- 28 Mart 2025
- 238
- 72
- 13
- 20
- Konu Sahibi kivircik2005
-
Ya benim bu psikiyatri işi ölüm kalım işine döndü. Halka sesleniş yaptım.Başlıktan sonra konuya girince olanlar....
Yakisikli adamdı yalan yok .Kesin Psikiyatrist buna aşık oldu ya da bu ona aşık oldu herhalde dedirten o başlık...
10-15 dk falan sürmesi lazım. 2 dk mı konuştun gerçektenMerhaba . Psikiyatriye gittim . Yazdığım her şeyi anlattım.2 dk sürmedi zaten
İlaç ismi yazmak yasak mı bilmiyorum ama Zedprex ilaci yazdı. Hiç umduğum gibi olmadı ben daha farklı hayal etmiştim. Bu ilacı kullanan var mı sorabilir miyim?
Evet . Hemen yazdı gönderdi. Ağzının içinden içinden de konustu . Dediğinin çoğunu anlamadim zaten. 3 hafta sorna bida gel dedi10-15 dk falan sürmesi lazım. 2 dk mı konuştun gerçekten
EvetDevlet hastanesi miydi?
Psikiyatristin psikiyatriste gitmeliEvet . Hemen yazdı gönderdi. Ağzının içinden içinden de konustu . Dediğinin çoğunu anlamadim zaten. 3 hafta sorna bida gel dedi
Kaç mg doz yazıldı? Ben gittiğimde doktor çok ilgili davranıp beni dikkatlice dinlemişti. İlacı kullandıktan sonra kontrol amaçlı çağırmış tekrar.Evet . Hemen yazdı gönderdi. Ağzının içinden içinden de konustu . Dediğinin çoğunu anlamadim zaten. 3 hafta sorna bida gel dedi
Valla bende şaştım. Ne diyor bu diyorum içimden beni dinlemeden yorum yapiyorPsikiyatristin psikiyatriste gitmeli
Çocukluğuna insin istersin ama o en fazla nettin bacım derMerhaba . Psikiyatriye gittim . Yazdığım her şeyi anlattım.2 dk sürmedi zaten
İlaç ismi yazmak yasak mı bilmiyorum ama Zedprex ilaci yazdı. Hiç umduğum gibi olmadı ben daha farklı hayal etmiştim. Bu ilacı kullanan var mı sorabilir miyim?
Yaaa Allah neler yaratıyor dimiYakisikli adamdı yalan yok .
Yok yok ben kaşla göz arasında cocuklugu da sıkıştırdım arayaÇocukluğuna insin istersin ama o en fazla nettin bacım ded
Hayir ya . Baktım ilaca sizofreni falan diyor iyice kafayı siyırmayalim. Kullanmaya korktumHalüsinasyon görüyor musun?
20Kaç mg doz yazıldı? Ben gittiğimde doktor çok ilgili davranıp beni dikkatlice dinlemişti. İlacı kullandıktan sonra kontrol amaçlı çağırmış tekrar.
Yok yok korkma. Okb , depresyon, anksiyete vs için de kullanılıyor bu ilaç. İlacın etkisi hemen görülmüyor haberin olsun. Düzenli şekilde kullanmalısın. Doktor kontrolü olmadan bırakmak olmaz. Psikiyatrist çok ilgisiz davranmış. Yan etki olarak başlangıçta mide bulantısı, ağızda kuruluk olabiliyor ama zamanla bünye alışınca geçiyor. Bence psikoterapi de almalısın. Gittiğin hastanede psikiyatrist odasının yanında psikolog yok muydu? Psikologa yönlendirme yapsalar iyi olurdu. Bir dahaki gidişinde sor mutlaka. Eğer memnun kalmazsan doktoru değiştir.Hayir ya . Baktım ilaca sizofreni falan diyor iyice kafayı siyırmayalim. Kullanmaya korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?