Alicam mutlaka... hala uyuyamadim dusun o kadar yani... 1 kere daha boyle olmustu.. ama sonra adet oldum.. sanki gemicekmis gibi geliyor bilmiyorum... esimde hamilemisin diyip duruyor onunda etkisimi var anlamadimAdet geçmesi bir belirti gerisi psikolojik olabilir bir test al muhakkak ☺
Bunları hep yaşadım ama İnan hiç beklemediğin zaman oluyorAlicam mutlaka... hala uyuyamadim dusun o kadar yani... 1 kere daha boyle olmustu.. ama sonra adet oldum.. sanki gemicekmis gibi geliyor bilmiyorum... esimde hamilemisin diyip duruyor onunda etkisimi var anlamadim
Aynen katılıyorum sana. Bende kaç uğraştım ettim olmadı ne zaman ki bıraktım düşünmeyi akışına bıraktım herşeyi yine olmaz dediğim anda oldu şuan 7haftalık hamileyimBunları hep yaşadım ama İnan hiç beklemediğin zaman oluyor
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...Aynen katılıyorum sana. Bende kaç uğraştım ettim olmadı ne zaman ki bıraktım düşünmeyi akışına bıraktım herşeyi yine olmaz dediğim anda oldu şuan 7haftalık hamileyim
Sağol canım inşallahAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Gebelik testi dimiKizlar merhaba testimin sonucu...
hayırlı olsun hamilesiniz :)Kizlar merhaba testimin sonucu...
Evet... 9 gundur adet gormuyorum daha fazla beklemek istemedim...Gebelik testi dimi
Hayırlı olsunEvet... 9 gundur adet gormuyorum daha fazla beklemek istemedim...
Evet... 9 gundur adet gormuyorum daha fazla beklemek istemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?