Psikiytri rndevu aralıkları hakkinda

Yalniz kızlar çok yorgunum uykum var.famasirlari serecek güç bulamadım.dusun.uykuya eğilimim arttı.gucum kuvvetim yok

Bir tanesi normal antidepresan.bir tanesi cekingenlikile ilgili terlemeye çarpıntıya karşı.aksam ki de olayları fazla kafaya takmayan icinmis
bak takıntı yaptığını dr hemen anlamış.çevrendeki insanları fazla kafaya takıyorsun .boşver işine git gel iş de olanı iş de bırak sorgulama çocuğunla ilgilen.haftasonları sen de kalıyordu sadece galiba.

Valla şu an var ya sadece tedavi bitsin istiyorum.cunku acayip yorgunum.esniyorum.surekli.yannetkiler fazla sanki.

Sanmıyorum.kiz kardeşim de aynı ilaç tedavisini gördü.butun gün uyuyordu.eger hayatımı çok etkilerse ilaçları değiştircem ya dâ kestiricem.cunku iş hayatında çalışmasam olmaz.
e gene kolayca pes ediyorsun.böyle giderse hiç bir zaman iyileşemeyeceksin sen

Evin işini yapamıyorum.hicbisi yapamıyorum
. Kolum kanadım kırık sanki
psikiyatri ilaçları ben de kullandım ameliyatım sonrası.yazdığın kadar büyükyan etkileri yok.ben abarttığını düşünüyorum her zamanki gibi.bu ilaçları kullananlar çalışmıyor mu çocukları yok mu ev işleri yok mu sanıyorsunnn?öyle olsa hastaneye yatırılır her ilaç kullanan

Abartmiyorum

Bu sabah berbattim.halsizlik uyku hali.ama su an bir tik daha iyi.belki giderek de azalır bu yan etkiler ama zordu yani

Doktorum hızlı.konustigiumu söyledi mesela ve ilaçlar da sakinleştirici ilaçlar. Öyle olunca uyku yapıyor.herkesin hastalığı farkli

eger psikiyatrist terapi yapacaksa ideal olan basta haftada bir gorusmektir

eger ilac tedavisi olacaksa, dogru ilaci bulup semptomlari kontrol altina alana kadar 4 haftada bir gorusulur, iyilesince de 3-4 ayda bir.

ilaclarla iyilesme hali olduktan sonra en bir sene devam etmek gerekir genelde, birakirsaniz semptomlar yeniden baslar

Doğru bulmuyorum söylemeyi.ama bitanesi antidepresan deyince ilk akla gelen...bana çok iyi geldi ama herkesin sorunu farklı...
antidepresan uyku yapiyorsa gece yatmadan once alin, 1-2 haftada vucut alisir zaten, sonrasinda uyku yapmaz genelde. gece uyuyabiliyor musunuz? eger uyumuyorsaniz o da yorgunluk yapar. gunduz evde surekli oturmak, hareket etmemek de insani yavaslatir. gunduz aktivite icin disarida yuruyus yapin, uyku saatlerinizi de duzenleyin. tedavi sirasinda yorgunluk olursa baska bi ilac denersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…