18 yaşıdayım ve pskyatrya gidiyrm yaklaşık 5 aydır . depresyon için. adam o kadar konuşkan komik sıcakkanlı ki zevk alıyrm yanına gtmekten. ama bi süredir farklı bişeyler hssetmeye başladım. o da çok tatlısın deyp duruo emnmki çocuk olarak gryo ondan syluyo ama ben ister istemez adama bişeyler hissetmeye başladım hiç aklımdan çıkmıyo bi de geçen yanağımı sıktı giderken. aşk mı buu??
Psikolog olmak isteyen biri olarak çok ürktüm açıkcası
bende piskolog olmak istyorm biliyomusunneyden ürktün kü sen? ama haksızmıyım byle düşünmekte öyle davranıyo sankii:26:
ama ne apıymm olmasın bu istemyrm hem adam daa yeni evli ayrıca yakışıklı da deil ama ben çok sevyrmm.o da sıkmasaydı yanağımı daa da düşünmeye başladım.
18 yaşıdayım ve pskyatrya gidiyrm yaklaşık 5 aydır . depresyon için. adam o kadar konuşkan komik sıcakkanlı ki zevk alıyrm yanına gtmekten. ama bi süredir farklı bişeyler hssetmeye başladım. o da çok tatlısın deyp duruo emnmki çocuk olarak gryo ondan syluyo ama ben ister istemez adama bişeyler hissetmeye başladım hiç aklımdan çıkmıyo bi de geçen yanağımı sıktı giderken. aşk mı buu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?