• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Psikolojik mi

azime kuru

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
13
3
1
44
Merhabalar rutin kontrol için doktora gideyim dediğim zaman, hemen baktırmak istediğim yer ağrıya geçiyor.
Yarın için dermotoloğa gitcem şikayet ettiğim yer ağtıya başlıyor böyle olan var mı

Merhabalar rutin kontrol için doktora gideyim dediğim zaman, hemen baktırmak istediğim yer ağrıya geçiyor.
Yarın için dermotoloğa gitcem şikayet ettiğim yer ağtıya başlıyor böyle olan var mı
Beyin algılıyor hmen mesela hangi gün aa bugünde buram agırmadı desem ertesi gün agrımaya başlar hep denedim beyin bitün sinyalleri alıyor bizden

Çok doğru bunu başara bilsem olay bitecek zaten👍🏼
Benim baş agrılarım karın agrım ve buna baglı uykusuzluğuö vardı ilaçsız ve dpktorsuz asla geçmezdi hergün agrı kesici vs atardım şimdi hamileyim bunların hiçbirini yapamıycagımu ilaç kulla ıp doktora gitsemde birşey yapamayacagınu anlyınca çogu semptom azaldı ama aklım berdeyse orayla ilgili hep bir hassasiyetim oluyordu bence rahatlamak için biraz alapınktur deneyin yoga yapın hyatınızdan bir süre hastane vs çıkarın sonuçta ölmiycez ya bu hastalıklarla en kötü ne olabilir ki değilmi?

Back
X