psikohasta kayınvalıdenın face den saldırması.

abartmıyorum ya kadın bildiğin korku filmi efektleri çıkarıyor daha sonra da düşen ses tonu ve hafif bir bayılma ile gelen "oğlum, evladım" kelimeleriyle beni adrenalinden adrenaline sürüklüyor. Bu arada baban gerçekten komikmiş:))))

olmazmı olur allah başımızdan eksik etmesinde bu heralde 50 yaş üstü bi grubun sendromu ne oldu acaba darbe döneminde kafayadamı darbe aldılar. olsun ama bak hayat renkleniyor. ben ilk başta babam niye böyle yaa diye sinir harbine giriyodum şimdi 3 kardeş kendimize ohohooho bunu dedi yaa diye gülüyoruz. senin kaynanayla babam süper bi ikili olurdu bak heheheheh

kayınvalideler artık iyice şaşırdı bize nereden saldıracaklarını şaşırdılar :)
seninki baya cinsmiş canım. bence boşver umursama. kadın zaten sen sinirlen diye yapmış belli. hiçbişey olmamış gibi davran.
zaten hiç sevmem her yaşadığını,hissettiğini face den millete duyuran tipleri koca kadının yapması daha çirkin.

valla ben daha ilk çocuğuma hamileyim ben değilim inan bak.hehehehe ya oğlum olucak ama yani bendende böyle bişi çıkarmı çıkmazmı garanti veremem

Hayırlısıyla kucağına al bebişini inşallah canım.
Benimde oğlum var.
Umarım yaşadıklarımızdan,etrafımızdakilerden yola çıkarak bu durumlara düşmeyiz.
Benim kaynanam kendisininkine ah etmiş, oda benden ah aldı .
Oğlumun sevdiğini bende sevicem, onu mutlu edene saygı göstericem.
Düşüncem bu umarım damatlıklarını görürüzde uygularız..

aRKADAŞLAR saolun yorumlarınız için bu bir komedi sayfasına dönmus ama hosuma gıttı cunku sinirliliğimi unutup gülmeye basladım benıde güldürdünüz yanı verdıgınız örneklerle ama anladıgm kadarıyla % 80-90 ın görüşü cewap yazmamdan yana ama yazmıycam sılcektım sılmedım de sanırm en buyuk tepkı tepkısızlıktır esımle konustuk faceden sılelım dedı yanı sımdı faceden sılsem nolcakkı sankı hayatımdan sılebılcem . kadının canı sıkılıyor ugrascak ınsan arıyor daha neler görcez bakalım kapı dınleyen dedıkodu yapan sır tutmayan ve tum takılarrımı alan bır kayınvalıde bu. Allah dusmanıma vermesın bu yazdıgı sözlerı de utanmadan mubarek kadır gecesı paylasmıs olması ayrı bır üzücü onun ıcın dua etmek yerıne bu bedduaları paylasıyor olmasın onun ıcınden süreklı maraz cıkardıgı anlamına gelır. süreklı pislik kusuyor bızıde bulastırmasın dıye uğrasıyoruzzzz..

not: benım kayınvalıde face ı zamanla baya ıyı çözdu sımdı sızden bızden ıyı anlıyor. eskıden begene basmayı bılmedıgı ıcın begendım dıye yazıyordu resımlerın altınaaa:)))))))))))))))))))9

Son düzenleme:
aRKADAŞLAR saolun yorumlarınız için bu bir komedi sayfasına dönmus ama hosuma gıttı cunku sinirliliğimi unutup gülmeye basladım benıde güldürdünüz yanı verdıgınız örneklerle ama anladıgm kadarıyla % 80-90 ın görüşü cewap yazmamdan yana ama yazmıycam sılcektım sılmedım de sanırm en buyuk tepkı tepkısızlıktır esımle konustuk faceden sılelım dedı yanı sımdı faceden sılsem nolcakkı sankı hayatımdan sılebılcem . kadının canı sıkılıyor ugrascak ınsan arıyor daha neler görcez bakalım kapı dınleyen dedıkodu yapan sır tutmayan ve tum takılarrımı alan bır kayınvalıde bu. Allah dusmanıma vermesın bu yazdıgı sözlerı de utanmadan mubarek kadır gecesı paylasmıs olması ayrı bır üzücü onun ıcın dua etmek yerıne bu bedduaları paylasıyor olmasın onun ıcınden süreklı maraz cıkardıgı anlamına gelır. süreklı pislik kusuyor bızıde bulastırmasın dıye uğrasıyoruzzzz..

şaka biyanada gerçekten çok haklısınız:46:. zaten tepki vermeniz için yapıyor bunları. cevap vermemniz iyice çileden çıkaracaktır. en güzeli yaparsınız aynı seviyeye düşmemek gerek

Kalkan resmı paylaşmayı düşünüyordum :) acaba bu zihniyet anlarmı bunu . sankı facebookta savas acmıs ya bana . bende savuncam ya kendımı kalkan resmıyle sonrada o roketatar mı paylasır ne paylasır bılmıyom ya benım kaynanam nasıl bırı yaaa facebookta kaynana sendromu yaşıyorum sankı gercekte yetmıyor bırde sanalda psikolojık baskı yaratmaya calısııyor .trajikomik biliyorum

Son düzenleme:
benim kv face açsa kesinlikle arkadaşlık teklifini kabul etmem, görmedim oğlum mu karıştırdı acaba diye aptala yatarım, kaynana için bulunmaz malzeme kaynayı face ya, delimiyim nereye gezmeye gittiğimizi bile check in yapıyoruz ordan, sonra en azından beni neden çağırmadınızda vık vık başlıcak, gereksiz gerilim kaynağı:1:

arkadaşlarında söylediği gibi kayınvalidenin facedeki paylaşımlarını tek tek beğen tatlım..sonra kendi duvarında biraz klasik olacak ama bu sözü paylaş..

Suskunluğum Asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır ama, bir Lafa bakarım Laf mı diye bir de Söyleyene Bakarım Adamı mı diye.. belki bişeyler dank eder kaynananda..

Son düzenleme:
sakın yapma:52:
aman dertsiz başına dert mi açıcan:33:

he he benim babamda tutturdu face diye açtık şimdi her gün yeni bir teknolojik sorunla karşımızda, o nasıl dı, bu nasıl dı yok çanak kırdım koparıyo beni birde yazık kullanmayı bilmiyor özel msj atacam diye milletin duvarına yorum yapıyor, ya da kendi duvarında birilerinin doğum gününü kutluyor, geçen gün kuzenime msj atacakmış duvarına yazmış;

oğlum, bak ananen kızıyo gezmeye gidiyolar bana gelmiyolar diyor, kadını arasanıza, (babaannem annemle birlikte yaşıyorda)

olmazmı olur allah başımızdan eksik etmesinde bu heralde 50 yaş üstü bi grubun sendromu ne oldu acaba darbe döneminde kafayadamı darbe aldılar. olsun ama bak hayat renkleniyor. ben ilk başta babam niye böyle yaa diye sinir harbine giriyodum şimdi 3 kardeş kendimize ohohooho bunu dedi yaa diye gülüyoruz. senin kaynanayla babam süper bi ikili olurdu bak heheheheh

darbe dönemi bak hiç aklıma gelmemişti olabilir:))) hehehehehehehe süper ikili ama benm kaynana babanı laflarıyla ezer geçer haberin olsun baban daha çok espri adamı diye düşündüm bir an:) amin ya annelerimizi, babalarımızı Allah başımızdan eksik etmesin ama benim kaynanayı eksik etse olabilir yani:))))

darbe dönemi bak hiç aklıma gelmemişti olabilir:))) hehehehehehehe süper ikili ama benm kaynana babanı laflarıyla ezer geçer haberin olsun baban daha çok espri adamı diye düşündüm bir an:) amin ya annelerimizi, babalarımızı Allah başımızdan eksik etmesin ama benim kaynanayı eksik etse olabilir yani:))))

:9::9::9::9:
Allah seni...

Back
X