- 21 Aralık 2009
- 913
- 698
- 123
Arkadaşlar benim bir türlü çözemediğim sorunlarım var senelerin patlamasını yaşıyorum şu sıra sanırım kısaca anlatayım. Yaptığım hiçbirşeyden zevk almıyorum, yemeği öylesine yiyorum,suyu öylesine içiyorum. Mecbur olduğum şeyleri sürekli erteliyorum. (ders çalışmak gibi) Sonra sıkıştığımda stresten başıma ağrılar giriyor. Çevremdeki herkese aşırı kötü davranıyorum, yok yere kırıp üzüyorum, sonra pişmanlıktan ölüyorum, ağlama krizleri geliyor durup dururken. En önemlisi de hayata dair yapmak istediğim şeylerden vazgeçmiş durumdayım. Okulumu ve bölümümü çok severek okudum, şu an bu mesleği yapmak istemediğim geliyor aklıma sürekli (son sınıfım) mezun olunca ne yapıcam diye hergün moral bozukluğuyla geçiyor. Kimseyle paylaşamıyorum da konusamıyorum da. Bir tek erkek arkadasıma bahsettim biraz bu durumdan, benim bazı şeyleri abarttığımı,sorunlarımın dünyanın sonu olmadığını vs söyleyip duruyor. Aklıma en son doktora gitmek geldi ama çok çekiniyorum. Normal arkadaşlarıma bile kendimi açamazken yabancı birine sıkıntılarımı düzgün anlatamayacağımı düşünüyorum. Bir de ilaç verirse diye korkuyorum nedense ilaç falan kullanmak istemiyorum. 
Size sormak istediğim benzer durum başından geçmiş olan varsa bu durum nasıl atlatılır, neler düşünmeliyim,nasıl yöntemlerle baş edebilirim kendimle.

Size sormak istediğim benzer durum başından geçmiş olan varsa bu durum nasıl atlatılır, neler düşünmeliyim,nasıl yöntemlerle baş edebilirim kendimle.