Psikolojik eziyet bitti/ evden ayriliyorum

Cok acı gercekten.Ne guzel yazmissiniz yasadiklarinizi.karsinda seni kaybetmekten zerre korkmayan ailesi icin seni karsisina alan adam var.cok allahim artik kafamdan tamamen silmek istiyorum,keske hic yasamamis olsam.keske 3 sene onceye geri donsem de kader yolumda kendi işimi tercih etmis olsaydim.

Bosver o zaman surada nefes tukettigine degmez
Kimse kimseye dadi olmaya gelmiyor bu dunyaya gelisimini tamamlamamis demekki
Kimsede o kadar degersiz kiymetsiz degil onunde sonunda herkes birgun incittigi yerden incinecek bak yoluna

Asla keşke deme seni yer bitirir keşkeler. Çok şükür kurtuldum de. Geçmişe dönemezsin, bu güne yön vermek ise senin elinde. Şunan tabiki her şek mükemmel olmayacak. Acı çekeceksin ama bir yerde bitecek acılar.

Niye böyle yapıyorlardı? Eski konularını bilmiyorum.

O anası oğluşunu evlendirmesin. Yaşasınlar ana oğul mutlu mesut.

Yok adam en son ev almam cocuk yapmam tum tatil vs lerimi ailemle geciricem cunku senle evliyim (buda mantiksizligin kacinci leveli bilemedim ama)6 ayda bir annem kizkardeslerim gelicek 2 ay kalacak seklinde sartlar sunmustu
Ayrilmaya karar vermis
E adam resmen git diyormuş.

E adam resmen git diyormuş.
Evet.Zaten bunun tehdidiyle yasadim uzun suredir.
33 yasindayim,ayaklari ustunde duran ,mantikli ,nasil gecinilir konusunda elimden gelen ne vara gunahimla sevabimla,yanlisimla ,dogrumla herseyi goguslemeye hazirim.tek istedigim esimde benim anlattiklarim anlam bulsun.Ama bulmuyor ve ben bataklikta kurtarilmayi bekleyen bir hayvan gibi bagiriyorum.ve esim karsidan nolduki ya neden bu tepkiler diye halen sasiriyor,gereksiz buluyor,anlamsiz buluyor.
Ve artik bogazima kadar battigim camurdan yalniz cikmam gerekiyor.Konusup konusup nefes tuketmek bile fazla aslinda ama iste insanoglu desteklenmek icin yapiyor tum bunlari,dayanak ariyor.

Niye böyle yapıyorlardı? Eski konularını bilmiyorum.
Güya oğulları nasıl isterse ona göre hareket ediyorlar. Kendileri kötü olmuyorlar. Maşa varken. İşte oğullarını alttan alttan fişteklediler bana şart koştu ben de tıpış tıpış gidecektim. 4 yıl boyunca mücadele ettim ya evlilik kurtulsun diye. Nasıl olsa boşanamaz dediler. Ailemin destek olmayacağını, beni dışlayacağını zannettiler. Yok öyle kimseye kul köle olmak. Sakın sen de boyun eğme. Olacaksa da o gelsin yalvarsın ayaklarına kapansın anca öyle.

Benim konum değil.

Keşke 4 yıl uğraşmasaymışsın, ama insan acaba diyor işte. Aklı başında birine benziyorsun, sırtın yere gelmez. Allah insan evladı çıkartsın karşına.

Benim konum değil.

Keşke 4 yıl uğraşmasaymışsın, ama insan acaba diyor işte. Aklı başında birine benziyorsun, sırtın yere gelmez. Allah insan evladı çıkartsın karşına.
Pardon canım senin konun sandım. Elimden geleni yaptım ya vicdanım çok rahattı. Teşekkür ederim

Konunuzun linki var mı ?

Benimde tam 4 yil olacakti tabii ama 4 .yil the end olucak.Sanki beni anlatiyorsun ,okudukca nasil olur diyorum.Ya ben cok neseli ,cok uyumlu bir kadindim.Benim nefesimi söndürdü sorunlu kocam.Neyse bir is ayarladim mi kendime,kucuk te bir ev.Kendi memleketime yakin,sevdiklerime yakin bol nefesli bir hayat :)

Baslangicta guzel hayallerle basliyorsun ya en cok o acitiyor canini insanin.
Giden 4 yılınız olmuş, böyle devam etseydiniz onca yıllarınız heba olur ve sağlığınızdan olurdunuz. Zararın neresinden dönersiniz kârdır.

Giden 4 yılınız olmuş, böyle devam etseydiniz onca yıllarınız heba olur ve sağlığınızdan olurdunuz. Zararın neresinden dönersiniz kârdır.
Duygulari tasimak,onlari tedavi etmek cok zor.Telefonum bozuk,bir de cok esyam var mesaj attim birakir misin cok zor olacak diye.Sadece ' ok' cevabi geldi:) birbirimiz icin oluruz diyen ciftin geldigi nokta:)

Duygulari tasimak,onlari tedavi etmek cok zor.Telefonum bozuk,bir de cok esyam var mesaj attim birakir misin cok zor olacak diye.Sadece ' ok' cevabi geldi:) birbirimiz icin oluruz diyen ciftin geldigi nokta:)
O ok var ya... Neyse. ok ne ya? 10 yılda '' ok! '' a düşmüş iletişim.

Canım benim de gözlerimin içi gülerdi. Bir komşumuz anneme söylemiş kızın evlendi evleneli çok değişti. Sürekli durgun. Annem de neler yaşadığımı bilmiyordu. Yok o mutlu demiş. 15 gün sonra aradım boşanıyorum diye. Boşandım ben kendimi tanımaya başladım. Meğer benim olmayan bir hayatı yaşıyormuşum. Çok neşeli, hareketli biriyim. Boşandıktan sonra her yaz yurtdışı tatili yaptım, ailemle muhteşem vakitler geçiriyorum. Özgürlüğümü hiçbir şeye değişmem. Görüştüğüm biri vardı annesiyle yaşamamız şartını koştu, burda konu açtım. Tüm hanımlar yapma dedi ayrıldım. Doğru kararı verdim. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın

Günlüğe yazar gibi yazmışsınız.Olayları çok bilmiyoruz konuya yazacak pek bir şey yok.Ama sizde gidebilecek bir potansiyel göremedim.Giderseniz de geri dönersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…