doktorunu deiştir demiş başka biri ama deiştiremem alıştım çok sevyrm adamıama hep aklımda çok düşünüyrm nezaketten olur benm yanlıs anlamamdan olur bilmiyrm ama byle hissediyrm ve çok düşünyrm. yaşıtlarımdan hiç hoşlanmıyrm ayrıca. ama bu adam nie byle davrandı kii kafam karıştı iştee..
Açıkcası daha küçük olduğun için duygularını anlayabiliyorum. Mesela ben hamileyken doktoruma hayrandım halen daha içimde özel bir yeri vardır aslında yakışıklı biri değil ama konuşmaları hastası olduğum için özel davranması insanı etkiliyor
YAĞMURLUKKK senn olayın bariz belli ama öyle yapman normal olanı. benmkin de ise benm fazla duygularım depleşio adam cnm dese ben 2 gün onu düşünyrm. öptm byby dio altında bişey aryrm. adam çok ii bi dktr herkes sever . sevecen, işini ii yapan hastaneyi en son o kapatır düşünün ordan şüphem yok. ben yapmam gerekenleri düşünyrm sonuçta kafamda yer edindi deiştirmek istemyrm deiştrsem de hep aklımda olcak. SENAA çok mantklı konuştn evet ama dediim gibi adam kafamda yer edindi ve ben onu bıraksam da düşünmeye devam edicem işin kötüsü o. bi de sınava hazırlanıyrm off
Ben de psikoloğumun anneler gününü kutlamıştım da ben senin annen değilim demişti:)))
Aklıma geldi:)
:)) ii pskoloğun bayanmışş
( işte yapmasın başkalarına da sinir olyrm. elimde deil ki takılıp kalma dioosunuz çoktan orda kalmışım ben. nasıl bu durumdan da kurtlrm bilemyrm...
nnasıllll???? ne demek hastasıyla çıkıodu şaka mı???:44:
Elimde değil ki gibi bir şey olmaz düşüncelerin ve duyguların sana aittir onları kontrol etmek de başkasının değil senin elindedir. Bu psikiyatrının elinde hiç değil. Gene de sen bilirsin hayatındaki bir boşluğu psikiyatrınla doldurma evli diyorsun üstelik.
Şaka değil ama hastasıyken mi çıkmaya başladılar, yoksa çıkmaya başladıktan sonra mı hastası oldu bilmiyorum.
Ama seninki evliymiş canım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?