Psikiytri rndevu aralıkları hakkinda

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-137
68
41
Kizlar, anksiyete için nihayet iyi bir psikiyatrist buldum.birebir görüşecektim ama isten izin almam yoğunluk nedeniyle olmayınca dün 45 dakika online görüştük.harika idi.hic yargılamadı.dinledi.ben herşeyi anlattım.kendimi tam olarak ifade ettim.benim için iki yıl bir tedaviden bahsetti.kendime dışarıda sosyallesebilecegim bir alan açmam gerektiğini söyledi.sikisip kalmışsın dedi.aslind iki haftada bir görüşsek iyidi ama maddi durumlar sıkıntılı olunca.seansi 400 lira.ayda bir ancak giderim.ayda bir gitsem yeterli mi ayrıca merak ettiğin su ilaçları bırakınca beynimin.kimyasi normale dönecek mi.gercekten vu ilaçlar iyileştiriyor mu yoksa uyuşturuyor mu bilemedim

Mesajın tamamı gelmedi ama bu kadarına cevap vereyim.
Çok sevindim güzel geçmesine,inşallah verim alırsın.
Sıklığini da terapistin daha iyi bilir. Mesela benim psikologum yine gel demiyor, ben uzun aralıklarla, öyle canım istedikce gidiyorum. Ama ben sıra beklerken içeride olan bir liseli kız vardı, çıkışta onun annesine on gün sonra tekrar beklediğini söylemişti.
Sizin için de nasıl bir tedavi öngördüyse on gün sonra da gelin diyebilir, ilacın etkisini görmek için kutun bitince tekrar görüşelim de diyebilir. Tamamen ona bağlı. Terapistin ne derse öyle yapmalısın

ilaçlar iyileştiriyor uyuşturmuyor. seansa aralıkları ne kadar uzun okursa tedavi de o kadar uzun sürer ayda 2 için 2 yıl dediyse ayda 1 belki daha uzun sürecek

ilaçlar iyileştiriyor uyuşturmuyor. seansa aralıkları ne kadar uzun okursa tedavi de o kadar uzun sürer ayda 2 için 2 yıl dediyse ayda 1 belki daha uzun sürecek
Param olsa haftada bir giderim.ama seansı 400 lira.zaten su an borcum da var.maddi olarak kötüyüm ama sağlık onemli

Hastanelerde (hem devlet hem özel) 15 gün içinde tekrar gidince ücret ödemiyorsunuz da özel klinikse nasıl bilmiyorum.

İlaçların iyi geleceğini düşünüyorum ancak psikiyatrik ilaçlar genelde ilk 2-3 hafta tam tersi etki yapıyor, sonra asıl etki başlıyor. O kötü dönemi yaşarsanız da sabredin, doktorunuza danışmadan bırakmayın.

İlaçlar iyileştiriyor. Senin gerçekleri görmeni sağlıyor. Benim doktorum 1 muayene ücreti 10 gün sonra ücretsiz kontrol şeklinde 2 ayda 4 kez görüştü. Ondan sonrasında ayda 1 kez oldu. Doktorun içinize sinmesi çok önemli.

Terapi için ayda 1 az , sadece ilaç ve arada konuşmak için yapanlar var. Başka şeyden kasıp gidin derim . Psikiyatr olduğuna eminsiniz değil mi ? Şu anda 400 e gözümde imkansiz geldi.

Terapi için ayda 1 az , sadece ilaç ve arada konuşmak için yapanlar var. Başka şeyden kasıp gidin derim . Psikiyatr olduğuna eminsiniz değil mi ? Şu anda 400 e gözümde imkansiz geldi.
Burada piyasa 350 400 .evet psikiyatri.aslinda bugüne kadar gittiğin psikiyattulerin en iyisi.sakin bilgili ilgili.kameradan görüştük.inanir mısın bana saygısı ve kendisine saygısından makyaj bile yapmış.benim saç baş her günkü gibiydi.dogal halimi görsün istedim

Bundan iyisini bulamam.bunda +1 ilaç sayım arttı.gunde 3 ilacım var.sabah 1 tam 1 yarim gece 1 yarim.

Terapi için psikolog mu psikiyatri mi sizce.cunku terapi hayatımı değiştirdi.hatalarımı anladim

Makyaj bile yapmış derken

Geçen ay görüştüğüm psikiyatrist ozensizdi.bu doktor kendine benim için özen göstermişti. Aynı youtube videolarındaki gibiydi.

Böyle şeylere takılmamanızı tavsiye ederim.
Kimisi bakımlı, makyajlı olmayı sever. Kimisi daha doğal sever. Yada gün iyi günü değildir.
Şekilci bakmamanızı öneririm.
Esas olan sizin sorunlarınıza gerçekçi, uygulanabilir çözümler sunması.

Takınmadım ama beni önemsemesi işine saygisi hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…