- 2 Temmuz 2013
- 4.159
- 8.802
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Hukuk var ama istemiyorum, ekonometri diye bir bölüm de var ama sonrasında iş seçeneklerini bilmiyorum.Diğer seçeneklerinizi de yazarsanız daha fazla görüş gelebilir aslında..
Ekonometri 20 binde olan biri için çok rezalet ve yanlış bı seçim olur.Hukuk var ama istemiyorum, ekonometri diye bir bölüm de var ama sonrasında iş seçeneklerini bilmiyorum.
eşit ağırlıktan girdim,normalde ortalama bir okulda mühendislik okuyorum.Ekonometri 20 binde olan biri için çok rezalet ve yanlış bı seçim olur.
Samsun tıp tutması lazım da sayisalci değilsiniz anladığım kadraiyla
Asla bitmiyor o egiitmler ve alan çok güncel sürekli yatırım, sürekli okuma .çook fazla mezun var, istihdam yok, almanız gereken eğitimler hiç bitmiyor ve sadece lisans okumak yetmiyor. çoğu psikoloji öğrencisi ilerde kendi ofisini açma niyetiyle bölümü okuyor ama gerçekte durum o kadar parlak değil maalesef
Eş zamanlı iki örgün eğitim okunamiyoreşit ağırlıktan girdim,normalde ortalama bir okulda mühendislik okuyorum.
++++++ileride kendini nerede gormek istedigine bagli. psikoloji okuduktan sonra bir de yuksek lisans yapman gerekecek, cok fazla da mezun var. 20 bindeki okul cok da one cikan bir okul degildir buyuk ihtimalle. ama yok ben psikoloji okurum, yuksek lisans da yaparim, o kadar mezunun icinden siyrilirim diyorsan bence keyifli meslek.
vakif universitesine gitme sansin var mi? illa devlet mi olmasi gerekiyor?
Hukuk var ama istemiyorum, ekonometri diye bir bölüm de var ama sonrasında iş seçeneklerini bilmiyorum.
Psikolojide yok, mühendislikte uzaktan eğitimde ortalamam cidden çok düştüEş zamanlı iki örgün eğitim okunamiyor
Mühendisliği mi birakacaksiniz?
Hangi bölümü okuyorsunuz? Bilgisayar mühendisliği ile orman mühendisliği arasında fark var mesela. Belki ona göre fikir verebilirizPsikolojide yok, mühendislikte uzaktan eğitimde ortalamam cidden çok düştü
Ted Mef İstanbul Medipol gözüküyor, burssuz okuyabileceğimi sanmıyorum.ileride kendini nerede gormek istedigine bagli. psikoloji okuduktan sonra bir de yuksek lisans yapman gerekecek, cok fazla da mezun var. 20 bindeki okul cok da one cikan bir okul degildir buyuk ihtimalle. ama yok ben psikoloji okurum, yuksek lisans da yaparim, o kadar mezunun icinden siyrilirim diyorsan bence keyifli meslek.
vakif universitesine gitme sansin var mi? illa devlet mi olmasi gerekiyor?
Elektrik-Elektronik MühendisliğiHangi bölümü okuyorsunuz? Bilgisayar mühendisliği ile orman mühendisliği arasında fark var mesela. Belki ona göre fikir verebiliriz
Bırakma , alttan ders alan düsukleri yükselt mesleğini seviyorsan tabiiElektrik-Elektronik Mühendisliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?