Psikoloji Bölümü

ileride kendini nerede gormek istedigine bagli. psikoloji okuduktan sonra bir de yuksek lisans yapman gerekecek, cok fazla da mezun var. 20 bindeki okul cok da one cikan bir okul degildir buyuk ihtimalle. ama yok ben psikoloji okurum, yuksek lisans da yaparim, o kadar mezunun icinden siyrilirim diyorsan bence keyifli meslek.

vakif universitesine gitme sansin var mi? illa devlet mi olmasi gerekiyor?

Hukuk var ama istemiyorum, ekonometri diye bir bölüm de var ama sonrasında iş seçeneklerini bilmiyorum.
Ekonometri 20 binde olan biri için çok rezalet ve yanlış bı seçim olur.
Samsun tıp tutması lazım da sayisalci değilsiniz anladığım kadraiyla

Severek yapacağın meslek ne ise ona göre tercih yap. Sıralama evet bir başarı göstergesidir ama sürğnerek okuduğun bir üniversite hayatındansa severek meslek için koşturacağın bir bölüme bakman daha iyi olur.

Asla bitmiyor o egiitmler ve alan çok güncel sürekli yatırım, sürekli okuma .

++++++
Bir akrabam psikoloji mezunu, yüksek lisans yapmak zorunda kaldı. Ama korona, ekonomi derken yer açmaya cesaret edemedi. Asgari ücrete bir yerde işe girdi. Emeklerine üzüldü o da..

Seçeneklere hukuk ve ekonometri yazmışsınız. Ben de avukatım. Eskisi gibi değil mezun çok fazla. Yeni mezunlar için şartlar çok iyi denilemez. (Eğer ileri seviye yabancı dil ve devlet üniversitesini derece ile bitirme gibi mezunun kendini öne çıkaran durumları yoksa.)

Ekonometriyi bilmiyorum. Mutlaka bilen arkadaşlar vardır. Bilgilendirirler.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Hukuk var ama istemiyorum, ekonometri diye bir bölüm de var ama sonrasında iş seçeneklerini bilmiyorum.

Ted Mef İstanbul Medipol gözüküyor, burssuz okuyabileceğimi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…