Psikologa gitmek istiyorum.

pekiyi_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
272
150
53
Psikolağa gitmek istiyorum. Ama psikologa hayatımda yaşadığım her şeyi anlatmak zorunda mıyım? Yani geçmişim çok kötü. Ve ben geçmişte yaşıyorum. Ama anlatılacak gibi değil. Bunları anlatmak zorunda mıyım? Aşırı özgüvensiz, çekimser biriyim. Ve geçmişte yaşıyorum. Ne yapmalıyım? Kendimi kötü hissediyorum. Artık intihar etmek üzereyim.

Siz gidin de bir neyi anlatıp neyi anlatmayacaginiza beraber karar verirsiniz.
İntihar gibi saçma düşünceleri de kafanızdan atın.

Pskologa herşeyi anlatabilirsin.
Ne yaşadıysan ,sana ne gözle bakar diye düşünmeden..
Zaten anlatmazsan ,pskologa gitmenin faydası olmaz.
İntiharı çıkar aklından , insanlar neler yaşıyo yine intihar etmiyo sana noluyoki....
Ne yani en fazla ne yaşamış olabilirsin, eğer sen ve ailen sağlıklıysa ,ölümcül bi raatsızlığınız yoksa , geriye kalan herşey faso fiso...

Üç kez gittim ikinci gittiğim doktorumu çok sevmiştim herşeyimi biliyordu sonuncusuna fazla detay vermedim ama yine de terapiler işe yaradı en azından artık kendime zarar vermeye çalışmıyorum. Konuşmalarınızın seyrine ve aldığın elektriğe göre anlatırsın cnm

eğer o kişiye için ısınırsa anlatırsın şöyle düşüne anlatmazsan sana yardımcı olamaz ve onun işi bu. hem senin kendinle ilgili önemli bulduğun şeyleri o hergun başka başka kişilerden dinliyor o hergun ne konularla karşılaşıyor

Merak etmeyin gittiğinizde hemen herşeyi anlatmıyorsunuz zaten yavaş yavaş açılıyorsunuz ve rahatladıkça da anlatamadığınız seyleri de anlaticaksiniz bu da nerdeyse üçüncü gidisiniz falan olur

Boğazına sarılmaz anlatacaksın diye. İstediğin kadarını anlatırsın. Ben tee ilkokul aşkımdan anlatmaya başlamıştım müthiş rahatlamıştım bence her şeyi anlat

Arkadasim durdugun kabahat.
Psikologlar disardan mukemmel gorunen bir suru insanin en rezil yanlarini surekli dinliyorlar zaten.
Sana cok kotu gelen gecmisin onu sasirtmaz bile.
Bana umdugumdan dahaiyi durumdasin demisti. Disardan ne kadar caresiz gorunuyorsam artik...

Back
X