psikolojik eziyet

yumuşadık gibi:KK16::KK68: ama ilk kez sanki yıl geçmiş gibi ve birbirimizden kopmuş gibi hissettim..çaresiz hissederken konu açmakla da doğru mu yaptım bundan da emin değilim de
Allahım sen büyüksün yarabbbbbiiiiiiim :KK35:

yumuşadık gibi:KK16::KK68: ama ilk kez sanki yıl geçmiş gibi ve birbirimizden kopmuş gibi hissettim..çaresiz hissederken konu açmakla da doğru mu yaptım bundan da emin değilim de
sanki bnm annem :KK53: birkaç günde geçtiği için şanslısın. umarım tekrarlamaz.

Benimkude öyleydi. Tadevi olmazsa sen onun annesi olursn... yasanan travmalar..vs böyle yapıo.

sanki bnm annem :KK53: birkaç günde geçtiği için şanslısın. umarım tekrarlamaz.

inşallah :) o da kadın trip tavır onun da hakkı diyorum ama o biraz abartır böyle, ama olsun az önce mandalina soyup getirmiş yanıma hoşuma gitti bak şimdi eheh :D

inşallah :) o da kadın trip tavır onun da hakkı diyorum ama o biraz abartır böyle, ama olsun az önce mandalina soyup getirmiş yanıma hoşuma gitti bak şimdi eheh :D
ahhah :KK45: ne mutlu size! afiyet şeker olsun :KK37:Allah ağznızın tadını bozmasın inşallah.

Hep öyle oluyor en sinirli anımızda buraya sarılıyoruz :)
Geçmişte ki konularını gördükçe neye üzülmüşüm ben diyorsun :)

Back
X