Merhaba bende öğreneli çok olmadi benimde belirtim pek yoktu geceleri ateş basmasi aşiri susama ve biraz ayakta durunca bel ağrisi, kasiklarda az az kasilma oluyordu yumurtlamaya yormuştum bende inşallah sizde güzel haberler alirsiniz
Kan verdiniz mi?
Evet çok yeni ve hamilesin giderek artacak değerin
CAnım adetıne kac gun kala ogrendınKalbimm..Bugün doktora gittim göremedim henüz çok yeni dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Kucucuk te olsan oyle güzel bir umutsun öyle güzel bi heyecansin ki. Rabbim benimkini başa kadar götürsün isteyen herkese de en kisa zamanda versin
Tekrar bhcg bakıldı mıKalbimm..Bugün doktora gittim göremedim henüz çok yeni dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Kucucuk te olsan oyle güzel bir umutsun öyle güzel bi heyecansin ki. Rabbim benimkini başa kadar götürsün isteyen herkese de en kisa zamanda versin
4 gün kala beta 10 çıktı 1 gün kala 58 cıktı canımCAnım adetıne kac gun kala ogrendın
Tekrar bhcg bakıldı mı
bence psikolojik degil bunlar hamilelik belirtisi test yap kesin cikar bugun yap mesela kesin 10 uzeri falan cikar
Isteyen herkese inşallahiyiyi masallah size:)
Merak etim sonucu. Nasilsin?Dayanamıyorum kan tahlili vermeye gidiyorum yeter bana bu kadar stres
Adet geçmesi bir belirti gerisi psikolojik olabilir bir test al muhakkakMerhaba kizlar
Benimde adetim 5 gun gecti.. adet olmadan 2 gun once belim ve kasiklarim agridi... adet tarihim gectikten 3 gun sonra midem bulandi ama sonra gecti... ve su an mide yanmam var uyuyamiyorum goguslerim sis ama agri yok.. karnimda dolgunluk var gibi... gercekten belirtimu yoksa psikolojikmi bilemedim yarin test almayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?