Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ikisini de seçmedimSiz ne karar verdiniz:)
Aslında ben yönlendirilmek istiyorum zira bu ülkede şu meslek bana göre denmiyor. Piyasa koşullarına göre hareket etmek daha mantıklı geliyor.
Ben ikisini de seçmedimşuan bambaşka bi alandayim :) mantığına bakacak olursan da çok isabetli karar vermişim :) 50 bine kadar çıkıyor maaş :) yalnız fena deşifre olucam. .ben mesleğimi ve bazı şeyleri burda çok açık etmiyorum ifşa olmayayim diye ama anlayan anladı herhalde çoktan :)))
:) biraz daha yan gitsin balık hedef göster, aramızdaBattı balık yan gider , bişey daha söyleyeyim .THY haberlerine bir bakıver :)
Klinik psikolog olabilmeniz için 4+2 yıl okumanız lazım o yüzden en mantıklısı hukukayy ergen gibi 30 yaşımda açtığım konuya bakınarkadaşlar bunun adına çaresizlik deniyor
ben kimyagerim ve sağlık bakanlığında çalışıyorum. Mesleğimden nefret ediyor bu sebeple Sınava hazırlanıyorum. Sosyal bilimler alanında yetenekli ve istekli olduğum halde sayısal bilimlere yönlendirildim ve hapsolduğum bir hayatı yaşıyor gibiyim.
Psikoloji ve hukuk farklı bölümler ve en çok arzulanan bölüm tercih edilmeli evet ama bir de gerçekler var. 30 unda üniversiteye giren 34 yaşlarında mezun olan birinin 22 yaşında mezun olmuş çakı gibi gençlerle aynı sektörde tutumabilmesi gerek.
İş hayatında kolay tutunabilmek ekseninde iki meslekle ilgili bilgisi olanlar yardımcı olursa beni çok sevindirirsiniz .
Yuh Astoria :/Pilot musun![]()
Özele gel ,50 bin diyorum sana:) biraz daha yan gitsin balık hedef göster, aramızda![]()
Yuh Astoria :/
Daha değilim ,belki de başka bişeyim .niye ortaya attın beni
Astoria çok feci bişey bu :) yurt dışı eğitimi 400.000 i geçiyordu .fakat THY diyor ki üniversite yada yüksek okul mezunuysan gel eğiteyim seni 2 yıl :) üstüne her ay 2 asgari ücret vereyim .okul bitince ise başladığında da 12.000den başlasın maaşın ,50.000 e kadar yolun açık50 bin maaşı duydum atarım tabi. Hemen özelden yaz neymiş, ben de rakibin olurum belki ehehe.
Astoria çok feci bişey bu :) yurt dışı eğitimi 400.000 i geçiyordu .fakat THY diyor ki üniversite yada yüksek okul mezunuysan gel eğiteyim seni 2 yıl :) üstüne her ay 2 asgari ücret vereyim .okul bitince ise başladığında da 12.000den başlasın maaşın ,50.000 e kadar yolun açıkverdiğimiz eğitimin ücretini de maaşından çok küçük kesintiler yaparak geri alalım ama 50.000 maaş alınca hiç gözüne gelmez çerez parası .bid3 10 yıl benimle çalışacaksın mecbursun çünkü seni eğittim paramı almam lazım diyor sayın THY :) yani kendim için değil düşünenler için yazdım
![]()
Ay yok ya ben pilot olamam. Sosyal hayat yok birşey yok. Ben mesleği önemsiyorum ama meslekten ibaret bir hayat yaşayamam. Bak mesela doktor da olamam ben. Benim sosyal hayatım önemli. Sana iyi kazançlar :)Astoria çok feci bişey bu :) yurt dışı eğitimi 400.000 i geçiyordu .fakat THY diyor ki üniversite yada yüksek okul mezunuysan gel eğiteyim seni 2 yıl :) üstüne her ay 2 asgari ücret vereyim .okul bitince ise başladığında da 12.000den başlasın maaşın ,50.000 e kadar yolun açıkverdiğimiz eğitimin ücretini de maaşından çok küçük kesintiler yaparak geri alalım ama 50.000 maaş alınca hiç gözüne gelmez çerez parası .bid3 10 yıl benimle çalışacaksın mecbursun çünkü seni eğittim paramı almam lazım diyor sayın THY :) yani kendim için değil düşünenler için yazdım
![]()
Ya çok sevindim benzer bir hayatı gördüğüme. Pişman olduğunuz noktalar var mı peki bu süreçte. Başka bir bölüm için keşke dediniz mi meselaBen de sayısal bir bölümden mezun olduktan sonra sınava tekrar girdim ve psikoloji okudum. Eski bölümün muafiyetleri, yaz okulları vs derken 4yıldan az bi zamanda bitirdim, klinik psikoloji yüksek lisansına başlayacağım şimdi. Yeniden okumak zor bir karardı ve gerçekten çok yorucu geçti ama iyiki yapmışım diyorum. Çünkü yapmasaydım hayat boyu bunun pişmanlığını yaşayacaktım. Evet şuan Türkiyede çoğu alan iş bulma anlamında çok sorunlu ama ben okuduğum bölüme aşığım diyebilirim. İnsanın kendini gerçekleştirme isteği çok ağır basıyor bi zaman sonra. O potansiyeli kullanamamak daha da üzüyor. Şuan kendimle ve hayatla daha barışık ilerliyorum diyebilirim. Bir ömür bu isteklerin hayaliyle geçmez, denemeye değer diyorum ben. Şansınız bol olsun..
Tabiki herkesi almıyorlar .uçuş eğitimi zaten kolay değil .birde akademik ingilizce lazımİyiymiş de şartları ağırdır muhtemelen ya herkesi aldıklarını sanmam :/
Vallaha ben kabin memurlarının maaşlarına kadar baktım nette senden sonra"Daughter of your father, post: 56126016, member: 800636"]Yuh Astoria :/
Daha değilim ,belki de başka bişeyim .niye ortaya attın beni
Ya çok sevindim benzer bir hayatı gördüğüme. Pişman olduğunuz noktalar var mı peki bu süreçte. Başka bir bölüm için keşke dediniz mi mesela