- Konu Sahibi nildenizz35
Sende kendi duvarına , " kamyoncu edebiyatı yapanlara bayılıyorum" yaz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet arkadaslar kayınvalıdem yıne iş basında gecen gun paylastıgım gıbı gecenkı tartısmaları sürdürüp hastalıugı asırı nuks ettı sanırm bana en az 10 tane hazır laf sokan sözler var ya onları paylasmıs kendı duvarında. sızlere bırkac tanesı yazmak isterım ıcımde tuttukca kuduruyorum cunku burda.
" Alma ana babanın ahını talan ederler bostanını bağını. bilemezsin ne solunu ne sağını eritiverirler o bitmez dediğin dağını"
"Alma beni karşına, KAN karışır gözyaşına! Ben hayata tek geldim, tek giderim! Bu dünyada bi Allah'ı bi kendimi bilirim... Zamanında sevdiklerimi gerekirse tek tek silerim!. Bu hayat benim istediğim gibi yaşarım! Değer vereni hayatıma sokar, vermeyenin hayatına hüzün sokarım.. Bugün ağlar yarın susarım.. Gözümdeki her damla yaşın hesabını gün gelir sorarım...!!"
Ewet arkadaslar kayınvalıdem yıne iş basında gecen gun paylastıgım gıbı gecenkı tartısmaları sürdürüp hastalıugı asırı nuks ettı sanırm bana en az 10 tane hazır laf sokan sözler var ya onları paylasmıs kendı duvarında. sızlere bırkac tanesı yazmak isterım ıcımde tuttukca kuduruyorum cunku burda.
"Ne kimseyi bilerek kırdım ne de bir başkasına haksızlık ettim ben sadece insanların bana verdiği değeri verdim."
" Alma ana babanın ahını talan ederler bostanını bağını. bilemezsin ne solunu ne sağını eritiverirler o bitmez dediğin dağını"
"Alma beni karşına, KAN karışır gözyaşına! Ben hayata tek geldim, tek giderim! Bu dünyada bi Allah'ı bi kendimi bilirim... Zamanında sevdiklerimi gerekirse tek tek silerim!. Bu hayat benim istediğim gibi yaşarım! Değer vereni hayatıma sokar, vermeyenin hayatına hüzün sokarım.. Bugün ağlar yarın susarım.. Gözümdeki her damla yaşın hesabını gün gelir sorarım...!!"
Bence yarası olan gocunur
Ben bu sözleri kayınvalidemin veya bir başka facebook üyesinin paylaşmasına alınmam mesela..![]()
arkadaşlarında söylediği gibi kayınvalidenin facedeki paylaşımlarını tek tek beğen tatlım..sonra kendi duvarında biraz klasik olacak ama bu sözü paylaş..
Suskunluğum Asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır ama, bir Lafa bakarım Laf mı diye bir de Söyleyene Bakarım Adamı mı diye.. belki bişeyler dank eder kaynananda..
"Ne kimseyi bilerek kırdım ne de bir başkasına haksızlık ettim ben sadece insanların bana verdiği değeri verdim."
kaynanamın o sözlerı nsadece benım görebılcegım sekılde ayarladıgını eşime gösterdım eşim annesını aramıs agzını yoklamıs annesıde yok olum sıze deıl o laflar ölesıne ortaya yazdım bırde ortanca oglu ve gelını son zamanlarda pek zıyaretlerıne gelmemeısler moralı bozukmus . yalanın bu kadarı yanı ıyıde senın dier oglun bu yazılarını göremıyor ki yalnızca ben göruyorum.
canım sen çok sinirlenmişsin sakın yanlış anlama beni ama ben şuan gülmekten yerlere yattım süpermiş yaa aklıma çiçek abbas filminde şener şen ve iyas salmanın kahvede aşık atışması olduğu sahne geldi kayınvalidenin yazdığı sözler aynı öylee:) üstüne alma bence hiç okumamış gibi davran
arkadaslar faceden silcektım ama eşim dediki face kullanmıyoruz dıyelım annemlerı siliyorsak onla olan ortak arkadasları akrabalarıda sılelım sonra baska yerdende ögrenemesın silip engellediğimizi diye.
kaynanan kaç yaşında, çok genç olmalı, yoksa nerden bilsin bu kadar ayrıntılı face kullanmayı yahu
canım merak ettim,nereye bakarak öğrendin sadece size yazdığını:26:kaynanamın o sözlerı nsadece benım görebılcegım sekılde ayarladıgını eşime gösterdım eşim annesını aramıs agzını yoklamıs annesıde yok olum sıze deıl o laflar ölesıne ortaya yazdım bırde ortanca oglu ve gelını son zamanlarda pek zıyaretlerıne gelmemeısler moralı bozukmus . yalanın bu kadarı yanı ıyıde senın dier oglun bu yazılarını göremıyor ki yalnızca ben göruyorum.
Kayınvalidenin facebookumu olurmuş be, şiddetle kınıyorum, sende sil allasen çok mu lazım
kaynanam 48 yaşında face kullanmayı son 1 yıldır ögrendı. malesef![]()