- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
bak takıntı yaptığını dr hemen anlamış.çevrendeki insanları fazla kafaya takıyorsun .boşver işine git gel iş de olanı iş de bırak sorgulama çocuğunla ilgilen.haftasonları sen de kalıyordu sadece galiba.Bir tanesi normal antidepresan.bir tanesi cekingenlikile ilgili terlemeye çarpıntıya karşı.aksam ki de olayları fazla kafaya takmayan icinmis
alışınca vücut etkisi azalacaktı yan etkisi yaniAkşam yarim aldığım 0.5 mg çok uyku yapıyor.ertesi gün bile.yok böyle bisi
Valla şu an var ya sadece tedavi bitsin istiyorum.cunku acayip yorgunum.esniyorum.surekli.yannetkiler fazla sanki.bak takıntı yaptığını dr hemen anlamış.çevrendeki insanları fazla kafaya takıyorsun .boşver işine git gel iş de olanı iş de bırak sorgulama çocuğunla ilgilen.haftasonları sen de kalıyordu sadece galiba.
Sanmıyorum.kiz kardeşim de aynı ilaç tedavisini gördü.butun gün uyuyordu.eger hayatımı çok etkilerse ilaçları değiştircem ya dâ kestiricem.cunku iş hayatında çalışmasam olmaz.alışınca vücut etkisi azalacaktı yan etkisi yani
e gene kolayca pes ediyorsun.böyle giderse hiç bir zaman iyileşemeyeceksin senSanmıyorum.kiz kardeşim de aynı ilaç tedavisini gördü.butun gün uyuyordu.eger hayatımı çok etkilerse ilaçları değiştircem ya dâ kestiricem.cunku iş hayatında çalışmasam olmaz.
Pes etmek değil.ben8 saat aktif çalışıyorum.bu ilaçları kullanırken çalışmak işkence olacak.e gene kolayca pes ediyorsun.böyle giderse hiç bir zaman iyileşemeyeceksin sen
Evin işini yapamıyorum.hicbisi yapamıyorume gene kolayca pes ediyorsun.böyle giderse hiç bir zaman iyileşemeyeceksin sen
psikiyatri ilaçları ben de kullandım ameliyatım sonrası.yazdığın kadar büyükyan etkileri yok.ben abarttığını düşünüyorum her zamanki gibi.bu ilaçları kullananlar çalışmıyor mu çocukları yok mu ev işleri yok mu sanıyorsunnn?öyle olsa hastaneye yatırılır her ilaç kullananEvin işini yapamıyorum.hicbisi yapamıyorum
. Kolum kanadım kırık sanki
Abartmiyorumpsikiyatri ilaçları ben de kullandım ameliyatım sonrası.yazdığın kadar büyükyan etkileri yok.ben abarttığını düşünüyorum her zamanki gibi.bu ilaçları kullananlar çalışmıyor mu çocukları yok mu ev işleri yok mu sanıyorsunnn?öyle olsa hastaneye yatırılır her ilaç kullanan
Ben iş yerinde uyuyorum diye uyarı aldımBu ilaçları kullanırken günde 8 saat nasıl calısıcam ben.ne kadar zor.
Pes etmek değil.ben8 saat aktif çalışıyorum.bu ilaçları kullanırken çalışmak işkence olacak.
eger psikiyatrist terapi yapacaksa ideal olan basta haftada bir gorusmektirKizlar, anksiyete için nihayet iyi bir psikiyatrist buldum.birebir görüşecektim ama isten izin almam yoğunluk nedeniyle olmayınca dün 45 dakika online görüştük.harika idi.hic yargılamadı.dinledi.ben herşeyi anlattım.kendimi tam olarak ifade ettim.benim için iki yıl bir tedaviden bahsetti.kendime dışarıda sosyallesebilecegim bir alan açmam gerektiğini söyledi.sikisip kalmışsın dedi.aslind iki haftada bir görüşsek iyidi ama maddi durumlar sıkıntılı olunca.seansi 400 lira.ayda bir ancak giderim.ayda bir gitsem yeterli mi ayrıca merak ettiğin su ilaçları bırakınca beynimin.kimyasi normale dönecek mi.gercekten vu ilaçlar iyileştiriyor mu yoksa uyuşturuyor mu bilemedim
hangi ilaci verdiDoktorum hızlı.konustigiumu söyledi mesela ve ilaçlar da sakinleştirici ilaçlar. Öyle olunca uyku yapıyor.herkesin hastalığı farkli
Doğru bulmuyorum söylemeyi.ama bitanesi antidepresan deyince ilk akla gelen...bana çok iyi geldi ama herkesin sorunu farklı...hangi ilaci verdi
antidepresan uyku yapiyorsa gece yatmadan once alin, 1-2 haftada vucut alisir zaten, sonrasinda uyku yapmaz genelde. gece uyuyabiliyor musunuz? eger uyumuyorsaniz o da yorgunluk yapar. gunduz evde surekli oturmak, hareket etmemek de insani yavaslatir. gunduz aktivite icin disarida yuruyus yapin, uyku saatlerinizi de duzenleyin. tedavi sirasinda yorgunluk olursa baska bi ilac denersiniz.Doğru bulmuyorum söylemeyi.ama bitanesi antidepresan deyince ilk akla gelen...bana çok iyi geldi ama herkesin sorunu farklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?