridir artık zorlanmaya baslamistim ki ta son 2gune kadar. Nefes alamiyorum ruhum daralıyor Kaçmak istiyorum sanki.Surekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum.Sabahlara kadar ağlıyorum Bu sehirde yaşamak istemiyorum ömür boyu bu sehirde kalma fikri beni mahvediyor. psikiyatriden randevu aldik oraya gidecem.Daha önceden de psikiyatri ilaçları kullanmistim 5yil eski durumları tekrar yaşamak istemiyorum.Esime de açıkça soyledim götür beni burdan tayin isteyelim diye yapamıyorum diye ama ailem böyle biseyi kabul etmez beni reddeder dedi. sana önereceğim bisey yok ben gidemem dedi. Annem geldi memleketten dedi böyle olmaz hastalik sahibi olmussun çok üzülüyor.
Bende bursa dayimBen marastayim ailem bursada
Aynen öyle. Ailesi ne bana karşı ilgililer ne çocuğa.Ama lafta her şeyi yaptilar yanimdalar.. ben diyetisyenim. Bu sekilde değil ama ne bileyim formasyonum var öğretmenliğe gecseymissim yada üniversiteye bahanemiz olurmusta gidebilirmisiz. Yani ölme eşeğim ölme.. O bahaneler ne kadar zor haberi yokksizin sorununuz esinizle.. ne demek ailem izin vermez gidemem.. cok uzuldum sizin icin. inanamadim..
Üniversiteye öğretim görevlisi olsam bi bahane olurmuş ailesine de dermis imkanları daha iyi olacak o şekilde gidilirmis.. Yani benden öyle imkansiz bisey istiyor ki.Alışamazsın.. sanki senin olmadigin yerler de hayat varmış gibi hissedersin.. esin senin için bu fedakarlığı yapmıyor senin yapmana rağmen...ben boşanırdım.. insan tayin mümkünse eşi için fedakarlık yapabilmeli üstelik eşi yapmışsa ve bu kadar kötü durumdaysa
öyle gibi geliyor insana ama öyle değil ya. Bizde de benzer bir durum var. Ben de eşimin ailesinin yaşadığı şehiri hiç sevmiyorum. Bir de kendi yaşadığımız şehirde kurulu bir düzenimiz var, eşim de tanıştığımızda burada yaşıyordu sonra evlenince ailesi bizlere kendi yaşadıkları yerden ev tutmaya kalktı. Eşim de razı oldu. Ben olmadım. Konusahibi baştan koyacaktı tavrını gitmeyecekti.Ya şu yaşadığı şehir yüzünden depresyona girenleri hiç anlamıyorum. Daha önce yaşadığınız yerden neyi eksik, neyi fazla yani? İnsan sevdiği adamın çocuklarının yanında nerede olursa olsun mutlu olur. Hasta olacak kadar durumu abartmak biraz şımarıklık gibi geliyor bana.
O zaman siz de eşinizi silmekle tehdit edin. Çekirdek ailen mi uzak ailen mi diye tercihe zorlayın.Üniversiteye öğretim görevlisi olsam bi bahane olurmuş ailesine de dermis imkanları daha iyi olacak o şekilde gidilirmis.. Yani benden öyle imkansiz bisey istiyor ki.
Yanı mümkünse ol.. Ama o zamn da bahane bulur bence...ailesine zorunlu tayin diyebilirÜniversiteye öğretim görevlisi olsam bi bahane olurmuş ailesine de dermis imkanları daha iyi olacak o şekilde gidilirmis.. Yani benden öyle imkansiz bisey istiyor ki.
Yüksek lisans doktora vs için Bursa'da bir üniversiteye başvurun. Ve mecbur kaldığınız(!) için tayin istesin eşiniz.Aynen öyle. Ailesi ne bana karşı ilgililer ne çocuğa.Ama lafta her şeyi yaptilar yanimdalar.. ben diyetisyenim. Bu sekilde değil ama ne bileyim formasyonum var öğretmenliğe gecseymissim yada üniversiteye bahanemiz olurmusta gidebilirmisiz. Yani ölme eşeğim ölme.. O bahaneler ne kadar zor haberi yokk
sorun sadece ilgisiz olmaları mı?çok ilgili olsalar dert olmasalar da dert.boşverin tek sorun ilgisizlikleri olsun.Aynen öyle. Ailesi ne bana karşı ilgililer ne çocuğa.Ama lafta her şeyi yaptilar yanimdalar.. ben diyetisyenim. Bu sekilde değil ama ne bileyim formasyonum var öğretmenliğe gecseymissim yada üniversiteye bahanemiz olurmusta gidebilirmisiz. Yani ölme eşeğim ölme.. O bahaneler ne kadar zor haberi yokk
Kazandi da diyebilir sanki benden belge mi isteyecekler.Yuksek lisansi yeni bitirdim. Doktorayi kazandi devam zorunluluğu var haftada 2gun dese ne olur sankiYüksek lisans doktora vs için Bursa'da bir üniversiteye başvurun. Ve mecbur kaldığınız(!) için tayin istesin eşiniz.
Ailesine böyle söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?