Psikolog

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Aslında eski üyeyim yıllardır buradayım ama bazı nedenlerden ötürü hesabım kapandı. Konularım kayıtlı olsaydı ne demek istediğimi daha iyi anlatabilirdim.

Bugün apartmana girince kendi katıma gelince yemek kokusu duydum annem gelmiş kesin dedim eve bi girdim kimse yok.
Daha hafta sonu aradım ağlaya ağlaya neden beni yalnız bıraktınız diye. (Aynı sebeple bi hafta önce de aramıştım) bir hafta hiç arayan olmadı tekrar aradım tekrar isyan ettim. Psikoloğa gidelim ben paranı vericem bulurum dedi ama Ne arayan var ne soran. Ben kendi imkanlarımla gideyim dedim en uygunu 400 lira.

Nefes alamıyorum artık anlatsam çok uzun sürer ağlamadan karnıma ağrılar girmeden günü geçirmek uyumak istiyorum.
The secret, the magıc çekim yasası bunları sadece bu ay okudum bitirdim olmuyo saatlik motive ediyor.

Ben ölmek istemiyorum mutlu huzurlu yasamak istiyorum tek basıma da olsam. Ne yapabilirim psikolog mu tek çare.
Hafta içi izin alma şansım olmadığı için devlet hastanelerine gidemiyorum.

Ekleme: konu çok havada kaldığı için ekleyeyim eşimden bir ayda ayrıldım şiddet yüzünden Temmuz da evlendim Eylül basında bitti.

Annemle babam ayrıydı Çocukluğumdan beri ananemlerde kaldık onlarda bana hayatı zehir ettiler ta bebeklikten üniversite çağına kadar yediğim yemekten içtiğim suya kadar. 20 yıl boyunca psikolojik şiddet.. hakaretler beddualar evden kovmalar daha lise çağlarında parkta servis beklerdim en basiti.
Ayrılıp gelince ayrı ev tuttum çalısıyorum maddi açıdan çok zorlanıyorum ama o eve dönmedim.
En kısa haliyle böyle

Son düzenleme:
Seni üzen şey nedir arkadaşım? Yemek kokusu alınca anneni bekleyip, olmayınca uzulmeni çok iyi anlıyorum ve uzuntunu derinden hissettim inan. Yalnizlik mi uzen? Ailenden uzak olman mi? Başka şeyler mi?

Seni üzen şey nedir arkadaşım? Yemek kokusu alınca anneni bekleyip, olmayınca uzulmeni çok iyi anlıyorum ve uzuntunu derinden hissettim inan. Yalnizlik mi uzen? Ailenden uzak olman mi? Başka şeyler mi?

Merhaba ekleme yaptım konuya

Bazı yerlerde psikologlarda yeterli olmuyor bence.Kendimde böyle oldu yani.Birçok devlet hastanesinde sorunumu dinleyip hemen ilaç yazıp gönderdiler.Sorununuz ne bilmiyorum ama eğer gidecekseniz hemen ilaca yönlendirmeyen iyi bir psikoloğa gidin.Tabi bazı sıkıntılarda ilaçsız çözülmüyor.Allah yardımcınız olsun.

Ben de ilaç kullanmak istemiyorum iş nedeniyle devlet hast gidemiyorum zaten

Devlet hastanesine gidin ayrıca hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm durumunuza güçlü durmaya çalışın lütfen hayat devam ediyor devam ettikçe ümitler tükenmez

Barış Özcan'ın Mutluluğun formülü d o s e diye bir videosu var. İzlemeni tavsiye ederim

Ben nedense psikologun size kisa vadede faydasi dokunmayacagini dusundum konunuzu okurken
Bunu sizin kendi icinizde cozmeniz gerekiyor , yapabilirsiniz de , bu kadar sey yasamissiniz ve dimdik ayaktasiniz , siz istediginiz herseyi yapabilecek guctesiniz
Kendinize vakit ayirin , bol bol kitap okuyun, spora baslayin spor sadece fiziksel degil ruhsal olarak da cok cok iyi gelir insana , yeni insanlarla tanisin
Hayat bazilarimiz icin daha zor , ama cok sevdigim bir soz vardir , "allah dagina gore kar verir" eskiden kizardim bu soze ama cok dogru oldugunu hayat ogretti bana
Kendinize guvenin , icinizdeki guce guvenin , mutluluk uzakta degil sizin icinizde sakli , onu bulup cikarin

İyi Hissetmek kitabını oku. Faydası olacaktır. Secret gibi bir şey değil. Tedavi eder.

Başkalarına andeksli yaşama sıkıntılarını aşmışsın ev tutmuşsun işin de var bundan sonra kafanı dinle durumuna göre kendine bir şeyler al ye iç gez keyfine bak

Bazen zor olabiliyor ama insan kendi kendinin doktoru olabilmeli. Bence en iyisi(çok ciddi hayati bir konu yoksa eğer) kafayı sürekli mesgul etmenin yollarını bulmak. Mesela hobiler edin. Ben yıllarca bebek tedavisi gördüm ve ciddi anlamda yıprandım. Baktım olmuyor canım istemese bile zorla yürüyüşe başladım. Videoları izleye izleye amigurumi bebek yaptım. Taş topladım boyadım. Kitap okudum. Ve hep güzel hayeller kurdum.

Yalnızlık çekiyorsunuz sizi çok.iyi anlıyorum benimde bu fobim var yıllarca bu yüzden çektim ve kaygılarım arttıkça arttı psikolog psikiyatriat süründm ve daha beter oldum bir faydaları çok.kendilerine bağımlı hale getiriyorlar . En güzeli algılarını hiç bozmadan spora başlamak . Arkadaşınız filan varsa arada bir biryere gdiip kahve içmek yoksa da onu da bilirim film izleyin sinemaya tek girin en son öyle yaptım. Birde YouTube de İzzet güllü ve Beyhan budak videoları var onları tavsiye ederim ...

Ben ona verdiğim paraya acıdım çok beklentim vardi alırken oysa sisirilmis bir kitap bence digerlerinden farki yok
Herkes aynı etkiyi goremeyebilir. Zaten psikoloji değişkendir. Siz dirençli kisimdanmissiniz demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…