- 17 Temmuz 2018
- 4.185
- 19.393
- 208
- Konu Sahibi Liberosies
-
Sabah sabah beyin durması yaşıyor olabilirim:)) A.Ö.P NE demek. Ben anası opulmusler olarak açıkladım ama olmadı sanirimA.Ö.P hayat okulu mezunlari K.K uyeleri biz burdayiz tatlim :))
Bende acayip düşündüm açık öğretim portalı sanırım diye düşünüyorumSabah sabah beyin durması yaşıyor olabilirim:)) A.Ö.P NE demek. Ben anası opulmusler olarak açıkladım ama olmadı sanirim
anası öpülmüsler platformuSabah sabah beyin durması yaşıyor olabilirim:)) A.Ö.P NE demek. Ben anası opulmusler olarak açıkladım ama olmadı sanirim
buzdolabıni actiysaniz onun ışığindandır aydinlanmaIcime bir aydinlanma geldi :)) loading...
Bende:)Bende acayip düşündüm açık öğretim portalı sanırım diye düşünüyorum
Bu yorum için teşekkür ediyorum ve bu-Kamu Spotu-
Avukat, psikolog gibi kisilerden uzmanlik alani uzerine danismanlik 'hizmeti' almak ucrete tabiidir. Buraya yazarsiniz, kisinin icinden gelir size yardimci olmak ister o zaman yazar. Ancak onun disinda danismanligi ucrete tabii olan kisileri 'beni bulsun' diyerek forumda aramaya calismak en basta mesleklerine olan saygisizliktir.
Ablalara özgü portalanası öpülmüsler platformu
Baska turlusu olamazdi ki yoksa ilk otugacligoturgecle ya da arkadanittirmeliondentüttürmeliyle adliyeye giderdim :)buzdolabıni actiysaniz onun ışığindandır aydinlanma
Ben de vay be 9 mesaj var yani ilişki uzmanı mı varmış sitede diye girdim konuya Allah iyiliğinizi versin hanımlar
Neyse açılın ben pisikolokum
İşte gerçek bir kahraman...-Kamu Spotu-
Avukat, psikolog gibi kisilerden uzmanlik alani uzerine danismanlik 'hizmeti' almak ucrete tabiidir. Buraya yazarsiniz, kisinin icinden gelir size yardimci olmak ister o zaman yazar. Ancak onun disinda danismanligi ucrete tabii olan kisileri 'beni bulsun' diyerek forumda aramaya calismak en basta mesleklerine olan saygisizliktir.
-Kamu Spotu-
of hayır ikisi de değil, "piskolok" olcak oPisikolok değil o bi kere piskolog :)
Piskoposa kadar yolu var.of hayır ikisi de değil, "piskolok" olcak o
-Kamu Spotu-
piskopat geldi hanimmmmPiskoposa kadar yolu var.
Bunu düşünen bir ben miyim diye merak ediyordumBende acayip düşündüm açık öğretim portalı sanırım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?