merhaba kızlar ben polikistik overim 5 yıl yasmin kullandım 2 ay önce bıraktım.. iki ayrı doktora gidip hormon tahlili yaptırıp artık korunmmaya karar verdik.. bebiş istiyoruz inşallah... bir aydır hiç bir şekilde korunmadım.. benim beklenen adet tarihim 19 aralıktı,hala adet olmadım 6 gün kadar gecikme söz konusu,karnım şiş,kasıklar şiş vee hafif te sızı oluyor.. memeler yaklasık 2 haftadır dolgun dolgun ve damarları hafiften belli... fakat evde iki kez test yaptım tek çizgi... korunmadıgım ilk ay aslında erken ama bu belirtileri görüp te hamile olmamak acaba psikolojik bi durum mu dedirtiyor sizce ne yapmalıyım...hemen ümitlenmek te istemiyorum kan tahlili yaptırmak ta istemiyorum hapı bırakmamın yan etkisimidir sizce... napmalıyım en iysi beklemek mi :-7
Arkadaşım anlattığın şeyleri bende yaşadım ne yazıkki benim 10 günü bile geçtiği oldu ama hep sonuç olumsuzdu ne zaman beklentiye girsem veya stres yapsam böyle olur inşallah senin öyle olmaz ama çok umutlanma canım benim yada kan testi yap rahatla
İnşallah bebişin hemencecik gelir. Yazdığın belirtiler hamilelik belirtileri. Tabi bu ay hamile olmazsan da kendine biraz süre ver daha yeni başlıyorsun. Bazılarında vücut biraz hazırlanma süreci geçiriyor bazılarında zaten hazır oluyor. Umarım her şey gönlünce olur canım.
İnşallah bebişin hemencecik gelir. Yazdığın belirtiler hamilelik belirtileri. Tabi bu ay hamile olmazsan da kendine biraz süre ver daha yeni başlıyorsun. Bazılarında vücut biraz hazırlanma süreci geçiriyor bazılarında zaten hazır oluyor. Umarım her şey gönlünce olur canım.
ya benimde öyle olmıştu hatta on gün oldu gidip ve belirtilerin hepsi de vardı. kan testi yaptım ama sonuç negatif çıktı doktor psikolojik dedi. 12. günümde adet oldum çok aşırı kanamam ve sancım vardı birde benden parçalar düşüyordu bu neden olabilir acabaya? ya arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi..