Psikoloji bozan erkek arkadaş?

bunu benim erkek arkadaşım da söylüyor ve ben alınmıyorum. hatta laf atarım bazen “sen ne anlarsın lan totik” vs güler geçerim.

doğal halimi seviyor ama ben makyajlı olmak istediğimde istediğini söylesin canım isterse yaparım yani. tabi ki ona rest çekerek değil ama “böyle seviyorum” der geçerim. o da zaten haftada 1 gün falan oluyor işte.

Erkekler kadınların doğal halinden daha çok hoşlanıyor. Bu demek değildir ki hiç makyajlı istemiyorlar. Kırıcı bir dille de söylemiyormuş zaten, çok takılmayın.

Makyaj yap diyen bir erkek görmedim ben şimdiye kadar pek. :D Hepsi doğal sever benim eşim de dahil ama makyajliyken de olumsuz yorumlar yapmaz. Güzel genc bir kadın makyajla kendini yaşlandiriyorsa veya kötü görünüm veriyorsa makyaj yapmayı bilmiyordur herhalde.

Makyaj yap diyen bir erkek görmedim ben şimdiye kadar pek. :KK70: Hepsi doğal sever benim eşim de dahil ama makyajliyken de olumsuz yorumlar yapmaz. Güzel genc bir kadın makyajla kendini yaşlandiriyorsa veya kötü görünüm veriyorsa makyaj yapmayı bilmiyordur herhalde.

Bak bu doğru benim için. Yüzümde ben, çil vs lekeler var en ufak bir bb krem bile sürsem yok oluyorlar o zaman hani altında leke olduğu belli bir garip un kurabiyesi oluyorum :D çözümü nedir bilemiyorum belki de ondan hoşlanmıyordur. Ama bana engel oluyor mu yuuoo :dondurma:

O da öyle söylüyor ama makyaj yapan biriyim ben o halime de öyle sevemedim olgun duruyorsun falan deyince delleniyorum :halay:
O zaman daha hafif makyaj yapın. Bunda kötü bişey yok. Belki de kullandığınız renklerden dolayı yaşınızdan büyük duruyorsunuzdur. Yani insan sevgilisine bu kadarını da diyebilmeli bence.
Kırıcı yorum yaparsa o zaman sıkıntı. Ama ne güzel doğal halinizi beğeniyor.

Makyajı ne kadar yaptığın önemli
Mesela bi bb krem bi far rimel ruj sürmek ayrı
Fondöten aydınlatıcı kontür koyu far kat kat rimel ruj sürmek ayrı

Makyaj yap diyen bir erkek görmedim ben şimdiye kadar pek. :KK70: Hepsi doğal sever benim eşim de dahil ama makyajliyken de olumsuz yorumlar yapmaz. Güzel genc bir kadın makyajla kendini yaşlandiriyorsa veya kötü görünüm veriyorsa makyaj yapmayı bilmiyordur herhalde.
O zaman daha hafif makyaj yapın. Bunda kötü bişey yok. Belki de kullandığınız renklerden dolayı yaşınızdan büyük duruyorsunuzdur. Yani insan sevgilisine bu kadarını da diyebilmeli bence.
Kırıcı yorum yaparsa o zaman sıkıntı. Ama ne güzel doğal halinizi beğeniyor.
Makyajı ne kadar yaptığın önemli
Mesela bi bb krem bi far rimel ruj sürmek ayrı
Fondöten aydınlatıcı kontür koyu far kat kat rimel ruj sürmek ayrı

Makyaj konusunda iyiyimdir birçok arkadaşımın mezuniyet özel gün makyajlarını özel ricalar üzerine ben yaptım hatta. Bu konuda kendime güvenim tam çünkü bir dönem aşırı ilgiliydim küçük bir koleksiyon yaptım ama şimdi makyaj bile nadir yapıyorum eskisi kadar sevmiyorum.
Ki etrafıma sordum sevgilim böyle dedikten sonra özellikle kardeşime anneme falan çünkü arkadaşlarım belki dürüst olamaz kırmamak için ama ailem olur dedim onlarda şaşırdılar olur mu öyle şey çok güzel oluyorsun yapınca dediler. Ama kardeşimde aynı fikirde sen yapma diye öyle söylüyor o bence dedi.

Makyaj konusunda iyiyimdir birçok arkadaşımın mezuniyet özel gün makyajlarını özel ricalar üzerine ben yaptım hatta. Bu konuda kendime güvenim tam çünkü bir dönem aşırı ilgiliydim küçük bir koleksiyon yaptım ama şimdi makyaj bile nadir yapıyorum eskisi kadar sevmiyorum.
Ki etrafıma sordum sevgilim böyle dedikten sonra özellikle kardeşime anneme falan çünkü arkadaşlarım belki dürüst olamaz kırmamak için ama ailem olur dedim onlarda şaşırdılar olur mu öyle şey çok güzel oluyorsun yapınca dediler. Ama kardeşimde aynı fikirde sen yapma diye öyle söylüyor o bence dedi.

Cildinizi yıpratmanızı istemiyor da olabilir.Bazı erkeklerin makyaja karşı böyle bir bakış açısı var çünkü;kadınların erken yaşlanmasına,kırışıklığa falan sebep olduğunu düşünüp pek sevmiyorlar.

O zaman çok güzel oluyorsunuz o yüzden kıskanıyor. O da olabilir.
Ama mesela benim eşim de makyaj sevmez doğal daha güzelsin der. Gerçi bende sevmediğimden sorun olmuyor :KK48:

Kıskanıyor demek ki belli bişey neden modunuz düşüyor ki o zaman? :) Keyfinize kalmış bişey makyaj.

Benimki de öyle.
Hatta birgün makyaj malzemesi almaya gitmiştik çıktığımızda "nalbura da uğrayalım mı,badana fırçası alırız" diye espri yapmıştı. Bazen sürpriz yapar evime gelir o an çok mutlu olur mesela ev topuzuyla makyajsız bir şekilde görünce. Erkekler doğallıktan yanalar biraz.

Sevgilim makyajı sever ama makyajsız halimi de beğenir. Nefes alayım yeter :KK48:
Ten makyajı çok nadir yaptığım için pek bir şey fark etmiyor zaten.
Sadece koyu, baskın renkte rujlar sürdüğümde beğenmiyor. Bence seksi oluyor ama ona göre hayalet gibi oluyormuşum.

Kıskançlıkla, sizi kısıtlamak için söylemiyorsa sorun yok bence. Makyajı gerçekten sevmiyor olabilir.
Siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız onu yapın.

Son zamanlarda ne zaman makyaj yapsam saçlarımı şekillendirsem erkek arkadaşım güya beni kırmadan ‘güzel olmuşsun beğendim ama ben bu halini olgun buluyorum çok sevemiyorum farklı geliyor bence doğal halinle daha güzelsin daha çok seviyorum diyor’ ama ben buna inanmıyorum nedense. Bilerek makyaj yapmayayım diye mi diyor acaba. Hayır niyeti oysa tamam diyeceğim moralimi bozmayacağım. Ha tabi bu benim fikrimi değiştirmez kimse için ödün vermem böyle şeylerden ben böyle seviyorum ara ara kendimi iyi hissediyorum makyaj yapınca saçımı yapınca. Ruhuma iyi geliyor kendim için yapıyorum. Ama o böyle deyince haliyle modum düşmüyor desem yalan olur beni beğenmediğini düşünüyorum çünkü. Sizce neden böyle söylüyor ya da sizinde böyle mi eşiniz erkek arkadaşınız? Valla sinir oldum yine ya :kızgın:
Makyaj yapmayasın diye olduğunu sanmıyorum :)) evde esofmanla dolaşınca devamlı öpüp duran eşim gecelige hiç önem vermez mesela ustumde durduğu 2 dkdr direk çıkar :D sonrası malum tabi de. O kadar aldım ben bunları özeniyorum giyiyim biraz diyorum yok olmuyor :) makyaj yapıncada naptın öyle yüzüne gözüne ya diyor temizlik yaptigimda yoruldugumdaki tükenmiş halimi seve seve bi hal oluyor adam anlamadım yani :D

Benim eşim de öyle söylüyor. Dar görüşlü bir de değildir ayrıca. Yani makyaj yapmamam İçin söylemesi imkansız. Demek ki öyle güzel buluyorlar, diyecek birşey yok. Ben makyaj yapmıyor muyum, tabi ki yapmaya devam ediyorum.

Aynı modelden bende de var:D
Bana sürekli makyaşsız 18 yaşındasın makyaj yapınca +3 diyor.
Hiç böyle alınganlık yapmam ve makyajımı da yaparım. O zaman da hep iltifat eder. Çok güzel olmuşsun vs der.
Ne kadar şanslıyız diye bakıyorum ben olaya açıkçası:)

aslında makyajı sevmeyen erkek o kadar çok ki... yani en azından benim şahit olduklarım. ama biz yine kendimizi iyi hissetmek için yapıyoruz. konunuza gelicek olursam, bence erkek arkadaşınız samimi duygularını söylemiş. yani kibarlıkla açık açık konuşmuş. erkekler düzdür nettir yani, bence başka anlam aramayın..

Bakımlı olunca dışardan güzel görünüyorsun tabi buda sevgilini etkiliyor kıskançlık yapıyor
Dışarda güzel bakımlı hoş bir kadın görse o da bakar .onu bildiği için erkekler sana bakar diye düşünüyor vs .
Boşver ya kıskansın dursun
Benim tarzım bu dersin

Tehlikeli cümleler... seni değiştirmeye çalışıyor evlenince bir tık ötesi kıyafet.

Back
X