- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi nildenizz35
Aramızda birkaçtane olduğundan şüpheleniyorum bu aralar:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abartmıyorum ya kadın bildiğin korku filmi efektleri çıkarıyor daha sonra da düşen ses tonu ve hafif bir bayılma ile gelen "oğlum, evladım" kelimeleriyle beni adrenalinden adrenaline sürüklüyor. Bu arada baban gerçekten komikmiş:))))
Aramızda birkaçtane olduğundan şüpheleniyorum bu aralar:))
allahım yaa çok yaratıcısın valla çok beğendim
valla ben daha ilk çocuğuma hamileyim ben değilim inan bak.hehehehe ya oğlum olucak ama yani bendende böyle bişi çıkarmı çıkmazmı garanti veremem
ben olsam tek tek hepsini beğenirdim![]()
aRKADAŞLAR saolun yorumlarınız için bu bir komedi sayfasına dönmus ama hosuma gıttı cunku sinirliliğimi unutup gülmeye basladım benıde güldürdünüz yanı verdıgınız örneklerle ama anladıgm kadarıyla % 80-90 ın görüşü cewap yazmamdan yana ama yazmıycam sılcektım sılmedım de sanırm en buyuk tepkı tepkısızlıktır esımle konustuk faceden sılelım dedı yanı sımdı faceden sılsem nolcakkı sankı hayatımdan sılebılcem . kadının canı sıkılıyor ugrascak ınsan arıyor daha neler görcez bakalım kapı dınleyen dedıkodu yapan sır tutmayan ve tum takılarrımı alan bır kayınvalıde bu. Allah dusmanıma vermesın bu yazdıgı sözlerı de utanmadan mubarek kadır gecesı paylasmıs olması ayrı bır üzücü onun ıcın dua etmek yerıne bu bedduaları paylasıyor olmasın onun ıcınden süreklı maraz cıkardıgı anlamına gelır. süreklı pislik kusuyor bızıde bulastırmasın dıye uğrasıyoruzzzz..
ben olsam tek tek hepsini beğenirdim![]()
sakın yapma![]()
aman dertsiz başına dert mi açıcan![]()
olmazmı olur allah başımızdan eksik etmesinde bu heralde 50 yaş üstü bi grubun sendromu ne oldu acaba darbe döneminde kafayadamı darbe aldılar. olsun ama bak hayat renkleniyor. ben ilk başta babam niye böyle yaa diye sinir harbine giriyodum şimdi 3 kardeş kendimize ohohooho bunu dedi yaa diye gülüyoruz. senin kaynanayla babam süper bi ikili olurdu bak heheheheh
darbe dönemi bak hiç aklıma gelmemişti olabilir:))) hehehehehehehe süper ikili ama benm kaynana babanı laflarıyla ezer geçer haberin olsun baban daha çok espri adamı diye düşündüm bir an:) amin ya annelerimizi, babalarımızı Allah başımızdan eksik etmesin ama benim kaynanayı eksik etse olabilir yani:))))