- 7 Aralık 2018
- 7.387
- 19.000
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Peki sizce kadın mı yoksa erkek mi seçmeliyim? Ve psikologla ön konuşma gibi bir şey yapabiliyor muyuz enerjimiz tutacak mı gibisindenAkliniza ne geliyorsa, ne soylemek istiyorsaniz onu soyleyin. Bu yazdiklarinizla baslayin mesela. O sizi sorulariyla yonlendirir. Ilk seansta uyumlu olup olmadiginiza bakin. Bence en onemlisi o. O sizi olcup tartmayacak aslinda, siz yapacaksiniz o isi ve ona gore devam edip etmemeye karar vereceksiniz.
iste ilk seanstan sonra olcup tartarsiniz. Kadin mi erkek mi sorusuna gelince, tamamen sizin ne beklediginize bagli.Peki sizce kadın mı yoksa erkek mi seçmeliyim? Ve psikologla ön konuşma gibi bir şey yapabiliyor muyuz enerjimiz tutacak mı gibisinden
Duygularını kaygılarını hissettiklerini her şeyi tümüyle olduğunu gibi anlatacaksın ilk başta sizi rahatlatmak için soru soruyor devamı geliyor sizi dinleyecek ve arada sorular soracak benim ilk doktorum erkekti fakat kadın seçmediğime pişman olmuştum bazı şeyleri çok rahat konuşamıyor insan ister istemez ilaç yazma gereği duyarsa kilo aldırmayan ilaç yazmasını rica edin çünkü çoğu ilaçlar kilo aldırabiliyor geçmiş olsunİyi geceler hanımlar yarın psikologa gideceğim fakat korkuyorum biraz da utanıyorum ilk gidişte ne anlatılır yani derdim neyse onu anlatırım tabii ama pat diye nasıl konuya gireceğim? Bir de psikolog sorunlarımı küçümseyecekmiş gibi hissediyorum. Aranızda psikolog deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi? Nasıldı neler oldu ilk seansta
Psikologlar ilaç yazamaz kiDuygularını kaygılarını hissettiklerini her şeyi tümüyle olduğunu gibi anlatacaksın ilk başta sizi rahatlatmak için soru soruyor devamı geliyor sizi dinleyecek ve arada sorular soracak benim ilk doktorum erkekti fakat kadın seçmediğime pişman olmuştum bazı şeyleri çok rahat konuşamıyor insan ister istemez ilaç yazma gereği duyarsa kilo aldırmayan ilaç yazmasını rica edin çünkü çoğu ilaçlar kilo aldırabiliyor geçmiş olsun
Uzmanlığı var mıydı? Ve üslubu nasıldı mesela?benim psikologum avrupa yakasinda. Cok seviyorum kendisini. Kavga ede ede giderdik, gule gule donerdik. Bana kendimi sorgulatip , guvenimi getirmesini saglardi. Mesela tavsiye ettigim birini psikiyatriye gonderdi. Ben tedavi edemem dedi. Sadece soru soruyordu. Ben cok konusmuyordum. O konusirdu aralarda soru sorarda orada benim ampuller yanardi.
Valla hatirlamiyorum uzmanligi ama babasi psikiyatri doktoruydu yani bu meslekle buyumus biri belliydi. Uslubu cok sakin ve kibardi.Uzmanlığı var mıydı? Ve üslubu nasıldı mesela?
benim psikologum avrupa yakasinda. Cok seviyorum kendisini. Kavga ede ede giderdik, gule gule donerdik. Bana kendimi sorgulatip , guvenimi getirmesini saglardi. Mesela tavsiye ettigim birini psikiyatriye gonderdi. Ben tedavi edemem dedi. Sadece soru soruyordu. Ben cok konusmuyordum. O konusirdu aralarda soru sorarda orada benim ampuller yanardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?