psikoloğumu eşime söylemek

gul2016

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
6.280
13.196
198
Merhaba kızlar; gece gece bu saate BDV'yi de aslında çok önemli olmayan bir konu için meşgul etmek istemem ama sizlerle konuşursam rahatlarım gibime geliyor. Ben yarın sabah (yani bu sabah) eski psikoloğumdan randevu aldım. Eskiden bir süre gitmiştim sonra evlendikten sonra (4yıl) bir iki defa daha gittim öyle aklıma bişey takılınca, ve iyi de geldi. Eşimden gizlemedim ama bugün randevu aldığımda eşime söylemedim. Bizim çalışma saatlerimiz esnek ve sabah eşim de ben de evden aynı saatlerde çıkacaktık ama eşimin işi öğlene kaydı, benim işim de öğlen ama randevum için sabah ondan erken çıkmak zorundayım. Mecburen söyleyeceğim de psikoloğuma her gittiğimde eşimde bir merak oluyor "sorun nedir?" "Ne konuştun" falan diye üsteler hep böyle meraklı ve bir diken üstünde olur; bir de "ne derdin var ki benimle konuşmuyorsun da psikologla konuşuyorsun" diye bir şey olur. Ben de sabah işte ona çaktırmadan çıkar giderim diye düşünüyordum. Şimdi söylemedim de sabah pat diye söylemek de beni huzursuz ediyor sanki yanlış bir şey yapıyorum da gizlemek istemişim falan gibi. Ama böyle bazen eşime değil psikoloğuma anlatmak istiyorum bazı şeyleri. Eşim de buna alınıyor gibime geliyor. Aslında anlattığım şeylerin hiçbiri de eşimin bilmediği şeyler değil ama eşim tarafsızca, üzülmeden ve psikoanalitik bir şekilde yaklaşamaz ki olaya bir psikolog başka.
Günselleme: Kafam öyle karışık ki konuyu BDV'de açıyorum sanıp burada açmışım browser penceresi burada açık kalmış kapatmamışım kazara. Eh banlanmam inşallah uykusuzum kafa çorba. Affola, yine de yorumlarınız varsa alabilirim memnuniyetle.

Son düzenleme:
Eh kazara bu bölümde açılan konu +18den çok da uzak sayılmaz. Gecenin bu saatinde ikimiz de yatakta olmamız gerekirken eşim bir koltukta ben diğer koltukta bilgisayarlarımız başında sabahlıyoruz. Bu her gece çoğunlukla da böyle oluyor farklı saatlerde uyuruz bazen birimiz salonda uyuyakalır diğeri yataktayken. Bu kısmı iyi mi kötü mü bilmem ama ikimiz de şikayetçi değiliz bu durumdan rahatsız da değiliz. ilişki sıklığımız ayda 2 veya 3. Ama cinsel anlamda mutsuz da değiliz sanki. "Freudian slip" tabiri vardır Freuda göre dil sürçmeleri bilinçaltının bir oyunudur. Bilinçaltında gizli olan bir dil sürçmesiyle "kazara" açığa çıkar. Bu da bir subforum konu sürçmesi oldu :KK48:

Bende okuyorum okuyorum diyorum ki cinsellik bunun neresinde 😁😁😁
Meğersem konuyu yanlış yere açmışsınız.
Ama şu da gozumden kaçmadı.ayda bi iki defa demişiniz bizimde öyle oluyorda bem rahatsızım şahsen burdaki bi çok bayanda rahatsız laf aramızda:-)ama siz durumdan rahatsız değişmişsiniz anlaşılan.maglum cinsellik bolumu ya adet tarımı bulsun istedim:KK39:

Bende okuyorum okuyorum diyorum ki cinsellik bunun neresinde 😁😁😁
Meğersem konuyu yanlış yere açmışsınız.
Ama şu da gozumden kaçmadı.ayda bi iki defa demişiniz bizimde öyle oluyorda bem rahatsızım şahsen burdaki bi çok bayanda rahatsız laf aramızda:-)ama siz durumdan rahatsız değişmişsiniz anlaşılan.maglum cinsellik bolumu ya adet tarımı bulsun istedim:KK39:
Teşekkür ederim.
Aslında o ilişki sıklığı durumundan ben de bir dönem rahatsız olmuştum, eşim artık eskisi gibi arzulamıyor mu hevesi mi kalmadı? diye düşündüğüm içindi ama sonra nicelik düşse de nitelik artınca ve buna el olarak aramızdaki iletişim de geliştikçe bu durumdan hiç rahatsız değilim artık.

Öncelikle felsefeye bir ilgi sezdim.Cümleleriniz güzel kurulmuş. Boş değilsiniz belli.
Psikoloğa giderken söylemek zorunda değilsiniz tabii ki. Eşinizin ve psikoloğunuzun hayatınızdaki rolleri farklı.

Teşekkür ederim.
Aslında o ilişki sıklığı durumundan ben de bir dönem rahatsız olmuştum, eşim artık eskisi gibi arzulamıyor mu hevesi mi kalmadı? diye düşündüğüm içindi ama sonra nicelik düşse de nitelik artınca ve buna el olarak aramızdaki iletişim de geliştikçe bu durumdan hiç rahatsız değilim artık.
bi süre sonra bende takılmayı bıraktım.takıldıkca ilişkimize daha çok zarar verdiğimi gördüm.dediğiniz gibi nitelik önemli

Öncelikle felsefeye bir ilgi sezdim.Cümleleriniz güzel kurulmuş. Boş değilsiniz belli.
Psikoloğa giderken söylemek zorunda değilsiniz tabii ki. Eşinizin ve psikoloğunuzun hayatınızdaki rolleri farklı.
Elbette çok farklı. Birbirimizden gizlimiz saklımız olmaz ama tabi ki gün içine yaptığımız herşeyi de dakika dakika birbirimize rapor etmeyiz. Ama "gizlemek" gibi bir pozisyona girmek istemedim. Kahvaltıda "ee nereye gidecen şimdi?" diye sorunca söyledim tabi psikoloğa gideceğimi. Hemen "ya? ne anlatacan psikoloğa? bana da anlat da konuşalım" diye başladı yine. Ben de psikoloğa anlatacaklarımı eşime anlatırken randevuma geç kalıyordum az daha :KK70:. Akşam eve döndüğümde hemen "eeee ne dedi psikolog" faslı başladı bu sefer :KK70:. İlgili bir eşimin olması çok iyi bir şey de psikoloğun yerini tutamaz tabi. Ama ben ne zaman psikoloğa gitsem eşim bana karşı ekstra bir ilgili ve özenli oluyor, yatak odasında da özellikle... (cinsellik bölümü ya es geçmeyim şimdi orasını da :KK70:)

Elbette çok farklı. Birbirimizden gizlimiz saklımız olmaz ama tabi ki gün içine yaptığımız herşeyi de dakika dakika birbirimize rapor etmeyiz. Ama "gizlemek" gibi bir pozisyona girmek istemedim. Kahvaltıda "ee nereye gidecen şimdi?" diye sorunca söyledim tabi psikoloğa gideceğimi. Hemen "ya? ne anlatacan psikoloğa? bana da anlat da konuşalım" diye başladı yine. Ben de psikoloğa anlatacaklarımı eşime anlatırken randevuma geç kalıyordum az daha :KK70:. Akşam eve döndüğümde hemen "eeee ne dedi psikolog" faslı başladı bu sefer :KK70:. İlgili bir eşimin olması çok iyi bir şey de psikoloğun yerini tutamaz tabi. Ama ben ne zaman psikoloğa gitsem eşim bana karşı ekstra bir ilgili ve özenli oluyor, yatak odasında da özellikle... (cinsellik bölümü ya es geçmeyim şimdi orasını da :KK70:)
O zaman size psikolog şart.:KK53::KK70:

Psikoloğunuz erkek mi? Erkekse kıskanıyor olabilir, kadınsa da belki orada hakkında olumsuz bişey söylemeyin diye ekstra ilgili davranıyor olabilir 😊

Back
X