Psikolojik mide bulantısı mı?

arkadaşlar 24 saat midem bulanıyo biri bişeyler önersin 2 ay antidepresan kullandım bulantım hiç geçmedi yüzde 5 anca fayda etmiştir ilacın adı prozactı başka yan etkileri oldu bıraktım napcam

özel mesaj atamıyorum size mesaj atabilirmisiniz rica etsem

Allah rizasi icin su mide bulantisina bi care bulan bilen varsa bana da soylesin. Hayatim kabusa dondu resmen. Zorla yasiyorum. Bana yardimci olun nolur

Iyilestiniz mi bulantidan kurtuldunuz mu simdi nasilsiniz

özel mesaj atamıyorum size özelden yazabilirmisiniz

Merhaba arkadaslar.. benim sizinki kadar kotu degil, kusmuyorum ama mide bulantisi ve bagirsak hareketleri dolayisiyla tuvalete gitme istegi (heyecanlaninca da oluyor) birkac ay once basladi. Ben hollandaya gittim yazin ve yakinda da evlenip tamamen tasinacagim. Onceleri yazin dondukten sonra derslerime girince oluyordu. Okulu biraktim ve bu sefer disari cikinca oluyor. Bir seyler yiyip icince oluyor. Hatta cikmadan once evde basliyor. Hayatimdaki degisiklikler buyuk diye once psikolojik dedim ama artik korkuyorum fiziksel bi rahatsizlik mi var diye ama o zaman evde de olmasi lazim. Aslinda bazen oluyor ama disardaki gibi degil yardim edin doktora gitmeli miyim

Allah rizasi icin su mide bulantisina bi care bulan bilen varsa bana da soylesin. Hayatim kabusa dondu resmen. Zorla yasiyorum. Bana yardimci olun nolur

Benim de 2011 yılından bu yana sürekli midem bulanıyor.
Git gide kötüleşiyor artık her gün bulanıyor ve öğürtüyor.
Canımı almak istiyorum artık o kadar kötü hissediyorum kendimi.
Bu durumdan kurtulmak için ne yapabilir insan?
Lütfen biri yardım etsin.

Benimde 2011 yılından beri son 1 yıldır iyice sıklaştı ilaçta fayda etmiyor artık özelden bana ulaşabilir misin Türkmen

Eft olan ve iyi gelen biri var yazılarda var soruyorum ama cevab yok aynı sekılde sevilan icinde geçerliii yazıyorum cevab yok sanırım iyi olan uğramıyor artık foruma

Ben de pazartesi ilaca baslicam büyük ihtimalle doktor randevum var.

iyileştinizmi durum nedir

sizler nasıl oldunuz?

arkadaslar uzun uzadıya okuyamadım ama mide bulantısına psikolojik demek için önce endoskopi lazım reflü---safra reflüsü ( ikisi farklı) özellikle ikincisi bulantı yapar kusma da yapabilir .safra kesede kum tas da kusma yada bulantı yapar.bunlara tek elden bakacak kişi gastroenteroloji uzmanıdır cerraha gitmeyin onlar sindirim sistemi uzerine egitimleri az isin uzmanı bu yazdıgım bölümdür mesela helico bakter varsa da kusma bulantı yapar.sorun bulantı ise kusma olsun olmasın bu bölümde uzman dr lar bu işi ilacla tedavi eder.bosa psikiyatri hapı içmeyin.bu dr derseki her sey ii sorun yok o zaman zaten kendisi psikiyatriye git der.

bütün tetkikler yapıldı benim mesela endoskopi kadn dogum beyin hicbşrsey ckmadı sonrasında psikiyatriye yönlendirildim anksiyete ye baglı kusma ve bulantı oluyor malesef ilaçlarla duruyor kusmalarm

bütün tetkikler yapıldı benim mesela endoskopi kadn dogum beyin hicbşrsey ckmadı sonrasında psikiyatriye yönlendirildim anksiyete ye baglı kusma ve bulantı oluyor malesef ilaçlarla duruyor kusmalarm
Allah şifa versin.

seninde böyle bi rahatszlıgn vardı nasıl oldun gebelikte ne yaptın canım
Ben gebelikte ilacıma devam ettim. Bırakmadım. Mg düşük diye Doktorum devam edebilirsin demişti. Daha sonra aynı doktorumla bir sene kadar daha devam ettik ve en sonunda bıraktık. Birlikte başardık

Ben gebelikte ilacıma devam ettim. Bırakmadım. Mg düşük diye Doktorum devam edebilirsin demişti. Daha sonra aynı doktorumla bir sene kadar daha devam ettik ve en sonunda bıraktık. Birlikte başardık
cok sevindim senin adına sana uzun süre ulaşmaya çok çalıştımm bayadır girmiyordun rexapin kullandn dmi başka ilacta aldn mı gebelikte

cok sevindim senin adına sana uzun süre ulaşmaya çok çalıştımm bayadır girmiyordun rexapin kullandn dmi başka ilacta aldn mı gebelikte
Bebekten dolayı giremedim bir de safariden girmek zor geliyordu keşke uygulaması olsa
Evet sadece rexapin kullandım ama dozunu hiç yükseltmedik aynı dozda devam ettik. Sonra da bıraktık zaten. Allah razı olsun doktorumdan. Devlet hastanesi ama çok ilgilendi Benimle çok güç verdi bana. Kendime güvendim. Başarırım dedim.

inanki cok sevndm senin adına öyle sanslısın ki ben gebede kalamıyorum anksiyetemi o tetikliyor eşimin sperm degerlerinde sorun cıktı ben iyileşemedimm anksiyetem tavan dusunmekten saclarm beyazladı Allah banada bi evlat nasip eder insallah

Ahhh canım! Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama sana tek söyleyebileceğim şey psikolojik rahatsızlığı tedavi etmeden çocuk sahibi olmaman olabilir. Benim kullandığım ilaç kadar masum olmuyor her ilaç. Ve gebelikte yaşanan sıkıntılara bu sıkıntılar da ilacı bırakmakta eklenince çok kötü oluyorsun. Ben doktora rağmen ilacı gebeyken bırakmak istedim ama İnan çocuğu bile düşünemeyecek duruma geldim. Mecburen devam ettim.

O yüzden ilk önce kendin iyileş. Sonra çocuk için tedaviler çözümler ararsınız. Artık tıp çok ilerledi. Merak etme. İnsanlar 50 yaşında hamile kalıyor. İmkansız diye bir şey kalmadı artık.

Hangi şehirde yaşıyorsun?

canım ilaçları kullanırken iyiyim bırakınca tekrarlıyor durumum öyle bide psikolojik olarak hiç iyi degılım bu sıralar hıc bırakamıyorum hepsi üst üste geldi istanbul eyupte yasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…