Psikiyatriye gitdim ve sonuc ?

hayalcannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
209
26
28
35
Merhaba arkadaşlar şimdi yine açtı bu ruh hastaşı konu diceksiniz biliyorum 2 gün öncepsikiyatri servisine gittim ve burdaki bütün anlattıklarımı oraya anlatim ve bana dediki insanlar kafalarına fantazi kurabilir . NOrman bir insan bunu kafasına takmaz ama sizin ki okb hastalığı dedi siz esinizi ilgilendiren her konuya takmissiniz . Kaynini zi kamerada görüp sevimli gelmesi normal bişi ama sizin bundan suçluluk duymaniz anormal bu da takinti hastaliginizdan dedi acilen ilaç başlamak zorundayız ama esinizede ilaç olayıni anlatın çünkü gebesiniz dedi ilaç kullanmayı bir düşünün normalde bir yan etkisi yok bebeğe dedi ama dedi sonucta ikinizin bebeği dedi şimdi ben napıyım ve burdan sunuda solemek istiyorum kaynına hoslaniysun bilmem ne diyenler benim bu hastalığımi tam bilmeden tanı yapmaniz sizi iyi bir insan yapmaz . Ve ben beynimden geçen herşeyi kafama taktım için bu durumdayım çok fazla durustluk yapıp esimë herşeyi anlatdgm için tabi sizin kafanız hep iyilik yönünde şeytan sze hiç vesvese vermiyor haklsiniz beni anlayan dinleyen arkadaslara teşekür ederim Allah razı olsun

Size o zamanda soylemiştim okb oldugunuzu. Gebelikte ilaç kullanımı nasıl olur bilemicem. Once ilaçsız terapi ile halletmeye calısın derim

Zor bir konu, eski konularınızı da biliyorum. Allah yardımcınız olsun demeye geldim.

Hayalcan ben öbür konularına hep psikiyatriste git diye yazdım kaynindan hoşlandığını da düşünmedim. Ama yazdıklarından ötürü bunu düşünen de olabilir. Her türlü yorum da gelir. Şimdi sen kaynindan hoşlanıyorsun diyenlere kendince laf sokmak için konu acmissin. Burada yazılanları da kafana takacaksan hic konu acmasan daha iyi.

moda mı ya bu gelip buradakilere hesap sormak? çözüm bulduysanız ne mutlu size, yoksa bize ne diyorsunuz?
Hesap mi sordum pardon burası bir derdim var kısmı değil mi insanlar dertlerini anlatabilir ama siz yok hoşlanıyorsunuz yok esinizi aldstiyorsunuz derken suçlama ve hesap sorma olmuyordu benimki mi hesap sorma neyse beni Allah biliyor kalbimide niyetimide sadece psikiyatri hastaşı olmak kolay bişi değil üstelik hamile bir insanım ben beni anlamalarini dinlemelerini bekledim burda çok kolay can skntsndan insanlari yargılamak ama sonucu bir insan hayatı ve piskolojisi belkide gelecegi kimse bilmiyor

Doğru tespit bunu dusunemedım haklisin ama insan daralıyor anlatmak istiyor yani ne biliyim bende paylaşmak istedim

bende ciddi sıkıntı var herhalde bugün. geçmiş olsun size. ama konunun içinde üyelere hesap soruyorsunuz resmen. aklınıza gelen her şeyi tek cümlede yazmışsınız o yüzden anladığım kadarına cevap verdim.

Tedavi olun, bence eşinize kardeşinizi düşünüyorum elimde değil hastayım şeklinde sakın açıklama yapmayın, çok yıkıcı bir durum, asla size eskisi gibi olmaz, kendinizi ne hale düşürürsünüz, ona başka bir sebepten örneğin herşeyi kafama takıyorum onun için diyin

Umarım aşarsın bu düşünceleri.. Allah yardım etsin bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah.

Gebelik için psikyatris ile kadın dogumcular aynı görüşte olmayabilir. Ki kullanmadan öncede kadın doğumdan izin almaniz gerekecektir. Sizin kararıniz. Dediğimi gibi olabilir düşünebilirsiniz . Anlık bir durum bilinçaltımıza ket vuramayiz. Doktorunuz en iyisini bilir. OKB zordur . Kisinin kendisine çok büyük sorumluluk yükler. Esinize de bilgi verin. Çünkü desteğe mutlaka ihtiyacınız var. Doktorunuzla konuşun o size daha iyi bilgi verir.

Sunu soyleyim sen cok durust davranmissin ama bunu kimseye anlatmasan daha iyi olurdu senin bu dusundugunu erkekler gunde belki en az 100 kadina kiza daha abartili halini dusunuyordur sonucta dusundugun guzel seyler icin (eyleme gecmedigin) sevap kazanirken kotu diycegimiz dusuncelerden sorumlu degiliz diye biliyorum Allah katında bile ben.

Gecmis olsun. Okb zordur. Psikiyatrdan baskasindan sana fayda gelmezdi lutfen ilacını kadin dogumcuna soyle onay verirse kullan

Okb ile şizofreni ap ayrı hastalıklar.
Siz ortada var olan kişiler üzerine kuruyorsunuz.
Şizofreni halisulasyonlar görür onlarla yaşar, konuşur vs vs.
Dayanabilirsen dayan bebek doğunca kullan ilacını.
Kendi kendini biraz telkin et rahatlamaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…