Psikolog olmayıda düşünüyorsun ayrıca ama daha mesleğin adını düzgün yazamıyorsun .Piskolog:) Başlığa Dikkat!!!'
Konuyu bir derdim var 'a taşıyorum. Geyiğe çeviren olursa grileşir
psikolog değilmi psikiyatristler böyle yaklaşımlarda bulunmaz psikologlar bizi anladıklarını göstermek için yapabiliyor sanırım ....zaten evliymiş... 18 yaşında bunları hissetmen normal bende kulak burun boğazcıma bir şeyler hissetmiştim 17 yaşlarında...:44:
öyledir bişey daa söyleymmi bunu hep yapıo ama :) gttm mesela mrb dedim elimi sıktı sonra teli caldı geçen elele kaldık öle konuştu telefnla gülerek. ama bana da hep dio zaten çok tatlısın bilmemne die . sevecenlik te bulunuo belki ama böyle davranınca da ister istemez düşünyrm başka şeyler.
kafamın karışcaını tahmin etmemiştr belki de çkü ben ona yaşıtlarımdan hiç hoşlanmadıımı bişey hissetmediimi beyaz tenli daa olgun isanlardan hslandıımı sylemiştm o da gülmüştü bnm hiç şansım yok yani dmişti esmer kendisi:)ayrıca yakışıklı da deil. ama bu hareketleri tatlı dili yüzünden adam aklımdan çıkmıyo :)) bi de bu yaptıklarını hatırlayınca .... böle hssedyrm işte. acaba diorm bilerek mi yapıo utangaç biri olduumu biliyo utandırmak için mi yapıo acaba
18 yaşıdayım ve pskyatrya gidiyrm yaklaşık 5 aydır . depresyon için. adam o kadar konuşkan komik sıcakkanlı ki zevk alıyrm yanına gtmekten. ama bi süredir farklı bişeyler hssetmeye başladım. o da çok tatlısın deyp duruo emnmki çocuk olarak gryo ondan syluyo ama ben ister istemez adama bişeyler hissetmeye başladım hiç aklımdan çıkmıyo bi de geçen yanağımı sıktı giderken. aşk mı buu??
merhaba,
Konu sahibi arkadas ister yasinin kucuk olusundan ister duygu cokuntusu yasamasindan kaynakli boyle duygular icinde olmasi normaldir diye dusunuyorum.bende onun yaslarinda hatta daha kucuken kendi psikiyatristime asik olmustum:))) boyle masmavi boncuk boncuk gozleri vardi evlidi..agladigimda dayanamz gozleri dolar,pecete uzatirdi..bu isin zor oldugunu,birakicagini soylerdi hep:))) birakmasin die gece gunduz dua ederdim..cocukluk iste geldi gecti,uzun surmdiydi unuttum gitti:)))
Bence bi dr.olarak senin ona ilgii sezmis olabilir,seni yokluyorda olabilir..birde elini sikarken tel.da konusmasi bu arada elinide tutmya devam etmesi tamamen nezakettinden dolayi olmali..benim bir cok kez basima gelmisti ordan biliorum..tabi yorgunluk,dalginlik vs..hersey katkida olmus olabilir
Bence sen yasinin gerektirdigi gibi gerektirdigi kisilerle gorus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?