- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.360
- 498
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
ilaçları parayla mı alıyorsun hala?kaydım olmasın diye devletten almıyordun.psikiyatri ilaçları pahalıdır saçmalığı bırak ve yazdır devletten al.ona vereceğin parayı da dr kontrolüne verTakınmadım ama beni önemsemesi işine saygisi hoşuma gitti.
kızı boşa dohtur yapmaya çalışmıyorummm.şaka bir yana viziteleri büyük şehirlerde çok daha yüksekMisal..
Sayende bize de faydasi oldu,aydinlanmis olduk..
400'u gorunce iyilestim hemen..
Davranissal,bilissel ve duyusal baglamda toprladim hemence..
Gecen gun tup bittiginde elime tutusturulan fis 330 tl olunca;kızı boşa dohtur yapmaya çalışmıyorummm.şaka bir yana viziteleri büyük şehirlerde çok daha yüksek
tüp de lüks olmuş demekGecen gun tup bitince elime tutusturulan fis 330 tl olunca;
400 liralik bir seansa gitmeden de iyi olmayi ogrenebildim diyelim :)
Online da da reçete yazıyor whatsup dan atıyor.tc kimlik numarami verdim öyle isteBenim gittiğim psikiyatri uzmanları başlarda 15 Gün sonra ay daha sonra ise 3 ay gibi aralıklar vermişti başlangıçta biraz sık oluyor görüşmeler. Online görüşme nasıldı ilaç vs yazabiliyorlar mı bende mi online görüşmeye başlasam acaba ?
Online da aynı.bi değişiklik yok.evinin rahatlığına.psikiyatri de anlattıkların önemli zaten.oyle olunca muayenehaneye gitmek zor geldi.izin de alamayincaBenim gittiğim psikiyatri uzmanları başlarda 15 Gün sonra ay daha sonra ise 3 ay gibi aralıklar vermişti başlangıçta biraz sık oluyor görüşmeler. Online görüşme nasıldı ilaç vs yazabiliyorlar mı bende mi online görüşmeye başlasam acaba ?
bu sefer ilaçlarını düzenli kullanırsa dr un sözünden çıkmazsa dr a da düzenli görünürse belki düzelir.yıllardır herkese takıntılı çünkü.herkes kendisine düşman kendisine oyunlar düzenliyor mobing uyguluyor hakkında konuşuyorlar sanıyor çünkü.İlaçlar düzenli kullanırsan iyileştiriyor. Bana ilk evliliğimde boşanma aşamasında manik depresif teşhisi konmuştu. İlaç senin dışardan bir insan gibi olaylara yorum yapmanı, muhasebe etmeni sağlıyor.
Ayda bir bana az geldi ama yine de bir yerden başlaman güzel.
Allah acil şifalar versin. Geçmiş olsun.
Süre benim için önemli olan aslında sonradan kendimi ifade etmeye başlıyorum başta ne diyeceğimi bilemiyorum beni dinleyen biraz yönlendirebilen biri olması lazımOnline da aynı.bi değişiklik yok.evinin rahatlığına.psikiyatri de anlattıkların önemli zaten.oyle olunca muayenehaneye gitmek zor geldi.izin de alamayinca
Ceycey hastalığına ansiyete demiş başlıkta. Senin yazdığın daha ciddi bir sorunbu sefer ilaçlarını düzenli kullanırsa dr un sözünden çıkmazsa dr a da düzenli görünürse belki düzelir.yıllardır herkese takıntılı çünkü.herkes kendisine düşman kendisine oyunlar düzenliyor mobing uyguluyor hakkında konuşuyorlar sanıyor çünkü.
şizofreni demek istedin galiba sanmıyorum öyle olduğunu ama depresyon kadar basit bir sorunu da yok bence.dr lr daha iyi bilir tabi ki ben buraya yazdıklarına göre yorumluyorum.tüm işyerleri neden sadece bu üyeye düşman neden kuyusunu kazmak istiyorlar hep beraber?en çok bu tuhafıma gidiyor.işyerinde 1 2 kişi seni sevmez anlarım da toptan niye sevmesinler arkasından konuşsunlar işlerini zorlaştırsınlar?ailesini de bir seviyor bir haklarında ağır konuşuyor.komşu teyzeye bile takık.eski eşinin yapmadığı kalmamış hala ailem olmasa boşanmazdım diyor.Ceycey hastalığına ansiyete demiş başlıkta. Senin yazdığın daha ciddi bir sorun
İlaçlar çok tutmadı 80 lira gibiilaçları parayla mı alıyorsun hala?kaydım olmasın diye devletten almıyordun.psikiyatri ilaçları pahalıdır saçmalığı bırak ve yazdır devletten al.ona vereceğin parayı da dr kontrolüne ver
o zamna basit ilaçlar vermiş.pahalı ilaçlar çünkü psikiyatri ilaçları.ihmal etme ama düzenli saatinde kullan.bir de yürüyüş yap fırsat buldukça güneşte.serotonin salgılasın vücudun.İlaçlar çok tutmadı 80 lira gibi
50 lira bir tanesi.iki tanesi de 15 er lirao zamna basit ilaçlar vermiş.pahalı ilaçlar çünkü psikiyatri ilaçları.ihmal etme ama düzenli saatinde kullan.bir de yürüyüş yap fırsat buldukça güneşte.serotonin salgılasın vücudun.
Yooo pahalı değil öyle ilaçlar.bir de yeşil reçete vs değil.normal ilaclato zamna basit ilaçlar vermiş.pahalı ilaçlar çünkü psikiyatri ilaçları.ihmal etme ama düzenli saatinde kullan.bir de yürüyüş yap fırsat buldukça güneşte.serotonin salgılasın vücudun.
saatine dikkat ederek kullan .hemen etki etmezler 15 gün geçmesi alzım en az.tekrar geçmiş olsunn50 lira bir tanesi.iki tanesi de 15 er lira
Ben de şaşırdım.hatta 80 lira bile tutmadı sanırım...saatine dikkat ederek kullan .hemen etki etmezler 15 gün geçmesi alzım en az.tekrar geçmiş olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?