- 30 Ağustos 2018
- 977
- 2.287
- 113
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
Benim terapistim de aynı sizinki gibi. Ben kendisini çok seviyorum ve ona çok güveniyorum. Yaşadığım sıkıntılı dönemde bana çok doğru şekilde yol gösterdi. İlk seanstan çıktıktan sonra 1 hafta ağlamıştım. Hala sert geçen seanslar sonrası birkaç gün dağılıyorum ama toparlandığımda daha iyi olduğumu hissediyorum. 1 yıl dolmadan hayatımdaki büyük problemleri geride bırakabildim çok şükür. Kendimle ilgili farkındalığım arttı, tabi bu konuda benim de çabam çok oldu. Çok okudum, araştırdım, kendimi dinledim. Mobinge karşı onun söylediklerini yüreğime taş basıp yaptım ve birkaç hafta içinde işler 180 derece değişti.
Aynı klinikte başka bir terapiste giden arkadaşımsa hiç memnun değildi. Dakikalarca karşılıklı susuyorlarmış. Arkadaşım sosyal fobi için gitmişti.
Belki hastanın tavrına göre terapistin tavrı da değişiyordur. Terapistler bunu daha iyi açıklayabilir. Siz iyi hissediyorsanız, farkındalığınız artıyorsa bence problem yok.
Aynı klinikte başka bir terapiste giden arkadaşımsa hiç memnun değildi. Dakikalarca karşılıklı susuyorlarmış. Arkadaşım sosyal fobi için gitmişti.
Belki hastanın tavrına göre terapistin tavrı da değişiyordur. Terapistler bunu daha iyi açıklayabilir. Siz iyi hissediyorsanız, farkındalığınız artıyorsa bence problem yok.