psikologum isi birakti:(

haklısınız fakat burada ki duruma uygun değil söylediğiniz. psikolog özel bir hastanede çalışıyormuş özel hastanelerde randevular hastane tarafından düzenlenir psikolog ayrılırken danışanlarına hastanenin haber vermesini isteyebilir ve iletişim için hastaneye bilgilerinin verilebileceğini söyleyebilir. burada hastane danışan kaybetmemek yeni gelen psikologa aktarmak için bilgi vermek istemeyebilir. psikolog tek tek haber vermek için aramak istese bile yine hastane müdahalede bulunabilir. yani önceden gelen kişi psikologdan özel olarak iletişim bilgisini alsaydı bu durum olmazdı. belki de haber verdi diğer danışanlara, bilmiyoruz çünkü yazan kişi 3 aydır ertelendiğini söylemiş 3 ay kısa bir süre değil bir danışan 2-3 kere görüşmeyi ertelemişse bu kadar uzun süre gelmemişse psikolog peşine düşmez der ki seansları bıraktı. he geleceğim hastayım o bu şu (gerçek olma olasılığı azdır) burada gerçekmiş, psikolog bunun bir direnç olduğunu bahane uydurulduğunu düşünebilir bu şekilde seansı bırakan çok kişi vardır.

Kurumdan ayrildiktan sonra kurumun kurallari psikologu baglamaz, kendisi etik ilkeleri degerlendirip hangisi danisaninin yararinaysa onu gozetmek zorundadir.

Hastanenin bilgi vermek istememesi degil olay zaten psikologun yaptigi etik aykirilik. Psikologun bahane uyduruyor, gelmiyor vb sebeplerle hastayi haber vermeden reddetme luksu yok en azindan terapinin ortasinda yok. Bu nasilsa devam etmez diyerek vazgecme hakki iyi bir psikologun yok.

Baslangicta danisani kabul etmek ona kalmis bir sey. Umarim bunun icin gecerli bir sebebi vardir zira bu kadina yasattigi sey ayri bir yuk.

Normal sonlandirilan bir danismada bile danisanin ileride tekrar gelmek isteyebilecegi dusunulerek vedalasilir.

Seansi birakip birakmamak da danisana kalmis. İstemeyen kimseye randevularina baglilik yukleyemezsiniz. Sadece fikir sunabilirsiniz, gerisi karsi tarafa kalmis

Hastanenin bilgi vermek istememesi degil olay zaten psikologun yaptigi etik aykirilik. Psikologun bahane uyduruyor, gelmiyor vb sebeplerle hastayi haber vermeden reddetme luksu yok en azindan terapinin ortasinda yok. Bu nasilsa devam etmez diyerek vazgecme hakki iyi bir psikologun yok.

meslektaşız sizde bende aslında aynı şeyi konuşuyoruz bu olayda atladığınız nokta 3 aydır erteliyor oluşu.sizde biliyorsunuz ki bu şekilde ertelemelerde 1 aranır 2 aranır danışan zorlanmaz. kimse kimseyi haber vermeden reddetmemiş, niyet okuma yapmayalım vazgeçmiş mi geçmemiş mi bilmiyoruz. sonuçta iş yeri değişmiş o süreçte devam eden hastalara bilgilendirme yapılmıştır belki fakat 3 aydır gelmeyen kişiye kurum veya psikolog haber vermemiş. nasılsa devam etmez diye vazgeçmede yok zaten devam etmiyormuş ki siz 3 aydır erteleyen gelmeyen hastanızı arardınız sanırım bu durumda, ben aramazdım üzerinde baskı oluşturmak olurdu bence, kişi zaman geçer tekrar görüşmek ister ise burada da olduğu gibi peşine düşer bulur.

meslektaşız sizde bende aslında aynı şeyi konuşuyoruz bu olayda atladığınız nokta 3 aydır erteliyor oluşu.sizde biliyorsunuz ki bu şekilde ertelemelerde 1 aranır 2 aranır danışan zorlanmaz. kimse kimseyi haber vermeden reddetmemiş, niyet okuma yapmayalım vazgeçmiş mi geçmemiş mi bilmiyoruz. sonuçta iş yeri değişmiş o süreçte devam eden hastalara bilgilendirme yapılmıştır belki fakat 3 aydır gelmeyen kişiye kurum veya psikolog haber vermemiş. nasılsa devam etmez diye vazgeçmede yok zaten devam etmiyormuş ki siz 3 aydır erteleyen gelmeyen hastanızı arardınız sanırım bu durumda, ben aramazdım üzerinde baskı oluşturmak olurdu bence, kişi zaman geçer tekrar görüşmek ister ise burada da olduğu gibi peşine düşer bulur.

Nerde anlasamiyoruz ben de anlamadim ki :D

Ben aramasini demiyorum psikologun, zaten dediginiz gibi olur cunku surada diyorum ya iki yorumdur danisanin kendi secimi diye, numarasini, adresini birakmamis ondan bahsediyorum, birkibirkiye de o yuzden yonlendirme yapiyorum, su sekilde ulas vs diye

Nerde anlasamiyoruz ben de anlamadim ki :KK70:

Ben aramasini demiyorum psikologun, zaten dediginiz gibi olur cunku surada diyorum ya iki yorumdur danisanin kendi secimi diye, numarasini, adresini birakmamis ondan bahsediyorum, birkibirkiye de o yuzden yonlendirme yapiyorum, su sekilde ulas vs diye
gercekten cok hasta oldum yani fiziki olarak kalkamayinca ruhen de kalkamiyorsunuz.bi ara oksuruk bronsit resmen cigerlerimi tasiyordum agrilari hissediyordum nefes almadan yasamak diye arastirmalara girmistim.vaktiyle de iletisim bilgilerini istemeyince boyle kalakaldim

doktoruna çok sinir oldum. psikiyatr doktorlarının hatta diğer doktorlardan hastalara daha hassas davranmaları lazım. bide konu sahibi benden tavsiye bu hastalık öyle bişey ki doktorlardan çok medet umma. doktora git ama kendin de bol bol kitaplar oku. faydasını göreceksin.

doktoruna çok sinir oldum. psikiyatr doktorlarının hatta diğer doktorlardan hastalara daha hassas davranmaları lazım. bide konu sahibi benden tavsiye bu hastalık öyle bişey ki doktorlardan çok medet umma. doktora git ama kendin de bol bol kitaplar oku. faydasını göreceksin.
dedigim gibi gayet iyi gidiyorduk hatta dr umda memnundu cok gelisme gosterdigimi soyluyordu.kitap okuyorum yeni hobiler edindim amigurumi ogreniyorum felan ama tekrar o korkunc ruh hali geri geldi

dedigim gibi gayet iyi gidiyorduk hatta dr umda memnundu cok gelisme gosterdigimi soyluyordu.kitap okuyorum yeni hobiler edindim amigurumi ogreniyorum felan ama tekrar o korkunc ruh hali geri geldi
bilirim ya :( ben öyle olduğum zaman en yakınımdaki kişiye ya annem ya eşim yaşadığım hissettiğim kafamı her ne kurcalıyorsa anlatıyorum. onlar da çözüm bulmaya çalışıyorlar. çözüm dediğim de sorun değil ha kafama taktığım şeyler. ilerlemeden birşeyler yap

Back
X