Psikoloğuma aşık oldum galiba

ayysu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
412
2
0
Zonguldak
18 yaşıdayım ve pskyatrya gidiyrm yaklaşık 5 aydır . depresyon için. adam o kadar konuşkan komik sıcakkanlı ki zevk alıyrm yanına gtmekten. ama bi süredir farklı bişeyler hssetmeye başladım. o da çok tatlısın deyp duruo emnmki çocuk olarak gryo ondan syluyo ama ben ister istemez adama bişeyler hissetmeye başladım hiç aklımdan çıkmıyo bi de geçen yanağımı sıktı giderken. aşk mı buu??

Kıpraşım

ama ne apıymm olmasın bu istemyrm hem adam daa yeni evli ayrıca yakışıklı da deil ama ben çok sevyrmm. o da sıkmasaydı yanağımı daa da düşünmeye başladım.

bende piskolog olmak istyorm biliyomusun neyden ürktün kü sen? ama haksızmıyım byle düşünmekte öyle davranıyo sankii:26:

hiç öyle davranır, düşünür mü yavrum yapma allah aşkına :) gerçekten tatlısın. ama o psikolog, onun görevi senin sorunlarını dile getirmeni ve mutlu olmanı sağlamak, bunları çözümlemek için birlikte programlar oluşturmak ve uygulamak... her genç kız ya da oğlan mutlaka öğretmenine, psikoloğuna karşı bir şeyler hissettiğini düşünmüştür. ama kendini bunun doğruluk ihtimaline inandırmazsan iyi olur diye düşünüyorum.

doğruluğuna inanmamak mantıklı olan ama inanıyrm işte elimde deill evet yanağımı sıktı

ama ne apıymm olmasın bu istemyrm hem adam daa yeni evli ayrıca yakışıklı da deil ama ben çok sevyrmm. o da sıkmasaydı yanağımı daa da düşünmeye başladım.

2-3 gitmekle nasıl seviyorum dersinn üstelikde evli diyorsun inanmak çok güç gerçekten...bence sen bir kez dahaa düşünn....

büyük ihtimal seni anladığı, dinlediği için ona karşı bir şeyler hissediyorsundur canım geçicidir bence bir süre görmeyince unutursun.

yanağını sıktıysa tamam oldu bu iş.
minik bir problem var gerçi, evli olması..
aman canım o da sorun mu boşanır, olur biter.

sen çok dökme içini.
bunalımını falan da anlatma.
adam korkmasın senden.
onu beğendiğin için hasta numarası yaptığını düşünsün

adam evliymis olmaz bu is unut gitsin benceadamin hayatini,esini hicmi dusunmuyorsun?
onu unutmak icin bekar yakisikli bir piskologa gitmeni oneririm canim:86:

aaah ah derdimiz yokki şöyle yakışıklı psikoloklara gitsek psikolok değil psikiyatrist olsa ble olur haaa içimdeki ateşi söndürecek ilaç ver bana toktooorsarkıntı kıs ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…