- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.196
- 198
Merhaba kızlar; gece gece bu saate BDV'yi de aslında çok önemli olmayan bir konu için meşgul etmek istemem ama sizlerle konuşursam rahatlarım gibime geliyor. Ben yarın sabah (yani bu sabah) eski psikoloğumdan randevu aldım. Eskiden bir süre gitmiştim sonra evlendikten sonra (4yıl) bir iki defa daha gittim öyle aklıma bişey takılınca, ve iyi de geldi. Eşimden gizlemedim ama bugün randevu aldığımda eşime söylemedim. Bizim çalışma saatlerimiz esnek ve sabah eşim de ben de evden aynı saatlerde çıkacaktık ama eşimin işi öğlene kaydı, benim işim de öğlen ama randevum için sabah ondan erken çıkmak zorundayım. Mecburen söyleyeceğim de psikoloğuma her gittiğimde eşimde bir merak oluyor "sorun nedir?" "Ne konuştun" falan diye üsteler hep böyle meraklı ve bir diken üstünde olur; bir de "ne derdin var ki benimle konuşmuyorsun da psikologla konuşuyorsun" diye bir şey olur. Ben de sabah işte ona çaktırmadan çıkar giderim diye düşünüyordum. Şimdi söylemedim de sabah pat diye söylemek de beni huzursuz ediyor sanki yanlış bir şey yapıyorum da gizlemek istemişim falan gibi. Ama böyle bazen eşime değil psikoloğuma anlatmak istiyorum bazı şeyleri. Eşim de buna alınıyor gibime geliyor. Aslında anlattığım şeylerin hiçbiri de eşimin bilmediği şeyler değil ama eşim tarafsızca, üzülmeden ve psikoanalitik bir şekilde yaklaşamaz ki olaya bir psikolog başka.
Günselleme: Kafam öyle karışık ki konuyu BDV'de açıyorum sanıp burada açmışım browser penceresi burada açık kalmış kapatmamışım kazara. Eh banlanmam inşallah uykusuzum kafa çorba. Affola, yine de yorumlarınız varsa alabilirim memnuniyetle.
Günselleme: Kafam öyle karışık ki konuyu BDV'de açıyorum sanıp burada açmışım browser penceresi burada açık kalmış kapatmamışım kazara. Eh banlanmam inşallah uykusuzum kafa çorba. Affola, yine de yorumlarınız varsa alabilirim memnuniyetle.
Son düzenleme: