Psikoloğuma aşık oldum galiba

Psikolog olmayıda düşünüyorsun ayrıca ama daha mesleğin adını düzgün yazamıyorsun .Piskolog:) Başlığa Dikkat!!!'

Son düzenleme:
konuyuda yanlis yere acmissin konu sahibesi,konunuz ask dertlerimizde yada bir derdim varda olmaliydi.

Psikolog olmayıda düşünüyorsun ayrıca ama daha mesleğin adını düzgün yazamıyorsun .Piskolog:) Başlığa Dikkat!!!'

arkadaşım nasıl yazıldıını bende biliyorum. saol gene de aydınlattıın için. ben konunun içeriğine daha fazla önem verdiim için orayı pek dikkate almadım. fikir veren arkadaşlar ben şaka yapmıyorum. adam evli gt bekar bul vs. diosunuz bnm öyle bi amacım yok. bu adama olan ilgim de elimde olmadan gelişti sürekli adamı düşünyrm. yanağını sıkmışsa tamamdır adamı sıkma diosun beni çocuk gibi görp tatlı bulduu için sıktıını düşünüyrm zaten orda sorun yok. ama ben duygularıma engel olamıyrm ve gep onu düşünyrm sorun bu !! umarım anlatablmişimdir:97::97::97:

canım daha çok küçüksün bazı şeyler sana hoş geleblir yalnız adam evli onun görevi öyle davranmak sen mutsuzsundur mutlu ol diye yanağını sıkmıştır yuva yıkanın yuvası olmaz ilerisini düşün diyelim senle evlendi ki öyle birşey olmaz başka gelen genç kızların yanağını sıksa aklın onda kalmaz mı seni alan yarın onları da alsın bir sürü kuman olsun o zaman allah korusun böyle olmayacak hayallere kapılma umarım karşına en iyisi zamanı gelince çok sevdiğin düzgün birinsan çıkar bende evlenmeden önce şıpsevdiydim evlendim şimdi eşimden başkasını gözüm görmüyo diğer aşkları unutuyorsun güzelim

psikolog değilmi psikiyatristler böyle yaklaşımlarda bulunmaz psikologlar bizi anladıklarını göstermek için yapabiliyor sanırım ....zaten evliymiş... 18 yaşında bunları hissetmen normal bende kulak burun boğazcıma bir şeyler hissetmiştim 17 yaşlarında...:44:

kızlar alemsiniz yorumlarınız beni güldürdü,buarada konuyu yazan ayysu geçer bu durum,bu aşk değil emin ol

Konuyu bir derdim var 'a taşıyorum. Geyiğe çeviren olursa grileşir

geyiğe çevrilmesin zaten. ben ciddi cidddi syluyrm daa önce 1 defa ble olmuştm bi de şimdi oldum çok düşünyrm ya. psikiyatrist cnm evet. ama adam zaten sıcakkanlı biri . ama ben bi farklı hissedyrm bi de yanağımı sıktı ya. o da öle düşünyomuş gibi düşünyrm. ya inanın sylerken utanıyrm ama böylee... aşk mı bilmyrm ama byle hissetmek istemyrm

ben de aynı şeyi sorcaktım ya mesleki yaklaşıma hiç uygun bi davranış değil aslında. al işte gitmiş kızcağızın gönlü. ya bi aynaya bak yakışıklı yakışıklı 18'lik kızın yanağı sıkılır mı?
neyse şaka bi yana 18 yaşındasın canım, küçüksün demiyorum. kanın kaynıyo ama. adam da yakışıklıysa dikkatini çeker yani hoşlanırsın kalbin çarpar... olur böyle vakalar... ben de yüzünü bile zor gördüğüm komşuma aşıktım, çocuk çıkıp bi gitar çalsa ay bana çaldı sanırsammm diye heyecan yapıyodum sonra geçiyo merak etme terapilerini etkileyecekse uzaklaşabilirsin belki ama adam sana "moral" veriyorsa devam et

aa psikiyatrist mi??? böylesini duymamıştım valla. büyük ihtimal adam sevecenlik göstermeye çalışmıştır canım...

öyledir bişey daa söyleymmi bunu hep yapıo ama :) gttm mesela mrb dedim elimi sıktı sonra teli caldı geçen elele kaldık öle konuştu telefnla gülerek . ama bana da hep dio zaten çok tatlısın bilmemne die . sevecenlik te bulunuo belki ama böyle davranınca da ister istemez düşünyrm başka şeyler.

hımmm dalgın bi tip mi bu adam?
aklına gelmesi çok doğal canım yaa, sen gene bilmeden yapmıştır diye düşün canım muhtemelen öyledir. hay Allahım ya kızdım ben şimdi bu adama neden dikkat etmemiş de kafanı karıştırmış kiii

kafamın karışcaını tahmin etmemiştr belki de çkü ben ona yaşıtlarımdan hiç hoşlanmadıımı bişey hissetmediimi beyaz tenli daa olgun isanlardan hslandıımı sylemiştm o da gülmüştü bnm hiç şansım yok yani dmişti esmer kendisi :)ayrıca yakışıklı da deil. ama bu hareketleri tatlı dili yüzünden adam aklımdan çıkmıyo :)) bi de bu yaptıklarını hatırlayınca .... böle hssedyrm işte. acaba diorm bilerek mi yapıo utangaç biri olduumu biliyo utandırmak için mi yapıo acaba

ay canım senin bu dr da pek safmışvalla kim olsa aklına takılırdı yani:44::44::44: işte doktor da olsa erkek milleti adamlar bilinç altından bile kur yapıyo yaa

canım hoşlanmışsın sen.bende öyle oluyorum bazn ama bitiyor

Bence sen başka bir doktora gitmeye başla. Bir depresyondan çıkıp başkasına gireceksin aksi takdirde.

Şu anki doktorun bana biraz tuhaf gibi geldi, neticede sen 7-8 yaşında çocuk değilsin ki, nedir böyle makas almalar falan. Sana özel bir ilgi duyduğunu hiç zannetmiyorum, ama duyuyorsa da inan ki bu uygunsuz, ahlaksız bir ilgidir.

Senin hislerine gelince, madem yeni yeni birşeyler hissetmeye başladın, hiç üstüne gidip iyice derinleştirme. Yukarıda dedğim gibi doktor değiştir.

merhaba,
Konu sahibi arkadas ister yasinin kucuk olusundan ister duygu cokuntusu yasamasindan kaynakli boyle duygular icinde olmasi normaldir diye dusunuyorum.bende onun yaslarinda hatta daha kucuken kendi psikiyatristime asik olmustum:))) boyle masmavi boncuk boncuk gozleri vardi evlidi..agladigimda dayanamz gozleri dolar,pecete uzatirdi..bu isin zor oldugunu,birakicagini soylerdi hep:))) birakmasin die gece gunduz dua ederdim..cocukluk iste geldi gecti,uzun surmdiydi unuttum gitti:)))
Bence bi dr.olarak senin ona ilgii sezmis olabilir,seni yokluyorda olabilir..birde elini sikarken tel.da konusmasi bu arada elinide tutmya devam etmesi tamamen nezakettinden dolayi olmali..benim bir cok kez basima gelmisti ordan biliorum..tabi yorgunluk,dalginlik vs..hersey katkida olmus olabilir
Bence sen yasinin gerektirdigi gibi gerektirdigi kisilerle gorus..

doktorunu deiştir demiş başka biri ama deiştiremem alıştım çok sevyrm adamı ama hep aklımda çok düşünüyrm nezaketten olur benm yanlıs anlamamdan olur bilmiyrm ama byle hissediyrm ve çok düşünyrm. yaşıtlarımdan hiç hoşlanmıyrm ayrıca. ama bu adam nie byle davrandı kiikafam karıştı iştee..

Bu konuya yazasım geldi nedense.. 2 sene önce geçirdiğim mide rahatsızlığı vücudumun stresle başa çıkma yönteminin normal olmamasından kaynaklanmış. Stresi mide bölgesinde ağrı olarak algıladığı için yıllarca ülserim olduğunu düşünerek tedaviler gördüm. Son olayda gastroentrologumun verdiği antidepresan da bana çok ağır gelince işin uzmanından ilaç almaya ve bir arkadaşım vesilesi ile çok ünlü bir psikiyatriste gitmeye karar verdim. Bu kişi ayrıca bir üniversite hastanesinin kürsü başkanıydı o dönemler. Neyse gittik, odaya girdim sohbet aşağı yukarı şu şekilde ilerledi:

Psikiyatrist: Evli misiniz?
yaGmurluk : Hayır, 2 sene önce ayrıldık.
P: Hmmm.. Sizin gibi güzel bir bayanı nasıl bıraktılar?
y: Bırakmadılar. Konuştuk anlaşarak ayrıldık..
P: Nerelisiniz çok asil bir duruşunuz var.
y: xxxxx lıyım..
P: Evet belli zaten duruşunuzdan yapınızdan..Burcunuz ne?
y: Yengeç..
P: Hmm.. Çok anaç bir burçtur.Benim de akrep iyi anlaşan burçlar.
y: ??!???
P: Ne iş yapıyorsunuz?
y: xxxx ' de halkla ilişkiler sorumlusuyum
P: Hmm.. Benimle çalışmak ister misiniz? Kliniğimizi yeni açtık sizinle çalışmak isterim vs vs vs..
y: Teşekkür ederim ben işimden çok memnunum.
P: Ama bu ciddi bir teklif düşünün isterseniz.
y: Ben de ciddiyim işimden çok memnunum teşekkürler..
P: Size rahatlatıcı bir ilaç vereceğim ama sizi terapiye almak isterim sorunlarınızın çözümü için uzun bir süre terapi gerekebilir şimdi sekreterimden randevu alın en kısa zamanda başlayalım..
y: Teşekkürler ( ve kaçarak uzaklaştım tabi:)

Statüsü ne olursa olsun erkek erkek işte. Hepsinin iş ahlakı aynı olmuyor maalesef.

O yüzden konu sahibi kızım bir psikolog sana bu şekilde davranıyorsa ya adam çok iyi niyetlidir seni kızı, kardeşi gibi görmüştür, ya da normal değildir meslektaşlarının yardımına ihtiyacı vardır. O yüzden silkelen ve kendine gel gerekirse doktorunu değiştiri derim sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…