- 22 Temmuz 2018
- 690
- 51
- 98
- Konu Sahibi osenolsanbari3
-
Önce hastaneye gidin, ordaki danışmaya ya da psikiyatri kliniğinin olduğu kattaki asistanlara sorabilirsiniz . Mutlaka birisi bilgi verir. Hastanenin numarasını internetten bulup da sorabilirsiniz.Biliyorsunuz 2 gün önce 28 tane antidepresan içtiğimle ilgili soru sordum.Bilen varsa söyleyebilir mi psikiyatri servisinin aciline gitmem mi gerekiyor yatış için yada nereye gitmem gerek bakırköy çok kötü diyorlar ilaç verip yolluyolar diyorlar internette okudum.Yada 9 gün doktorumumu beklemeliyim kendisi özel.
Ben de daha önce 15-16 antidepresan birden yutmuştum o yüzden iyi anlıyorum sizi. Ama kafamı kaldırmakta zorlanıyordum. Bugün nasılsınız, daha iyi misiniz?Biliyorsunuz 2 gün önce 28 tane antidepresan içtiğimle ilgili soru sordum.Bilen varsa söyleyebilir mi psikiyatri servisinin aciline gitmem mi gerekiyor yatış için yada nereye gitmem gerek bakırköy çok kötü diyorlar ilaç verip yolluyolar diyorlar internette okudum.Yada 9 gün doktorumumu beklemeliyim kendisi özel.
24 yaşındaki kadının sosyal medyada bağırması yardım istemesi demek madem ailesi de önemsemiyor, ben şimdi polise ihbarda bulunacağım, merak etme seni kurtaracaklarToplumumuzda bir kadın bangır bangır bağırıyor iyi değilim yatmak istiyorum diye
Aile çevresi nasıl bu kadar duyarsız kalabiliyor hayret ediyorum.
Gerek yok bugün polise gidiyorum ifade vermeye teşekkür ederim24 yaşındaki kadının sosyal medyada bağırması yardım istemesi demek madem ailesi de önemsemiyor, ben şimdi polise ihbarda bulunacağım, merak etme seni kurtaracaklarosenolsanbari3
İyiyim,sadece biraz bitkinim.Ben de daha önce 15-16 antidepresan birden yutmuştum o yüzden iyi anlıyorum sizi. Ama kafamı kaldırmakta zorlanıyordum. Bugün nasılsınız, daha iyi misiniz?
Nedne gerek yok? Dünden beri ailem izin vermiyor diyorsunuz demek polise gidebiliyosunuz neden hastaneye gidemiyosunuz? Ve polise ne ifadesi vereceksiniz?Gerek yok bugün polise gidiyorum ifade vermeye teşekkür ederim
Polise intihar teşebbüsünde bulunduğum için ifade vereceğim ailemde vercekmiş sanırsam..Nedne gerek yok? Dünden beri ailem izin vermiyor diyorsunuz demek polise gidebiliyosunuz neden hastaneye gidemiyosunuz? Ve polise ne ifadesi vereceksiniz?
Ya ben polis deyince yan çevirdin bence sen.Polise intihar teşebbüsünde bulunduğum için ifade vereceğim ailemde vercekmiş sanırsam..
Arkadaşım sence 24 tane anti depresan içen insan 2 günde buraya mesaj atacak duruma gelebilir mi?Nedne gerek yok? Dünden beri ailem izin vermiyor diyorsunuz demek polise gidebiliyosunuz neden hastaneye gidemiyosunuz? Ve polise ne ifadesi vereceksiniz?
Ya zTen ben yalanını itiraf etsin diye yazdım :) yan çizdi zaten.Arkadaşım sence 24 tane anti depresan içen insan 2 günde buraya mesaj atacak duruma gelebilir mi?
geçen gün ayni gun unutup 2 tane l.stral içtim 3 gün yataktan başımı kaldıramadım.
zehirlenmeyi geç ensene keserle vurmuşlar gibi agrilarla uyaniyosun.
Dikkat çekmek için yapiyor prim vermeyin yok illa bir şey yapalim icime sinmedi diyorsaniz hep birlikte cimere şikayette bulunalim.
İntihar vakasi olan bir vatandaşı ailesi paramiz yok diyerek psikiyatri tedavisine engel oluyor yazalım
Ne polisi ne ifadesi?Gerek yok bugün polise gidiyorum ifade vermeye teşekkür ederim
Polise intihar teşebbüsünde bulunduğum için ifade vereceğim ailemde vercekmiş sanırsam..
Gittiğimde 4 saat geçmişti hiçbir şey yapmadılar ve cidden birşey olmadı belkide allah kurtardı
Sevk yapıldı ben istemedim kağıt imzaladım,10 gün sonra kendi psikiyatri doktoruma randevum var ona durumu anlatacağım.Yatışmı verir bilmiyorum özel bir doktor.
Kurgu değil 28 tane içip annem kusturdu
Aileme söylüyorum götürmüyor
Kızlar yarın bakırköy acile gidicem ne demem gerekiyor?
Hastalığınız için geçmiş olsun Allah şifa versinAçık söylemek gerekirse ilgilenceklerini düşünmüyorum intihar düşüncem var diyince ilaç verip hep yolluyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?