bebeği bakıcıya verdiğinizde ağlasaydı hoşunuza mı gidecekti
bebeği bakıcıya verdiğinizde ağlasaydı hoşunuza mı gidecekti
ne güzel işte.bakıcı güvenilir biri ve bebeğinle güzel ilgileniyor ki bıraktığında ağlamıyor.sen de zaten okul haricinde hep bebeğinle ilgileniyorsun,vakit geçiriyorsun.ne güzel böyle devam edin.bence güzel bir ilişkiniz varHayır tabiki egem abla kesinlikle isteğim bu değil ama alıncada yüzüme bakmıyor atınma sevinme yok bebeğimde doktora be nezaman olacak dediğimde bağlanma sorunu var dedi bana kaliteli zaman geçir dedi o uyumadan iş yapmam severim oynarım gezdiririm başka ne yapabilirim?
Öyle olunca kuvvetli bir bağ mı oluyo egem abla.
Ben de doğum iznim bitip ilk işten dönüşümde kızımın beni sevinçle heyecanla karşılayacağını zannetmiştim.
Ama sıradandı.
Çok üzülmüştüm sizin gibi.
Bağımızda problem yokmuş.
Ve gayet normalmiş ki şu anda her iki çocuğum da ben işten gelince kapıyı çaldığım andan itibaren apartmanı yıkarcasına beni görene kadar anne diye bağırıyorlar.
Her akşam sanki aylardır ayrı kalmışız gibi boynuma atlayıp dakikalarca koklaşıyoruz.
Sorun etmeyin bence.
O size bağınız kopmuş diyen kişiden tam bilgi alsaydınız keşke.
Ne demek istemiş, çözümü neymiş merak ettim açıkçası.
Bir anneyi bilip bilmeden, hiç görmeden çocuğu ve ilişkinizi bu kadar üzdüğünü biliyor mu acaba
Gayet sağlıklı bir ilişki . Ben neler çektim herghün işe bırakıp giderken dilinizi ısırın
çözümü kaliteli vakit geçirmek ilgilenmekmiş yazdıkların beni çok mutlu etti teşekkür ederim
Ben ağlasın istemiyorum kesinlikle zaten çok üzülürüm bırakamam sadece hiç tepki vermemesi normal mi onu merak ediyorum yedi aylık sonuçta
Kızlar ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum oğlum iki aylıkken okul açıldı bakıcıya verdim şuan yedi aylık okuldan eve koşa koşa geliyorum oğlumsuz hiç bir yere gitmiyorum hep onunlayım okul dışında ama bi sorun var oğlumu bakıcıya verince üzülmüyor alınca sevinmiyor yüzünde bir gülümseme olmuyor sanki annesi olduğumu bilmiyor evde iyiyiz gülüyoruz oynuyoruz uyandığında beni görünce heyecanlanıyor acıkınca uykusu gelince ağlayarak bana bakıyor sizin bebekleriniz nezaman sizi tanımaya başkalarından ayırt etmeye başladı bırakınca ağlama alınca sevinme nezaman oldu okula çocuk ruh sağlığı dersi için psikiyatrist geldi ona sordum aranızda bağlanma oluşmamış dedi yardım edin bana nolur çok çaresizim ne yapmalıyım
Öncelikle lütfen kendinizi çaresiz hissetmeyin ve kendinizi suçlamayın.
Çalışan bir annesiniz, daha ne yapabilirsiniz ki?
Ben de annemle ilişkimden dolayı bağlanma problemi olan bir insanım.
Çocuğunuz bana kendimi hatırlattı. Yani psikiyatrist de bilimsel açıklamasını yapmış.
Fakat bunda yapacak bir şey yok ki. Bu demek değil ki çocuk sizi sevmiyor, sevmeyecek vs.
Onun da böyle bir çocukluk geçirmesi gerekiyormuş demek ki. Kendi kendine savunma mekanizması oluşturmuş anlaşılan ve o yüzden de ağlamıyor hiç. Her çocuk farklı tepki verir, sizinki bu yolu seçmiş.
Siz de çalışan binlerce anneden biri olarak yapmanız gerekeni yapıp olayları akışına bırakacaksınız mecbur.
Kendinizi üzeceğiniz bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?