• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikiyatri servisinde yatmak

avrupayakasiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
657
49
98
26
Biliyorsunuz 2 gün önce 28 tane antidepresan içtiğimle ilgili soru sordum.Bilen varsa söyleyebilir mi psikiyatri servisinin aciline gitmem mi gerekiyor yatış için yada nereye gitmem gerek bakırköy çok kötü diyorlar ilaç verip yolluyolar diyorlar internette okudum.Yada 9 gün doktorumumu beklemeliyim kendisi özel.

Biliyorsunuz 2 gün önce 28 tane antidepresan içtiğimle ilgili soru sordum.Bilen varsa söyleyebilir mi psikiyatri servisinin aciline gitmem mi gerekiyor yatış için yada nereye gitmem gerek bakırköy çok kötü diyorlar ilaç verip yolluyolar diyorlar internette okudum.Yada 9 gün doktorumumu beklemeliyim kendisi özel.
Önce hastaneye gidin, ordaki danışmaya ya da psikiyatri kliniğinin olduğu kattaki asistanlara sorabilirsiniz . Mutlaka birisi bilgi verir. Hastanenin numarasını internetten bulup da sorabilirsiniz.

Bekleyebilirseniz psikolojik olarak bekleyin şimdi nereden bileyim ben bunu yazarım Allah korusun bir saçmalık yaparsınız acile gidecek kadar kötü hissediyorsanizda gidin fakat bakın mucize yok nasıl bir günde böyle olmadiysaniz bir günde de iyi olmayacaksınız .Bu sizin hallerden çok güçlü çıkan bu psikolojik sorunlardan kurtulan insanlar var kendinizden ümidi kesmeyin biraz kendinize yardım edin

Ben de daha önce 15-16 antidepresan birden yutmuştum o yüzden iyi anlıyorum sizi. Ama kafamı kaldırmakta zorlanıyordum. Bugün nasılsınız, daha iyi misiniz?

Toplumumuzda bir kadın bangır bangır bağırıyor iyi değilim yatmak istiyorum diye
Aile çevresi nasıl bu kadar duyarsız kalabiliyor hayret ediyorum.
24 yaşındaki kadının sosyal medyada bağırması yardım istemesi demek madem ailesi de önemsemiyor, ben şimdi polise ihbarda bulunacağım, merak etme seni kurtaracaklar avrupayakasiii avrupayakasiii

Hayır evde bir olay falan mı var disarimi cikamiyorsunuz o kadar hap yutmak falan endişelendik sizin için mesela ben endişe duyuyorum sizin için kendinize birşey yapmanızdan korkuyorum ve elimden birşey gelmiyor bunu izleyerek beni seyirci yapıyorsunuz nasıl yardımcı olalim

Nedne gerek yok? Dünden beri ailem izin vermiyor diyorsunuz demek polise gidebiliyosunuz neden hastaneye gidemiyosunuz? Ve polise ne ifadesi vereceksiniz?
Arkadaşım sence 24 tane anti depresan içen insan 2 günde buraya mesaj atacak duruma gelebilir mi?
geçen gün ayni gun unutup 2 tane l.stral içtim 3 gün yataktan başımı kaldıramadım.
zehirlenmeyi geç ensene keserle vurmuşlar gibi agrilarla uyaniyosun.
Dikkat çekmek için yapiyor prim vermeyin yok illa bir şey yapalim icime sinmedi diyorsaniz hep birlikte cimere şikayette bulunalim.
İntihar vakasi olan bir vatandaşı ailesi paramiz yok diyerek psikiyatri tedavisine engel oluyor yazalım

Arkadaşım sence 24 tane anti depresan içen insan 2 günde buraya mesaj atacak duruma gelebilir mi?
geçen gün ayni gun unutup 2 tane l.stral içtim 3 gün yataktan başımı kaldıramadım.
zehirlenmeyi geç ensene keserle vurmuşlar gibi agrilarla uyaniyosun.
Dikkat çekmek için yapiyor prim vermeyin yok illa bir şey yapalim icime sinmedi diyorsaniz hep birlikte cimere şikayette bulunalim.
İntihar vakasi olan bir vatandaşı ailesi paramiz yok diyerek psikiyatri tedavisine engel oluyor yazalım
Ya zTen ben yalanını itiraf etsin diye yazdım :) yan çizdi zaten.

Mune Mune aynı konunun tekrarı bu.
Arkadaşlar panik yapmayın. İntihar eden de yok, ilaç içen de yok, polise giden de yok.
Mani kaynaklı dikkat çekme çabası.

Polise intihar teşebbüsünde bulunduğum için ifade vereceğim ailemde vercekmiş sanırsam..
Gittiğimde 4 saat geçmişti hiçbir şey yapmadılar ve cidden birşey olmadı belkide allah kurtardı

Sevk yapıldı ben istemedim kağıt imzaladım,10 gün sonra kendi psikiyatri doktoruma randevum var ona durumu anlatacağım.Yatışmı verir bilmiyorum özel bir doktor.

Kurgu değil 28 tane içip annem kusturdu

Aileme söylüyorum götürmüyor

Kızlar yarın bakırköy acile gidicem ne demem gerekiyor?

Açık söylemek gerekirse ilgilenceklerini düşünmüyorum intihar düşüncem var diyince ilaç verip hep yolluyorlar..
Hastalığınız için geçmiş olsun Allah şifa versin 🙏 ama ailem götürmüyor diyorsunuz kendi eliniz ayağınız var pekala tek başına gidebilirsiniz çünkü reşit birisiniz ve rahatsızlığınız elden ayaktan düşürmüyor çok şükür.

28 tane hap içmek intihar girişimi adli vakadır, hastane intihar (suicid) girişimi olarak kayıt açar ve gözetim altında tutulmak için hastaneye yatırılırsınız + aileniz hastane polisine anında ifade vermekle yükümlüdür, sizin de ifadenizi hastanede alırlar.

Velev ki size müdahale eden hastane özel bir hastane, o zaman da yine intihar girişimi diye kayıt açılır, emniyete haber verilir, emniyet mensupları hastaneye gelir, hastane sağlık personeli adli vaka yönetim prosedürlerini uygulamakla yükümlüdür çünkü, intihar girişimi öyle tamam bir şeyin yok deyip müdahalesiz bırakılacak bir vaka değildir zira hastane ve hastane personeli TCK 279 ve TCK 280. maddelere uymak zorundadır.

Back
X