• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik bir problem mi yoksa manevi doluluktan mı?

Sehit haberi..dogum esnasinda annenin aglamasi..

Bu iki duruma da ben hic dayanamam aglarim..

Hassas noktalarimiz var herkesin baska..

Bu devirde böyle merhametli insan cok cok nadir arkadasim sende onlardansin ne mutlu. Allah seni senin gibi iyi niyetli insanlarla karsilastirsin..2

Ben de aynıyım.O kadar kolay aglayabiliyorum ki.
Bu sanırım insanın yapısıyla alakalı bir durum.

benim 8 yaşındaki oglumda öyle.
yolda yaşlı birini görünce bile duygulaniyor.
böcek görsün "anne babasının yanına gidiyor dur "diye duygulanir.
bazen çok mutlu oluyorum merhametli bir adam olacağı için bazende onun icin endişe ediyorum.
hayat çok fazla duygusallığı kaldirmiyor malesef.
sizinkide kişilik ozelliginizdendir.merhametli birisiniz belliki.
ayrıca su gurubu burcundansaniz onunda etkisi vardır.

benim 8 yaşındaki oglumda öyle.
yolda yaşlı birini görünce bile duygulaniyor.
böcek görsün "anne babasının yanına gidiyor dur "diye duygulanir.
bazen çok mutlu oluyorum merhametli bir adam olacağı için bazende onun icin endişe ediyorum.
hayat çok fazla duygusallığı kaldirmiyor malesef.
sizinkide kişilik ozelliginizdendir.merhametli birisiniz belliki.
ayrıca su gurubu burcundansaniz onunda etkisi vardır.
Başak burcuyum

Merhamet ve acıma farklı duygular. Merhamet olması sorun değil ama acıma bence sorun.Allah hepimize farkli imtihanlar veriyor. Sen acıyarak Rabbimin ona biçtiği imtihana mı acıyorsun. Bu belki haddi aşmak oluyor. Kime acıdıysam bir şekilde yaşıyorsun bir de.

Ben de senin gibiyim.. Yaşlı, engelli, muhtaç insanları görünce dayanamıyorum.. Ayağı kırık olan bir köpek göreyim günlerce çıkmaz aklımdan..:( Geçenlerde eşimle arabayla eve giderken yaşlı bi adam gördük ayağında bi sorun vardı bi adımını 10 saniyeye falan atıyordu.. Öyle kötü oldum ki eşimi geri döndürdüm gittik adamı aldık gideceği yere bıraktık.. Acıma değil ya merhamet duygusu bu balık burcuyum arkadaşın dediği gibi su grubu burçlar çok merhametli oluyor..

Back
X