psikohasta kayınvalıdenın face den saldırması.

Ewet arkadaslar kayınvalıdem yıne iş basında gecen gun paylastıgım gıbı gecenkı tartısmaları sürdürüp hastalıugı asırı nuks ettı sanırm bana en az 10 tane hazır laf sokan sözler var ya onları paylasmıs kendı duvarında. sızlere bırkac tanesı yazmak isterım ıcımde tuttukca kuduruyorum cunku burda.

" Alma ana babanın ahını talan ederler bostanını bağını. bilemezsin ne solunu ne sağını eritiverirler o bitmez dediğin dağını"

"Alma beni karşına, KAN karışır gözyaşına! Ben hayata tek geldim, tek giderim! Bu dünyada bi Allah'ı bi kendimi bilirim... Zamanında sevdiklerimi gerekirse tek tek silerim!. Bu hayat benim istediğim gibi yaşarım! Değer vereni hayatıma sokar, vermeyenin hayatına hüzün sokarım.. Bugün ağlar yarın susarım.. Gözümdeki her damla yaşın hesabını gün gelir sorarım...!!"

bence dokunduruyor olsun olmasın bu sözler çok çirkin, zaten hiç paylaşılmaması gereken , gereksiz negatif enerji yayan gereksiz sözler bence:27:

Ewet arkadaslar kayınvalıdem yıne iş basında gecen gun paylastıgım gıbı gecenkı tartısmaları sürdürüp hastalıugı asırı nuks ettı sanırm bana en az 10 tane hazır laf sokan sözler var ya onları paylasmıs kendı duvarında. sızlere bırkac tanesı yazmak isterım ıcımde tuttukca kuduruyorum cunku burda.

"Ne kimseyi bilerek kırdım ne de bir başkasına haksızlık ettim ben sadece insanların bana verdiği değeri verdim."

" Alma ana babanın ahını talan ederler bostanını bağını. bilemezsin ne solunu ne sağını eritiverirler o bitmez dediğin dağını"

"Alma beni karşına, KAN karışır gözyaşına! Ben hayata tek geldim, tek giderim! Bu dünyada bi Allah'ı bi kendimi bilirim... Zamanında sevdiklerimi gerekirse tek tek silerim!. Bu hayat benim istediğim gibi yaşarım! Değer vereni hayatıma sokar, vermeyenin hayatına hüzün sokarım.. Bugün ağlar yarın susarım.. Gözümdeki her damla yaşın hesabını gün gelir sorarım...!!"

vay fena laf sokmuş yawww

zaten oldum olası nefret ettim şu face deki laf sokmalardan
benimde görümce pek yapar
cocukca geliyo bana ...
benimkide gider, benim oldugum resimleri begenmez eşimin oldugu resimleri begenir gerizekalıııı

eltime de aynı seyi yapmıştı:D sıra bana geldi diyip eşimle gülüyoruz
o bile ablasına gülüyo ya kendini nasıl küçültüyo haberi yokkkk

Bence yarası olan gocunur :23:

Ben bu sözleri kayınvalidemin veya bir başka facebook üyesinin paylaşmasına alınmam mesela.. :34:

alınmana gerek yokkı cunku bunun bana yazıldıgına emınım facebookta ayarlamıs sadece benım görebılcegım sekılde baska facelerden görunmuyor yalnızca benım görebıldıgımı yazıyor sözlerın yanındakı tarıhın yanında ayar ısaretı var uzserıne geldıgımde bunu görebılenler : altındada yalnızca benım face im.

arkadaşlarında söylediği gibi kayınvalidenin facedeki paylaşımlarını tek tek beğen tatlım..sonra kendi duvarında biraz klasik olacak ama bu sözü paylaş..

Suskunluğum Asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır ama, bir Lafa bakarım Laf mı diye bir de Söyleyene Bakarım Adamı mı diye.. belki bişeyler dank eder kaynananda..

malesef cnm yapamam cunku kaynanam bu sözu de paylasmıstı

"Ne kimseyi bilerek kırdım ne de bir başkasına haksızlık ettim ben sadece insanların bana verdiği değeri verdim."

ayy ne ayıp yaa koskoca kadın çocuk gibi davranmış eşinize söyledinizmi?

kaynanamın o sözlerı nsadece benım görebılcegım sekılde ayarladıgını eşime gösterdım eşim annesını aramıs agzını yoklamıs annesıde yok olum sıze deıl o laflar ölesıne ortaya yazdım bırde ortanca oglu ve gelını son zamanlarda pek zıyaretlerıne gelmemeısler moralı bozukmus . yalanın bu kadarı yanı ıyıde senın dier oglun bu yazılarını göremıyor ki yalnızca ben göruyorum.

kaynanamın o sözlerı nsadece benım görebılcegım sekılde ayarladıgını eşime gösterdım eşim annesını aramıs agzını yoklamıs annesıde yok olum sıze deıl o laflar ölesıne ortaya yazdım bırde ortanca oglu ve gelını son zamanlarda pek zıyaretlerıne gelmemeısler moralı bozukmus . yalanın bu kadarı yanı ıyıde senın dier oglun bu yazılarını göremıyor ki yalnızca ben göruyorum.

bu kadar olmaz yaa yalanında bu kadarı

canım sen çok sinirlenmişsin sakın yanlış anlama beni ama ben şuan gülmekten yerlere yattım süpermiş yaa aklıma çiçek abbas filminde şener şen ve iyas salmanın kahvede aşık atışması olduğu sahne geldi kayınvalidenin yazdığı sözler aynı öylee:) üstüne alma bence hiç okumamış gibi davran

arkadaslar faceden silcektım ama eşim dediki face kullanmıyoruz dıyelım annemlerı siliyorsak onla olan ortak arkadasları akrabalarıda sılelım sonra baska yerdende ögrenemesın silip engellediğimizi diye.

canım sen çok sinirlenmişsin sakın yanlış anlama beni ama ben şuan gülmekten yerlere yattım süpermiş yaa aklıma çiçek abbas filminde şener şen ve iyas salmanın kahvede aşık atışması olduğu sahne geldi kayınvalidenin yazdığı sözler aynı öylee:) üstüne alma bence hiç okumamış gibi davran

benimde aklıma çiçek abbas gelmişti aynen:1:

arkadaslar faceden silcektım ama eşim dediki face kullanmıyoruz dıyelım annemlerı siliyorsak onla olan ortak arkadasları akrabalarıda sılelım sonra baska yerdende ögrenemesın silip engellediğimizi diye.

kaynanan kaç yaşında, çok genç olmalı, yoksa nerden bilsin bu kadar ayrıntılı face kullanmayı yahu

canım merak ettim,nereye bakarak öğrendin sadece size yazdığını:26:
Kayınvalidenin facebookumu olurmuş be, şiddetle kınıyorum, sende sil allasen çok mu lazım

sen yaşlanınca kullanmayacaksın galiba:34:

kaynanam 48 yaşında face kullanmayı son 1 yıldır ögrendı. malesef:(

Sizlere sataşır sataşmaz onu bilememde 48 yaşında kadına yaşlı muamelesi yapmayın yahu :52: Aaaa görende sizler 48 inde dünyadan elinizi eteğinizi çekeceksiniz sanır. Kadının tek suçu erken doğurmak, 43-44 yaşında anne olanlar ölsün ozaman.

Back
X