Cok acı gercekten.Ne guzel yazmissiniz yasadiklarinizi.karsinda seni kaybetmekten zerre korkmayan ailesi icin seni karsisina alan adam var.cok allahim artik kafamdan tamamen silmek istiyorum,keske hic yasamamis olsam.keske 3 sene onceye geri donsem de kader yolumda kendi işimi tercih etmis olsaydim.Tatlım bilemezsin kim evinde huzur içinde yaşıyor vs. Sen kendine odaklan herkes hak ettiğini elbet bir gün yaşayacaktır. Sana şart koşan bir adam var karşında. Boşver git kurtul. Yazmıştım önceki konunda bana da eski eş kişisi şart koşmuştu. Ben evdi terk edip ailemin yanına gelmiştim. Ailesi bir gün olsun aramadı oysa benimle hiç problemleri yoktu. İki ay öncesinde gelip bir ay kalmışlardı. Sabah okula gitmeden kahvaltılarını hazırlardım akşam gelir yemek yapardım. Gece sütlerine kadar. Ailemle de asla problem yaşamamışlardı. Ama oğullarının cebine para koyup git kendine eşyalı ev tut demişler. Elti kişisi( babamlarla bitişik oturuyorlar onunla da hiç sorunum yoktu) beni gördü balkonda kafasını çevirip içeri girdi. Eski eş arardı arkadan elti hanımın kahkahaları gelirdi. Çok acı çekiyordum. Asla beddua etmedim. Hep dedim allahım hepimize hak ettiğimizi yaşat içimi biliyorsun. Sonra eltinin çocuğunun olmadığını duydum (8 yıllık evliler). Asla mutlu olmadım bu durumdan ötürü. Kendimle ilgilendim hep ve unuttum. Herkes hak ettiğini yaşasın. Ne oldum asla demicez yolumuza bakacağız. Üzülme. Onlar üzülsün seni kaybettikleri için.
Bosver o zaman surada nefes tukettigine degmezSu yazdiginiz paragraf varya son paragraf.Birakin napiyorsunuz demeyi evlendigimizden beri bir kere bile ne aradilar ne de aramalarima cevap verdiler.Kuru tavir yapsam anliycam ,hak vericem.Ararlar mi onlar? Benim esim benim burnumu yere dusurur de onlara aratmaz.Ailem benim kutsalim der,anneme sevdigime saldirdin der.saldirmak demek ne demektir? Konusmak bile saldirmak bunlarin lugatinda.hep anasinin sisirmeleri cok belli.adam halen ikimizi alip ne konustunuz demiyor.annesinden dinlemis laflari bana kulak tikiyor.biletim ,esyalarim hazir.
Asla keşke deme seni yer bitirir keşkeler. Çok şükür kurtuldum de. Geçmişe dönemezsin, bu güne yön vermek ise senin elinde. Şunan tabiki her şek mükemmel olmayacak. Acı çekeceksin ama bir yerde bitecek acılar.Cok acı gercekten.Ne guzel yazmissiniz yasadiklarinizi.karsinda seni kaybetmekten zerre korkmayan ailesi icin seni karsisina alan adam var.cok allahim artik kafamdan tamamen silmek istiyorum,keske hic yasamamis olsam.keske 3 sene onceye geri donsem de kader yolumda kendi işimi tercih etmis olsaydim.
Niye böyle yapıyorlardı? Eski konularını bilmiyorum.Tatlım bilemezsin kim evinde huzur içinde yaşıyor vs. Sen kendine odaklan herkes hak ettiğini elbet bir gün yaşayacaktır. Sana şart koşan bir adam var karşında. Boşver git kurtul. Yazmıştım önceki konunda bana da eski eş kişisi şart koşmuştu. Ben evdi terk edip ailemin yanına gelmiştim. Ailesi bir gün olsun aramadı oysa benimle hiç problemleri yoktu. İki ay öncesinde gelip bir ay kalmışlardı. Sabah okula gitmeden kahvaltılarını hazırlardım akşam gelir yemek yapardım. Gece sütlerine kadar. Ailemle de asla problem yaşamamışlardı. Ama oğullarının cebine para koyup git kendine eşyalı ev tut demişler. Elti kişisi( babamlarla bitişik oturuyorlar onunla da hiç sorunum yoktu) beni gördü balkonda kafasını çevirip içeri girdi. Eski eş arardı arkadan elti hanımın kahkahaları gelirdi. Çok acı çekiyordum. Asla beddua etmedim. Hep dedim allahım hepimize hak ettiğimizi yaşat içimi biliyorsun. Sonra eltinin çocuğunun olmadığını duydum (8 yıllık evliler). Asla mutlu olmadım bu durumdan ötürü. Kendimle ilgilendim hep ve unuttum. Herkes hak ettiğini yaşasın. Ne oldum asla demicez yolumuza bakacağız. Üzülme. Onlar üzülsün seni kaybettikleri için.
O anası oğluşunu evlendirmesin. Yaşasınlar ana oğul mutlu mesut.Su yazdiginiz paragraf varya son paragraf.Birakin napiyorsunuz demeyi evlendigimizden beri bir kere bile ne aradilar ne de aramalarima cevap verdiler.Kuru tavir yapsam anliycam ,hak vericem.Ararlar mi onlar? Benim esim benim burnumu yere dusurur de onlara aratmaz.Ailem benim kutsalim der,anneme sevdigime saldirdin der.saldirmak demek ne demektir? Konusmak bile saldirmak bunlarin lugatinda.hep anasinin sisirmeleri cok belli.adam halen ikimizi alip ne konustunuz demiyor.annesinden dinlemis laflari bana kulak tikiyor.biletim ,esyalarim hazir.
E adam resmen git diyormuş.Yok adam en son ev almam cocuk yapmam tum tatil vs lerimi ailemle geciricem cunku senle evliyim (buda mantiksizligin kacinci leveli bilemedim ama)6 ayda bir annem kizkardeslerim gelicek 2 ay kalacak seklinde sartlar sunmustu
Ayrilmaya karar vermis
Adam anneee meme konumunda takili kaldigi icin ne dediginide pek bilmiyor gibi bana goreE adam resmen git diyormuş.
Evet.Zaten bunun tehdidiyle yasadim uzun suredir.E adam resmen git diyormuş.
Güya oğulları nasıl isterse ona göre hareket ediyorlar. Kendileri kötü olmuyorlar. Maşa varken. İşte oğullarını alttan alttan fişteklediler bana şart koştu ben de tıpış tıpış gidecektim. 4 yıl boyunca mücadele ettim ya evlilik kurtulsun diye. Nasıl olsa boşanamaz dediler. Ailemin destek olmayacağını, beni dışlayacağını zannettiler. Yok öyle kimseye kul köle olmak. Sakın sen de boyun eğme. Olacaksa da o gelsin yalvarsın ayaklarına kapansın anca öyle.Niye böyle yapıyorlardı? Eski konularını bilmiyorum.
Benim konum değil.Güya oğulları nasıl isterse ona göre hareket ediyorlar. Kendileri kötü olmuyorlar. Maşa varken. İşte oğullarını alttan alttan fişteklediler bana şart koştu ben de tıpış tıpış gidecektim. 4 yıl boyunca mücadele ettim ya evlilik kurtulsun diye. Nasıl olsa boşanamaz dediler. Ailemin destek olmayacağını, beni dışlayacağını zannettiler. Yok öyle kimseye kul köle olmak. Sakın sen de boyun eğme. Olacaksa da o gelsin yalvarsın ayaklarına kapansın anca öyle.
Pardon canım senin konun sandım. Elimden geleni yaptım ya vicdanım çok rahattı. Teşekkür ederimBenim konum değil.
Keşke 4 yıl uğraşmasaymışsın, ama insan acaba diyor işte. Aklı başında birine benziyorsun, sırtın yere gelmez. Allah insan evladı çıkartsın karşına.
Konunuzun linki var mı ?Güya oğulları nasıl isterse ona göre hareket ediyorlar. Kendileri kötü olmuyorlar. Maşa varken. İşte oğullarını alttan alttan fişteklediler bana şart koştu ben de tıpış tıpış gidecektim. 4 yıl boyunca mücadele ettim ya evlilik kurtulsun diye. Nasıl olsa boşanamaz dediler. Ailemin destek olmayacağını, beni dışlayacağını zannettiler. Yok öyle kimseye kul köle olmak. Sakın sen de boyun eğme. Olacaksa da o gelsin yalvarsın ayaklarına kapansın anca öyle.
Benimde tam 4 yil olacakti tabii ama 4 .yil the end olucak.Sanki beni anlatiyorsun ,okudukca nasil olur diyorum.Ya ben cok neseli ,cok uyumlu bir kadindim.Benim nefesimi söndürdü sorunlu kocam.Neyse bir is ayarladim mi kendime,kucuk te bir ev.Kendi memleketime yakin,sevdiklerime yakin bol nefesli bir hayat :)Güya oğulları nasıl isterse ona göre hareket ediyorlar. Kendileri kötü olmuyorlar. Maşa varken. İşte oğullarını alttan alttan fişteklediler bana şart koştu ben de tıpış tıpış gidecektim. 4 yıl boyunca mücadele ettim ya evlilik kurtulsun diye. Nasıl olsa boşanamaz dediler. Ailemin destek olmayacağını, beni dışlayacağını zannettiler. Yok öyle kimseye kul köle olmak. Sakın sen de boyun eğme. Olacaksa da o gelsin yalvarsın ayaklarına kapansın anca öyle.
Baslangicta guzel hayallerle basliyorsun ya en cok o acitiyor canini insanin.Benim konum değil.
Keşke 4 yıl uğraşmasaymışsın, ama insan acaba diyor işte. Aklı başında birine benziyorsun, sırtın yere gelmez. Allah insan evladı çıkartsın karşına.
Giden 4 yılınız olmuş, böyle devam etseydiniz onca yıllarınız heba olur ve sağlığınızdan olurdunuz. Zararın neresinden dönersiniz kârdır.Baslangicta guzel hayallerle basliyorsun ya en cok o acitiyor canini insanin.
Duygulari tasimak,onlari tedavi etmek cok zor.Telefonum bozuk,bir de cok esyam var mesaj attim birakir misin cok zor olacak diye.Sadece ' ok' cevabi geldi:) birbirimiz icin oluruz diyen ciftin geldigi nokta:)Giden 4 yılınız olmuş, böyle devam etseydiniz onca yıllarınız heba olur ve sağlığınızdan olurdunuz. Zararın neresinden dönersiniz kârdır.
O ok var ya... Neyse.Duygulari tasimak,onlari tedavi etmek cok zor.Telefonum bozuk,bir de cok esyam var mesaj attim birakir misin cok zor olacak diye.Sadece ' ok' cevabi geldi:) birbirimiz icin oluruz diyen ciftin geldigi nokta:)
Niye böyle yapıyorlardı? Eski konularını bilmiyorum.
Yok. Konu açmamıştım. Üyeliğim yoktu o zamanlar.Konunuzun linki var mı ?
Canım benim de gözlerimin içi gülerdi. Bir komşumuz anneme söylemiş kızın evlendi evleneli çok değişti. Sürekli durgun. Annem de neler yaşadığımı bilmiyordu. Yok o mutlu demiş. 15 gün sonra aradım boşanıyorum diye. Boşandım ben kendimi tanımaya başladım. Meğer benim olmayan bir hayatı yaşıyormuşum. Çok neşeli, hareketli biriyim. Boşandıktan sonra her yaz yurtdışı tatili yaptım, ailemle muhteşem vakitler geçiriyorum. Özgürlüğümü hiçbir şeye değişmem. Görüştüğüm biri vardı annesiyle yaşamamız şartını koştu, burda konu açtım. Tüm hanımlar yapma dedi ayrıldım. Doğru kararı verdim. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsınBenimde tam 4 yil olacakti tabii ama 4 .yil the end olucak.Sanki beni anlatiyorsun ,okudukca nasil olur diyorum.Ya ben cok neseli ,cok uyumlu bir kadindim.Benim nefesimi söndürdü sorunlu kocam.Neyse bir is ayarladim mi kendime,kucuk te bir ev.Kendi memleketime yakin,sevdiklerime yakin bol nefesli bir hayat :)
Günlüğe yazar gibi yazmışsınız.Olayları çok bilmiyoruz konuya yazacak pek bir şey yok.Ama sizde gidebilecek bir potansiyel göremedim.Giderseniz de geri dönersiniz.Allahim ne yasadim ben diye sorgularken kendimi deli gibi suclu hissediyorum.Sonra diyorum ki nasil tek suclu sen olabilirsin ikili iliskide.Ruya gibi bir baslangic,ruya gibi bir dugun ama 3 yil sonrasinda ayrilik...Cok seviyordum kocami ,o da beni cok seviyordu ama hep bir onun ailesi sorunu vardi aramizda.Onun kör bir sekilde baglandigi,ve hassasiyeti bildigimden zerre kadar art niyet gutmedigim ama seytan kadin olarak ilan edilen ben.Anlatamadim.Yanlis anlatma yollarindan da gitmis olabilirim ama niye ben taraf olarak ilan ediliyorum? Niye esim ailesini arkasina alirken beni karsisina aliyor.Peki cok severken niye ben boyle ikilemlerin icinde deliriyorum? Ben miyim sorun cikartan? Anlamiyorum kizlar? Esimde beni anlamiyor.Peki niye yalniz hissesiyorum evlilikte bana ne olur ne olur birseyler yazin.Herkes sicacik evinde rahatken benim kocam bana ruhsal eziyet cektiriyor.Dayanamadim gidiyorum!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?