Psikoloğuma aşık oldum galiba

hmm ilginçmişş . evli evet evli olmasa da ne farketcekti ki . sanki adamla çıkıcam ben de :) hissettiklerm sacma farkındaym :43:

Bence o adama gitmeyi kesmelisin, sana başka birini önermesini söyle doktoruna

Tamam bu durum karşısında zorlanıyorsun ama bununda bir problem oluşturduğunun ve senin ruh sağlığını etkilediğinin farkında ol.

Tamam bu durum karşısında zorlanıyorsun ama bununda bir problem oluşturduğunun ve senin ruh sağlığını etkilediğinin farkında ol.

farkndaym zaten . ama ne yapacaımı blmyrm. sınava hazrlanıyrm bi de kendimi veremyrm ki.. bide piskolog olmk istyrm biliymusunuz:52:

bende iş yerindeki şefime aşık olduğumu sanmıştım stajda :D sırf biraz yakın davrandı diye.. adam evliydi tabiii sonu gelmedii :D ben uzaktan saf saf bakmakla kaldım :D ama snaırım geçici bu durum.. yani depresyondayım diyorsun.. biri seninle ilgileniyor e bu kişi psikologda olsa biraz minnet birazda ilgi o kadar bence :D geçer geçerr ..

kadınlar genelde kendilerini anlayan psikolog, danışman ya da bu tarz yakın duygusal ilişkilere girebilecekleri kişilere karşı savunmasız oluyorlar. yaşadığınız duygu aşka dönüşebilir çünkü duygusal olarak boşluktaysanız, psikoloğunuz da sizi anlıyor ve şefkat gösteriyorsa durum tehlikede demektir.

aslında yaşınız küçük değil bu yüzden doktorun yanağınızı sıkıp böyle yakın davranması da yanlış. sanırım ilginiz onun da hoşuna gitmiş. ne de olsa arada hasta doktor mahremiyeti var ve sizi yaklaşağı durumun da sınırları var. kendisi belli ki bu sınırları aşmış :19: :20:

size önerim başka bir doktora gidin ve daha fazla psikoloğunuzla görüşmeyin. faceden veya buna benzer iletişim araçlarından da silin. siz duygusal boşlukta bir gençsiniz, o ise hayatını kurmuş tecrübeli biri. ne olur ne olmaz. zaman kötü dikkat etmekte fayda var. yerinizde olsam acilen bütün bağlarımı koparırım...

ne diycem adama benm size karşı duygularm var artk size gelmicem bana başka dktr öner mi? :5: hem gtmesem bile aklımda olur facei var bakp dryrm :50:

Demekki bu durum hoşuna gidiyo tatlım başka bi yorum yapamıycam.
Gerekirse öyle diyeceksin evet, psikolog değilmi anlayacak o da, diyemiyosan da gitmiyceksin zorla mı götürüyolar, başka bi doktor bulcaksın bunu nası bulduysan...
Face den filan da silcen bu kadar basit.

Ama bu durum hoşuna gidiyosa devam et...

kadınlar genelde kendilerini anlayan psikolog, danışman ya da bu tarz yakın duygusal ilişkilere girebilecekleri kişilere karşı savunmasız oluyorlar. yaşadığınız duygu aşka dönüşebilir çünkü duygusal olarak boşluktaysanız, psikoloğunuz da sizi anlıyor ve şefkat gösteriyorsa durum tehlikede demektir.

aslında yaşınız küçük değil bu yüzden doktorun yanağınızı sıkıp böyle yakın davranması da yanlış. sanırım ilginiz onun da hoşuna gitmiş. ne de olsa arada hasta doktor mahremiyeti var ve sizi yaklaşağı durumun da sınırları var. kendisi belli ki bu sınırları aşmış :19: :20:

size önerim başka bir doktora gidin ve daha fazla psikoloğunuzla görüşmeyin. faceden veya buna benzer iletişim araçlarından da silin. siz duygusal boşlukta bir gençsiniz, o ise hayatını kurmuş tecrübeli biri. ne olur ne olmaz. zaman kötü dikkat etmekte fayda var. yerinizde olsam acilen bütün bağlarımı koparırım...
evet sylediiniz gbi bende bu şekilde davrandıı için bana karşı ilgisinin olduunu düşünüyrm . daa bi heyecanlanıyrm. bugunlerde gdicem tekrar ve ondan sonra bırakmaya calışıcam. ne diycem hiç blmyrm ama .:59:

Demekki bu durum hoşuna gidiyo tatlım başka bi yorum yapamıycam.
Gerekirse öyle diyeceksin evet, psikolog değilmi anlayacak o da, diyemiyosan da gitmiyceksin zorla mı götürüyolar, başka bi doktor bulcaksın bunu nası bulduysan...
Face den filan da silcen bu kadar basit.

Ama bu durum hoşuna gidiyosa devam et...

hoşuma gitmemesi lazım . ama sorunda bu işte evet hoşuma gidiyo:93: zaten anlattıklarmda size fkr danısmak için ne yapablrm die . tabi ki doru deil . ama ........ :69:

hoşuma gitmemesi lazım . ama sorunda bu işte evet hoşuma gidiyo:93: zaten anlattıklarmda size fkr danısmak için ne yapablrm die . tabi ki doru deil . ama ........ :69:

Aklıma yaprak dökümündeki Leyla'yı getirdin

Ben olsam adama "Öyle depresyondayım ki yanağımı sıkmanızdan bile etkilenip size aşık olabiliyorum. Lütfen bana başka bir doktor önerir misiniz?" derdim
Hatta çıkmadan önce " Bu da size kapak olsun, bir daha çöküntüde olan hiçbir bayan hastanıza iyilikle de olsa böyle davranmayın. Yoksa okuduğunuz o okul boşa gitmiş olur" der çıkardım...

Ben olsam adama "Öyle depresyondayım ki yanağımı sıkmanızdan bile etkilenip size aşık olabiliyorum. Lütfen bana başka bir doktor önerir misiniz?" derdim
Hatta çıkmadan önce " Bu da size kapak olsun, bir daha çöküntüde olan hiçbir bayan hastanıza iyilikle de olsa böyle davranmayın. Yoksa okuduğunuz o okul boşa gitmiş olur" der çıkardım...

rahatsız olsam sylicem de. ama adamherkesle samimi zaten beni de çocuk olarak mı gördü ne yaptı bilmyrm.:44: ama ben etkilendm

Hemen hemen herkesin görüşü başka bir doktora gitmeniz.E sizde fikir almak için bu başlığı açmışsınız fakat hep aynı yerdesiniz.'Ama ben etkilendim. :69: '
Etkilendiniz fakat yanlış.Tokalaşırken telefon çaldıysa ve konuşuyorsa pat diye elinizi bırakmaması nezaketendir.18 yaş küçük bir yaş değil fakat görünümünüz nasıl?Hoş yaşınızı gösteriyorsanız bile kardeşi gibi görmüştür.Ayrıca kulağınıza,gözünüze bakan bir doktor değil.Ki onların bile çok ilgili olması lazım ki bu doktor ruhunuza yardımcı olmaya çalışıyor.
Bence de zor olsa da açık açık söyleyin.Bu durum hoşuma gitse de bir süre sonra mutsuz edecektir deyin.Çünkü edecektir.Bir oluru yok.Karşılıksız aşk ilk etapta sorun değil gibidir ama sonrasında karşılığını ister insan.​

Bence de doktorunuzu değiştirin hem de en kısa zamanda. Sonuçta sizin düşündüğünüz şeyler onun hareketleri size karşı tutumu, bu görüşmeyi engellerseniz duygularınız ve düşünceleriniz de yok olacaktır.

Hemen hemen herkesin görüşü başka bir doktora gitmeniz.E sizde fikir almak için bu başlığı açmışsınız fakat hep aynı yerdesiniz.'Ama ben etkilendim. :69: '
Etkilendiniz fakat yanlış.Tokalaşırken telefon çaldıysa ve konuşuyorsa pat diye elinizi bırakmaması nezaketendir.18 yaş küçük bir yaş değil fakat görünümünüz nasıl?Hoş yaşınızı gösteriyorsanız bile kardeşi gibi görmüştür.Ayrıca kulağınıza,gözünüze bakan bir doktor değil.Ki onların bile çok ilgili olması lazım ki bu doktor ruhunuza yardımcı olmaya çalışıyor.
Bence de zor olsa da açık açık söyleyin.Bu durum hoşuma gitse de bir süre sonra mutsuz edecektir deyin.Çünkü edecektir.Bir oluru yok.Karşılıksız aşk ilk etapta sorun değil gibidir ama sonrasında karşılığını ister insan.​

yaşımı gsteryrm uzun bylu zayıfm . ama ben kendimi çock gibi gryrm. o da konusmalarımn samimiyetine dayanarak bu şekilde davranmıştr belki. bana karşı duygular hissettiine inanmak istyrm . ama bu saçma ve yanlış olur farkındayım:97:. dediiniz gbi dktrmu deiştrmeye calısıcam zor olsa da ..

tam kabılma yaşın bu yaşlarda böyle hemn kabılma çok kolay olur zaten tayini çıkmaz beence senin kurtuluyorsun işte psikoloğunu değiştir işte ne güzel ilerde üzüleceğin şey için canını çıkma o gitti mi bi üsre sonra diyeceksin ki ne kadar saçmaymış ne safmışım diyeceksin

Son düzenleme:
18 yaşıdayım ve pskyatrya gidiyrm yaklaşık 5 aydır . depresyon için:59:. adam o kadar konuşkan komik sıcakkanlı ki zevk alıyrm yanına gtmekten. ama bi süredir farklı bişeyler hssetmeye başladım. o da çok tatlısın deyp duruo emnmki çocuk olarak gryo ondan syluyo ama ben ister istemez adama bişeyler hissetmeye başladım hiç aklımdan çıkmıyo bi de geçen yanağımı sıktı giderken. aşk mı buu??
yanağını sıktı ha??? kıyamam ya ilerde gülersin ben niye böyle hissettim diye
ama ne apıymm olmasın bu istemyrm hem adam daa yeni evli ayrıca yakışıklı da deil ama ben çok sevyrmm. :60: o da sıkmasaydı yanağımı daa da düşünmeye başladım. :69:
::: )))
doğruluğuna inanmamak mantıklı olan ama inanıyrm işte elimde deill:69: evet yanağımı sıktı

ay kıyamam ya ama adam daha yeni evliyse unut derim tatlım

Back
X