Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğretmen olduğu yazıyor profilindeKararı aldınız demek, tıp diplomanızı yatak odanızın duvarına mı astınız yoksa salona mı, hangisinde güzel duruyormuş?
Doktoruma danışmadan diye bir şey yazmış mıyım orada bana lüzumsuz yorum yapmadan önce okuduğunuzu anlama sorununuzu çözünKararı aldınız demek, tıp diplomanızı yatak odanızın duvarına mı astınız yoksa salona mı, hangisinde güzel duruyormuş?
Doktoruma danışmadan diye bir şey yazmış mıyım orada bana lüzumsuz yorum yapmadan önce okuduğunuzu anlama sorununuzu çözün
Sizlik ne var pardon? Her ayrıntıyı buraya yazacağım diye bir kural okumadım kayıt olurken. Bu hastalığı yaşayan bilir, doktorsuz ilaç başlanmayacağı ve bırakılmayacağı bana göre aşikar.E doktora danıştım da dememişsiniz, niye kızıyosunuz ?
bırakma kararı aldım.
“Kararı aldım” dediğinize göre doktorunuza danışmamışsınız. Ya da şöyle sorayım, ilacı kullanırken görüştüğünüz bir dr var mı yoksa aile hekimine yazdırıp mı kullanıyorsunuz?Doktoruma danışmadan diye bir şey yazmış mıyım orada bana lüzumsuz yorum yapmadan önce okuduğunuzu anlama sorununuzu çözün
Sizlik ne var pardon? Her ayrıntıyı buraya yazacağım diye bir kural okumadım kayıt olurken. Bu hastalığı yaşayan bilir, doktorsuz ilaç başlanmayacağı ve bırakılmayacağı bana göre aşikar.
Uslübünüz için teşekkür ederim gerçekten. Doktorum var fakat panik atak ve anksiyete hastalığını aynı anda yaşadığım için bir anda korkuyorum acaba bir şey mi olur diye o yüzden konu açmak istedim.“Kararı aldım” dediğinize göre doktorunuza danışmamışsınız. Ya da şöyle sorayım, ilacı kullanırken görüştüğünüz bir dr var mı yoksa aile hekimine yazdırıp mı kullanıyorsunuz?
Gerçekten buna hayır diyemeyeceğim aşırı sinir yapıyor fakat üslup da önemli diye düşünüyorum.Uslübünüz için teşekkür ederim gerçekten. Doktorum var fakat panik atak ve anksiyete hastalığını aynı anda yaşadığım için bir anda korkuyorum acaba bir şey mi olur diye o yüzden konu açmak istedim.
Teşekkür ederim. Peki siz kaç yıl kullandıktan sonra bıraktınız ve kaç mg kullanıyordunuz?burdan ne anlaşılıyor ?
karar aldım = ben, kendim.
doktorum bu şekilde karar aldı, uygun gördü dememişsiniz.
Neyse, sorunuza yanıt vereyim, ben de kullandım paxera, bırakırken böyle bi etkisi olmadı. Belki mevsim geçişi nedeniyle soğuk almışsınızdır, bulantınızın nedeni bu olabilir.
İlk kez üslubum için teşekkür aldım. Sitenin girişine afiş yapılmalı buUslübünüz için teşekkür ederim gerçekten. Doktorum var fakat panik atak ve anksiyete hastalığını aynı anda yaşadığım için bir anda korkuyorum acaba bir şey mi olur diye o yüzden konu açmak istedim.
Doğru diyorsunuz tekrar teşekkürler.İlk kez üslubum için teşekkür aldım. Sitenin girişine afiş yapılmalı bu
Her neyse doktorunuza danışın. Burda çoğumuz ilaçlar, yan etkileri, yoksunluk belirtileri hakkında bilgi sahibi değiliz. Ve her insan farklı etkilerle karşılaşabilir. En doğru bilgi kendi doktorunuzdan gelir.
Teşekkür ederim. Peki siz kaç yıl kullandıktan sonra bıraktınız ve kaç mg kullanıyordunuz?
Gerçekten buna hayır diyemeyeceğim aşırı sinir yapıyor fakat üslup da önemli diye düşünüyorum.
Üslupsuz demem size değildi. Çok teşekkür ederim inşallah gerçekten çok istiyorum ilaçsız yaşamayıÜslupsuz bi şey yazmadım yahu =)
İlk mesajınızda gerçekten de kafanıza göre bırakmışsınız gibi algılanıyor.
Neyse, çok geçmiş olsun. Umarım tamamen bırakıp ilaçsız yaşadığınız günler gelir.