Psikoloğa gitmem için baskı yapılıyor...

canım seslerini kesmek için gideceğim doktora...
eğer doktor ilacı lüzumlu görüp de verirse, ben de kullanmazsam bu sefer de onun için söylenecekler.
bi gideyim de hayırlısı ya..
sağol yine de bu anlayışlı yorumun için :) :48:

psikolog ilaç yazamaz onun böyle bir yetkisi yok o sadece terapi yapar

psikiyatrist ilaç yazabilir sende psikoloğa gideceğine göre ilaç zaten kullanmayacaksın sadece konuşacaksınız doktorla...

Ben de tam bu sorun için gitmiştim psikoloğa :40: Neyse ki kilo alabildim. Benim de günlerce yemek yemiyim aklıma gelmezdi, artık ellerim titrer, gözlerim kararır, öyle anlardım yemek yemem gerektiğini, oda bir kaç lokmadan sonra tıkanırdım. Sorunun şuan için önemsiz olabilir ama demişler ya 'yılanın başını küçükken ezeceksin' sorunun büyümeden halletsen daha iyi olur, nacizane tavsiyem...

bana kalsa 60 olmak isterimde bu istahla o kadar abartmiyim diyorum olamam cunku :1:

55 iyidir ah bi 55 olsamm :16:

55 cokmu kilolu duruyor :26:

60 mıııı:53: dur Tweety naptın sen,bizim boyumuzda 60 kilo düşünemiyorum.55 çok kilolu durmuyor,yani bana kimse kilolusun demedi ama 52 daha iyi duruyor bence.

ßu ne yav butun kk zayifliktan olüyor,yemek yemek kimsenin aklina gelmiyor..
Hele tvety sana dicek bisi bulamiyorum bacim,acliktan uykun kacmis,en son anliyabilmissin:1: tmm bende zayifim ama #yemek yemeyide cok severim.
hele bu aralar,benim bir gunde yedigimi Tevtyim kac gunde yer acaba:1:

merhaba kızlar
sinir ettiler beni
annem psikoloğa gitmem için baskı yapıyor bana teyzemle birlikte
psikoloğa gitmemi gerektirecek bir şeyim olduğunu düşünmüyorum
gerek duymuyorum yani
zayıflık problemim var, yemek yemeyi sevmiyorum pek fazla, bazı günler hiç yemek yemek aklıma gelmez. işte bu yüzden de psikoloğa gitmem gerekiyormuş....
zayıflığımın bilincindeyim, nasıl kilo alabileceğimi de biliyorum, almam gerektiğini de. ama sınavımın geçmesini bekliyorum. tamam azimli biri değilim bazen çok erteliyorum bunu ama büyütülecek bir şey de değil. anoreksik değilim çok şükür, yani kendimi şişman görmüyorum, ya da kusarak zayıflamaya çalışmıyorum. zayıflığımdan rahatsızım ben de.
bi de annem ve babam 3 yıldır ayrı, işte boşanma yüzünden de sıkıntılarım varmış falan filan, boşanmalarına en çok sevinen ben olmuştum halbuki. etkilenmedim bile hiç, kötü ayrıldılar baya ve ayrılmaları benim için daha iyi oldu diye düşündüm hep.
bir diğer sebepse benim sessiz, sakin, içime kapanık biri olmam. yani dünyada çeşit çeşit insan var, hepsi bir olmak zorunda değil, hepsinin ayrı bi karakteri var. ben de böyleyim yani napayım. sıcakkanlı konuşkan biri değilim işte, ama yakın arkadaşlarıma karşı farklıyım tabi, neredeyse bütün arkadaşlarım benim için hep, eğlenceli, komik gibi şeyler söyler.
ama pek bir şey paylaşmadığım insanlarla öyle muhabbet etmeye, konuşmaya gerek duymuyorum basit bir şey yani bu. işte ailem bunu tuhaf algılıyor.

bi insanı zorla psikoloğa götürmeye çalışmak diye bir şey olur mu ya..
asıl kendilerinin gitmesi gerek ama neyse.
yine de gidicem en azından söylenmezler daha fazla.
vallahi gülüyorum bu olanlara. :31: :33:
hayır ne anlatacağımı da bilmiyorum ki doktora :D :37: gitcem orda sus pus :1:

zorla olmaz tabi bu işlerde, neden direndiğini anlayamadım git bi görüş bakalım ne kaybedersin psikologa hep sorunlu insanlar mı gider (bende sorun yok diye düşünüyorsan eger)

ßu ne yav butun kk zayifliktan olüyor,yemek yemek kimsenin aklina gelmiyor..
Hele tvety sana dicek bisi bulamiyorum bacim,acliktan uykun kacmis,en son anliyabilmissin:1: tmm bende zayifim ama #yemek yemeyide cok severim.
hele bu aralar,benim bir gunde yedigimi Tevtyim kac gunde yer acaba:1:

senin cok yemen normal anladin sen onu :27:
bende unutkanlikta var iste kesin oda vitaminsizlikten,
ama karar verdim aciktigim an yiyecegim ne bulursam:6::27:

canım benim orası delilerin gittiği bir yer değilki..bence herkes belli aralıklarla gitmeli imkan elverdiği müddetçe,,ne güzel annen seni düşünüyor,bana bir defa bile psikoloğa git diyen olmadı,önemseniyorsun işte ne var...

Bugün gittim kızlar annem ve teyzemin bütün ısrarları yüzünden :)
öncelikle, psikoloğa değil, psikiyatra gittiğimi belirteyim.
randevum yarım saat sürdü sayılır.
benimle teyzem de gelmişti. benimle biraz konuştuktan sonra teyzemi de çağırdı.
açıkçası oraya verdiğim paraya, sabah yarım bıraktığım uykuma, teptiğim o yola acıdım :)
HİİİİÇÇÇBİİİİRRR etkisi olmadı bana :)
annemin gelip kendisiyle görüşmesini söyledi onun kendi sorunları, kaygıları için.
ben doktora yemek sorunumu ve ailemin beni içime kapanık bulduğunu söyledim.
yemek sorununun üşengeçliğimden dolayı olduğunu belirttim.
o da sorunumun üşengeçlik olduğunu, kendimi ihmal ettiğimi söyledi aynı şekilde ve vitamin verdi.. :37: peh..
10 gün içinde tekrar gelmemi söyledi ama okulum açılıyor ve devamsızlık yapma hakkım kalmadı hiç.
ki gitmeyi de düşünmem bir daha. açıkçası çok gereksiz buldum kızlar. :31:

ilk görüşme tanışma ve sorunu bulmak için yapılır...
zamanla çözülür..
ilk görüşmeden bi mucize beklemek hata olur...
bence tedavine devam et

ilk görüşme tanışma ve sorunu bulmak için yapılır...
zamanla çözülür..
ilk görüşmeden bi mucize beklemek hata olur...
bence tedavine devam et

muhtemelen şöyle olacak, okul bitince yani haziranda gidebileceğim için ancak, o zamana kadar kilo problemimi çözeceğim için sorun da ortadan kalkmış olacak sanırım :) bilmiyorum ben kendimde kilodan başka problem göremiyorum pek..

Bugün gittim kızlar annem ve teyzemin bütün ısrarları yüzünden :)
öncelikle, psikoloğa değil, psikiyatra gittiğimi belirteyim.
randevum yarım saat sürdü sayılır.
benimle teyzem de gelmişti. benimle biraz konuştuktan sonra teyzemi de çağırdı.
açıkçası oraya verdiğim paraya, sabah yarım bıraktığım uykuma, teptiğim o yola acıdım :)
HİİİİÇÇÇBİİİİRRR etkisi olmadı bana :)
annemin gelip kendisiyle görüşmesini söyledi onun kendi sorunları, kaygıları için.
ben doktora yemek sorunumu ve ailemin beni içime kapanık bulduğunu söyledim.
yemek sorununun üşengeçliğimden dolayı olduğunu belirttim.
o da sorunumun üşengeçlik olduğunu, kendimi ihmal ettiğimi söyledi aynı şekilde ve vitamin verdi.. :37: peh..
10 gün içinde tekrar gelmemi söyledi ama okulum açılıyor ve devamsızlık yapma hakkım kalmadı hiç.
ki gitmeyi de düşünmem bir daha. açıkçası çok gereksiz buldum kızlar. :31:

canım bu bir süreç işi

sihirli değnek değil ki hemen birşeyler değişsin...

psikiyatr değil , psikologa gitsen daha iyi olurdu bence :)
benim psikologuma maddi sorunlarım olmasa , düzenli giderdim Allahım cok eğlenceli bi dedeydi.
Her seferinde gülümseyeerrek cıkıyodum :)
sinir,stres kalmıyodu.

benimkisi biraz gıcık bi kadındı. robot gibiydi. :9:

benim ki felsefeci :37:
psikiyatr tedavi etti beni işe yaramadı , psikologum cok işime yaradı.
ama öle cocukluguma felan inmedi , sorular yok.
sohbet esnasında acılıyor sorunlar.
niye gitmwdin tekrar psikiyatr dedi , uyuşmak değil çözmek istiyom demiştim :52:
bi nevi yaşam koçu :52:

canım konuşmaların bana çok mantıklı geldi:)
zaten herşeyn farkındasın bi takıntın flnda yok ihtiyacın yok gibi geldi bana acaba annenlermi seni çok kafalarına takıolar boşanma muhabbeti flnda olduğu için hep öle derler ya çocuklar çok etkilenr pskoljleri bozulur bu durumlarda die belki ondan fazla evham yapıolar gitmek istemiosan hiçte gitme yani bu arada sınavda başarılar..

Son düzenleme:
Back
X