Psikologa gidiyorum !

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 153 hattından psikolog randevusu aldım daha önce giden oldu mu bilmiyorum ama yarın ilk gün ve ben çok gerildim ya ortam nasıl ne yapacağım ne yapsam şimdiden onu düşünmeye başladım acaba benimle ilgilenecek olan psikolog nasıl biri kim bilmiyorum bile ilk psikolog randevusunda ne yapılır onuda bilmiyorum her an vazgeçebilirim bile yani sizlerin var mı tecrübeleriniz

Sakin olun böyle bir şey için niye bu kadar telaş yaptınız ki ..
Memnun kalmasanız biş daha gitmezsiniz.

Kim olduğu ne fark eder ki ?
Ahmette olsa psikolog Ayşe de
Sakin ol rahat ol

Sonuçta rahatlamaya gitmiyo musun ?

Malesef bu konuda ben böyle düşünmüyorum öğrenci olduğum için 153ü arayıp belediyenin danışmanlık merkezinden aldım ve ilginin orada nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok malesef iyi mi ilgenirler yoksa pek umursamazlar mı onu düşünüyorum en azından giden varsa buradan bir fikir alırdım diye düşünmüştüm

Niye telaş ettin bu kadar anlamadım. Senin yapacağın birşey yok doktor yönlendirir, sohbet etmeye gidiyormuşsun gibi düşün.

Niye telaş ettin bu kadar anlamadım. Senin yapacağın birşey yok doktor yönlendirir, sohbet etmeye gidiyormuşsun gibi düşün.

Belediyenin ücretsiz danışmanlık merkezinden aldım ya randevuyu büyük umutlarla gidiyorum eğer ücretsiz olduğu için ilgisiz olurlarsa güler yüzlü olmazlarsa hayal kırıklığıma uğrarım öğrenci olduğum için malesef özel bir psikologa gidemedim

Merhaba arkadaşlar 153 hattından psikolog randevusu aldım daha önce giden oldu mu bilmiyorum ama yarın ilk gün ve ben çok gerildim ya ortam nasıl ne yapacağım ne yapsam şimdiden onu düşünmeye başladım acaba benimle ilgilenecek olan psikolog nasıl biri kim bilmiyorum bile ilk psikolog randevusunda ne yapılır onuda bilmiyorum her an vazgeçebilirim bile yani sizlerin var mı tecrübeleriniz
Yaw kurma bu kadar; senin hayatında önemli yeri olan birisi değilki bırakacağın izlenimi dert edesin... gidicen, seni konuşturacak o kadar. Beğenmezsen bir daha gitmezsin aynı kişiye, o da işini yapıyor zaten, kaç türlü insanla muhatap olmuşluğu vardır.

Yaw kurma bu kadar; senin hayatında önemli yeri olan birisi değilki bırakacağın izlenimi dert edesin... gidicen, seni konuşturacak o kadar. Beğenmezsen bir daha gitmezsin aynı kişiye, o da işini yapıyor zaten, kaç türlü insanla muhatap olmuşluğu vardır.

psikologa ihtiyacım olduğunu nasılda belli ediyorum :KK48:

Bencede çok stres yapmışsın sen sonucta rahatlamaya gıdıosun sakın ol ıcınden geldıgı gbı davran begenmezsen hosuna gıtmezse gıtmezsın bırdaha sakın ol :)

Arkadaşım gitmiş övgüyle bahsetmişti.
Psikolojik danışmanlık memnuniyeti hastanın kendisini iyi anlatabilmesiyle bağlantılıdır bence.
Ön yargı ile yaklaşırsan beklediğin iletişimi kuramayabilirsin.
Dilerim sorunların çözüme ulaşır, memnun kalırsın.

Bencede çok stres yapmışsın sen sonucta rahatlamaya gıdıosun sakın ol ıcınden geldıgı gbı davran begenmezsen hosuna gıtmezse gıtmezsın bırdaha sakın ol :)
aynen aslında daha rahat olmam lazım ama işte tedirginliğim belediyenin olduğu için nasıl birine denk gelirim ilgili olurlaar mı onu düşünüyorum öğrenci olduğumdan ücretli bir yere gidemedim malesef

Arkadaşım gitmiş övgüyle bahsetmişti.
Psikolojik danışmanlık memnuniyeti hastanın kendisini iyi anlatabilmesiyle bağlantılıdır bence.
Ön yargı ile yaklaşırsan beklediğin iletişimi kuramayabilirsin.
Dilerim sorunların çözüme ulaşır, memnun kalırsın.

Ah sonunda bir yorum görebildim belediyenin danışmanlık merkezi ile ilgili.
Benim sorunumda bu aslında ücretsiz bir merkez olduğu için acaba ilgi iyi olur mu diye düşünüyorum hep çünkü beklentim yüksek baya komple dertlerimi çözmeye gidiyorum ve şu sıra hayatımda güler yüzlü ilgili birine çok ihtiyacım var kendimi tamamen anlatabileceğim. Öğrencide olduğum için ücretli bir yere gidemedim

En en en önemlisi derdiniz doğru anlatmaniz eksiksiz anlatmaniz abartmamaniz doktora güvenmeniz güvenmediğiniz doktora gitmemeniz. Belirtileri doğru analiz etmeniz. Çok defa gittim yine de giderim gerekirse... heyecanlanmayin

Back
X