- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Seni üzen şey nedir arkadaşım? Yemek kokusu alınca anneni bekleyip, olmayınca uzulmeni çok iyi anlıyorum ve uzuntunu derinden hissettim inan. Yalnizlik mi uzen? Ailenden uzak olman mi? Başka şeyler mi?
Bazı yerlerde psikologlarda yeterli olmuyor bence.Kendimde böyle oldu yani.Birçok devlet hastanesinde sorunumu dinleyip hemen ilaç yazıp gönderdiler.Sorununuz ne bilmiyorum ama eğer gidecekseniz hemen ilaca yönlendirmeyen iyi bir psikoloğa gidin.Tabi bazı sıkıntılarda ilaçsız çözülmüyor.Allah yardımcınız olsun.
Devlet hastanesine gidin ayrıca hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm durumunuza güçlü durmaya çalışın lütfen hayat devam ediyor devam ettikçe ümitler tükenmez
Niye devlet hastanesine gidemiyorsunuz. Orada da psikologlar var.
Barış Özcan'ın Mutluluğun formülü d o s e diye bir videosu var. İzlemeni tavsiye ederim
Kesinlikle katılıyorum, yalnız kitap uygulama kitabı ve tüm uygulamaları aksatmadan yapmak gerekiyor, ancak öyle fayda sağlar.İyi Hissetmek kitabını oku. Faydası olacaktır. Secret gibi bir şey değil. Tedavi eder.
Aslında eski üyeyim yıllardır buradayım ama bazı nedenlerden ötürü hesabım kapandı. Konularım kayıtlı olsaydı ne demek istediğimi daha iyi anlatabilirdim.
Bugün apartmana girince kendi katıma gelince yemek kokusu duydum annem gelmiş kesin dedim eve bi girdim kimse yok.
Daha hafta sonu aradım ağlaya ağlaya neden beni yalnız bıraktınız diye. (Aynı sebeple bi hafta önce de aramıştım) bir hafta hiç arayan olmadı tekrar aradım tekrar isyan ettim. Psikoloğa gidelim ben paranı vericem bulurum dedi ama Ne arayan var ne soran. Ben kendi imkanlarımla gideyim dedim en uygunu 400 lira.
Nefes alamıyorum artık anlatsam çok uzun sürer ağlamadan karnıma ağrılar girmeden günü geçirmek uyumak istiyorum.
The secret, the magıc çekim yasası bunları sadece bu ay okudum bitirdim olmuyo saatlik motive ediyor.
Ben ölmek istemiyorum mutlu huzurlu yasamak istiyorum tek basıma da olsam. Ne yapabilirim psikolog mu tek çare.
Hafta içi izin alma şansım olmadığı için devlet hastanelerine gidemiyorum.
Ekleme: konu çok havada kaldığı için ekleyeyim eşimden bir ayda ayrıldım şiddet yüzünden Temmuz da evlendim Eylül basında bitti.
Annemle babam ayrıydı Çocukluğumdan beri ananemlerde kaldık onlarda bana hayatı zehir ettiler ta bebeklikten üniversite çağına kadar yediğim yemekten içtiğim suya kadar. 20 yıl boyunca psikolojik şiddet.. hakaretler beddualar evden kovmalar daha lise çağlarında parkta servis beklerdim en basiti.
Ayrılıp gelince ayrı ev tuttum çalısıyorum maddi açıdan çok zorlanıyorum ama o eve dönmedim.
En kısa haliyle böyle
Ben ona verdiğim paraya acıdım çok beklentim vardi alırken oysa sisirilmis bir kitap bence digerlerinden farki yokİyi Hissetmek kitabını oku. Faydası olacaktır. Secret gibi bir şey değil. Tedavi eder.
Herkes aynı etkiyi goremeyebilir. Zaten psikoloji değişkendir. Siz dirençli kisimdanmissiniz demek ki.Ben ona verdiğim paraya acıdım çok beklentim vardi alırken oysa sisirilmis bir kitap bence digerlerinden farki yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?