- 1 Temmuz 2016
- 43
- 7
- 1
Aynısı bendede oldu bir dönem berbattı.renni verdi doktor stress mideme vueuyormuş baya iyi geliyordu yani.ilk önce stresi yenmek lazım. Üzmeyin kendinizi dicem ama bende beceremiyorum.ama herşeye alışılıyor. Ben psikolğa gitcem. Çünkü geçsin istesende atlatılmıyor bazen. Dene isteesen çiğneme tabletinii zararı yok kalsiyum içerdiği için. İlaç değil zaten. Belki yararı olur. Yemek ye. Üstüne çiğne birtane bakalım. Ben kafaya takmalarım azalınca bıraktım renniyi.ama bana baya faydası olduArkadaşlar merhaba, benim yıllardı mide bulantısı şikayetim vardı ama rahatsız edici boyutta değildi. Son 2 3 aydır yemeklerden sonra bulanma boyutuna geldi yemek rahat yiyemez oldum. Mayıs ayında iyice arttı ve haziranin 8inde her yediğimi çıkararak acile gittim 20ye yakın cıkarttım bir sürü test sonucu bakteri olabilir diyip antibiyotik verdi acildeyken ishalde başladı 3 güne geçti. Şimdi ise hala bulanıyor ultrasonla safra keseme bakıldı kan testleri yapıldı helikobakter plori testi dahil hepsi yapıldı bir şey yok dendi. Sizce psikolojik olan var mı sürekli aklım midemde dışarı çıkmaya korkuyorum yanımda hep poşet oluyor. Lütfen görüş yazın.
Ben onun şurubunu kullaniyorum dediğiniz gibi iyi geliyor ama gecici bir süreliğine sonra basliyor tekrar. Ben de psikiyatriye gidicem umarim atlatirizAynısı bendede oldu bir dönem berbattı.renni verdi doktor stress mideme vueuyormuş baya iyi geliyordu yani.ilk önce stresi yenmek lazım. Üzmeyin kendinizi dicem ama bende beceremiyorum.ama herşeye alışılıyor. Ben psikolğa gitcem. Çünkü geçsin istesende atlatılmıyor bazen. Dene isteesen çiğneme tabletinii zararı yok kalsiyum içerdiği için. İlaç değil zaten. Belki yararı olur. Yemek ye. Üstüne çiğne birtane bakalım. Ben kafaya takmalarım azalınca bıraktım renniyi.ama bana baya faydası oldu
Umarım bendede geçici bir süreliğine iyi gelmişti. Sorunları halletmen lazım hayatında. Eşim sayesinde daha iyim Allah razı olsun ondan. Ama doktor kesinlikle şart. Benim içinde geçerli ama düzgün bir yer bulamıyorum. İnşallah iyileşirsin sende.Ben onun şurubunu kullaniyorum dediğiniz gibi iyi geliyor ama gecici bir süreliğine sonra basliyor tekrar. Ben de psikiyatriye gidicem umarim atlatiriz
İnsallah derdi olan herkes iyilesir. Ben de ariyorum düzgün bi doktor umarim buluruzUmarım bendede geçici bir süreliğine iyi gelmişti. Sorunları halletmen lazım hayatında. Eşim sayesinde daha iyim Allah razı olsun ondan. Ama doktor kesinlikle şart. Benim içinde geçerli ama düzgün bir yer bulamıyorum. İnşallah iyileşirsin sende.
Antidepresan alirken rahat mi mideniz yani disarida rahatca yiyebiliyor musunuz ? Mideniz bulaniyor muEFT olayını bende duydum onunla bu mide rahatszlığımdan kurtulabileceğimi banada söylediler ama maddi durumum sebebiyle gidemedim antidepresanlarla idare ediyorum.Çok zor yaşamayan bilemez dışarda yemek yemek bi ızdırap oldu heyecan durumlarında flan midem ağzımda Allah yardımcımız olsun.EFT seansı ne kadar acaba
Ben de pazartesi ilaca baslicam büyük ihtimalle doktor randevum var.4 sene önce bulantı ve kusmalarım çok yoğundu su içsem kusar vaziyetteydim şimdi Allaha skur eski halime göre daha iyiyim 2 adet antidepresan kullanıyorm onlarda kilo yapıyo işte idare ediyorum rahat evet dışarıda yiyorum gene fazla olmasada yiyorum bulantım herzaman olmuyor ama tamda iyileştim denilemez bi iyi bi kötü yuvarlanıp gidiyorum işte ama en azından kusmam durdu.EFT olayına bende sıcak bakıyorum biraz daha araştırabilirsem uygun olursa ona gitmek istiyorum
kontrollerini vs aksatma canım antidepresan tedavisi almak o bulantıyı çekmekten daha iyidir.Gene bi nebze iyi oluyosun yeterki inan..Çok zor çeken bilir seni çok iyi anlıyorum rabbim şifamızı versin derdi verende o dermanı verende..Ben de pazartesi ilaca baslicam büyük ihtimalle doktor randevum var.
ablacım merhaba benim 4 aydır 7/24 midem bulanıyor sen iyileşmişsin nasıl iyileştin nereye terapiye gittin bizede yazsan keşke 2 sene hangi haplara kullandın isimleri söylesende psikaytırıma danışsam çok sevaba girersin çaresiz kaldım verdiği haplara güvenemiyorum senin söylediklerini söylerim ilaçları uygun görürse yazar hangilerinden iyi olduysan isimlerini versen özelden veya burdan birde senin bulantıların tamamen geçtimi böyle çokmu rahatsın eskisi gibiEvet bu anlattığın tamamiyle psikolojik. Bende aylardır bunu çekiyorum. Antidepresan kullanmamak için de direniyorum ama Nasıl geçecek bilmiyorum. Bir çaresini bulan beni de aydınlatsın.
iyileştinizmi durum nedirİnsallah derdi olan herkes iyilesir. Ben de ariyorum düzgün bi doktor umarim buluruz
Evet bulantılarım baya baya azaldi. Benimde hergün bulanıyordu psikolojik denildi psikaytriste gittim ilac yazdi 24 gün oldu baslayali ama artik eskisi gibi bulanmiyor yemek yemeğe korkmuyor. Şu ara biraz iştahim kapali ama ilacla alakasi oldugunu sanmiyorum cünkü 3 4 gündür kapali. Sen neler kullaniyosuniyileştinizmi durum nedir
bana paxera ve xanax verdi ama kullanamıyorum sana hangi ilaçlar verildi ciddi anlamda iyileşme varmı benimki sürekli bulanıyo durmadan içimde hissediyorum dışarı çıkamıyorum resmen sınava gidemiyorum sen şuan çıkıp rahat rahat gezebiliyomusun ilaçları söylebilirmisinEvet bulantılarım baya baya azaldi. Benimde hergün bulanıyordu psikolojik denildi psikaytriste gittim ilac yazdi 24 gün oldu baslayali ama artik eskisi gibi bulanmiyor yemek yemeğe korkmuyor. Şu ara biraz iştahim kapali ama ilacla alakasi oldugunu sanmiyorum cünkü 3 4 gündür kapali. Sen neler kullaniyosun
bulantınız geçtimi asıl soru bu birde ne yapıyolar seansın içeriği neBu arada eft ile ilgili guzel bilgi verememistim. Eft normal terapilerden farklı. Normal psikolog terapileri hastanin olaylarini anlatmasi doktorun dinleyip telkin vermesiyle gerceklesir. Bu sekilde tedavide tedavi suresi uzuyor bu sebeple. Eftde olay cok farkli. Olayin baslangic sebebinize goturuyor sizi eft. Kucukken yasadiginiz olaylar nasil oluyorsa akliniza geliyor. Eft enerji bedeniyle yapilan bir calisma turu. Kisa surede iyilesmenizi sagliyor bu sebeple benim tedavim kisa surdu. 7 aydan fazladir zorunluluklar disinda disari adimimi atmadim. Su icsem kusuyordum bile diyemiyorum cunku su bile icemiyordum kusacagim diye. Eft ile panik atak hastalari bile en fazla 5 seansta iyilesiyorlar. İnternette nasil bir sey oldugunu arastirabilirsiniz ben konunun uzmani degilim. Sadece ben artik disari cikabilir hale geldim cok sukur yemek de yiyorum. Eft ye gittigimden beri stres halinde ne yapmam gerektigini de biliyorum. Eger daralti hissedersem bunu kontrol edebiliyorum. Bu sebeple benim tedavim kisa surdu cok sukur sorunun kokenine indik ve hallettik. Herkese gecmis olsun
7/24 bulantı oluyomuydu şuan bulantı geçtimi4 sene önce bulantı ve kusmalarım çok yoğundu su içsem kusar vaziyetteydim şimdi Allaha skur eski halime göre daha iyiyim 2 adet antidepresan kullanıyorm onlarda kilo yapıyo işte idare ediyorum rahat evet dışarıda yiyorum gene fazla olmasada yiyorum bulantım herzaman olmuyor ama tamda iyileştim denilemez bi iyi bi kötü yuvarlanıp gidiyorum işte ama en azından kusmam durdu.EFT olayına bende sıcak bakıyorum biraz daha araştırabilirsem uygun olursa ona gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?