- 10 Şubat 2017
- 290
- 380
- 53
- Konu Sahibi Queenkingg
-
yalnızmı yaşıyo bu kadar çok ağlamaya vakit buluyo. inkar ediyomuş ya, evde şahit olan yokmu yani. ağladığını inkar eden psikolğa gitmeyi hiç bi şekilde kabul etmez gibi. psikoloğa önce sen gidip nasıl ikna edebilirim diye fikir alabilirsin belki
Eve misafir gelince de yapıyor mu
Kimseye zorla müdahale etme şansı yok. Bir insanı zorla doktora götüremeyeceğiniz gibi zorla psikologa da götüremezsiniz. Zaten gitse de fayda göremez çünkü kendisinde problem görmüyor, e farkındalık olmadıkça fayda da olmayacaktır. Taşınmanızı öneriyorum, başka bir hal çaresi yok.
Zorla değil ama giderse onun için faydasının olacagına dersi tatası varsa hafifleyeceğine inandırmak istiyorum . Cok eskıden gitmiş doktora sen delisin otur ben seni iyileştiriyim demiş .
Oğlu zorla götürsün. Sizi dinleyeceğini sanmam.
Sana deli diyen yok, ama zor bir geçmişin oldu..bizimle yoruldun, seni iyiyim dersin ama için de birikenler vardır aslında falan diye damardan işlesin. Gel 3-5 seans gidelim, boş iş dersen zorlamam sonrasında. Sana faydası olmuyorsa ben niye sokağa para saçayım ki vs ajitasyon yapsın biraz da
Zor yani gitse de faydalı olmaz. Yani baksanıza içgörü o kadar düşük ki, karşı tarafın sorunlu olduğunu düşünüyor kendisinin değil. Kendisinde problem görmedikçe terapiden yardım alamazsınız, terapide belli bir derece içgörü, farkındalık aranır. Belki psikiyatriye götürüp ilaç desteği olabilir ama onun da bir başına faydası olmaz. Bence zaten duygusal bir problemi yok, bile isteye ağlıyor.
kayınpederin ne diyor bu sesleri o da duymuyor mu?
taşının.
Aynen öyle ama bi yerden sonra huzursuz oluyorum cunku zamanında hastalık va atlatmış ama bunlar bir onun basına gelmiyor onun için ağladıgını da zaten sanmıyorum cunku sımdı sapasaglam. Esela bırazdan misafirliğe gidecek baya baya bagıra cagıra agladı falan oraya gidince güllük gülistanlık
İnşallah düşünüyoruz ama diğer gelin bursan taşınmıl bnde taşınırsam her halde aglamayla kalmaz bileklerini keser :) cunlu gittiği her yerde diier gelinin yaptıgı ayıp bir şey gibi anlatıyor
konuda ağladığını inkar ediyo dedin, şimdide benim yanımda ağlıyo diyosun. yanlışmı anladım acabaEvli , kayınbabam onu el üstünde tutan yemeğini işini yapan bir insan . O gun içinde evde olmuyor genellikle , zaten ne onun ne eşimin yanında yapmıyor. Beni yanlız buldugunda da benim yanımda ağlıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?