Ne bicim dusunceler bunlar? yok ikinci el, yok 40yasindan sonra vs vs. Demek ki sen su an "evli, mutlu" olsan bosanmis bir yasitina ikinci el gozuyle bakacakmissin veya 40 yasinda bekarlar icin hayati bitmis diye bakiyorsun belli ki. Uzgunum ama su an 40 yasinda bekar, cocuksuz senden bin kat daha iyi durumda. Cocukla bosanmak ayip degil ama cok zor bir durum cunku erkekler bosaninca lay lay lom seklinde cocugum var iste bosandim bakiyorum diyip uzaktan bir iki yardimci oluyor yani cogunluk boyle. Butun yuk kadinda. Cocugun olmasa bu kadar bu dusuncelerde de olmazdin bence. Haklisin su an uzerinde ciddi bir sorumlulukla hayata devam ediyorsun ama su dusuncelerin hic normal degil. Cevremdeki bazi bekarlar 40 uzeri "hem de" o kadar iyi duruyor ki ama bazilari da kendini ezik goruyor. O kadar belli oluyo ki disaridan o enerji. Sende de bellidir. Yarin obur gun yasindan buyuk de gostermeye baslarsin bak bu gidisle. 27 yasindasin, gencligim gitti falan diyorsun. Isin gucun yoktur diye dusunuyorum? Isin yani maddi gucun olsa bu durumda olmazdin. Hayatta her sey bir sevgili, evlilik degil ki. Evlenmeden once maddi gucun olsun bu yuzden deniyor iste. Su an muhtac bir profil ciziyorsun. Once bunu duzeltmelisin. Baksana yillar oncesinden, belki de seni gorse hatirlamayacak birini kurtarici gibi goruyorsun. Hala bekar falan demissin. Hayatta aramam demissin ama birileri cesaretlendirse adim atarsin gibi duruyorsun. Gurur diye bi sey var. Cogumuzun aklinda kalan insanlar oluyor ama olmaz yani. Bazi seylerde yazili olmayan kurallar vardir. Ha o kisiyle bi ortamda bir araya gelirsin tesadufen e o baska tabii.