Midem bulana bulana inatla yiyorum o bulansada ben yiycem diyorum kendimi kusarsamda kusayim yetti artik diyorum kendimeeBende aynıyım bunun mideyle bir alakası yok canım gidince göreceksin gastrit reflü diyip gönderecekler ama bu hastalıklar insanı bu hale getirmez. Bizimki tamamiyle psikolojik. Ama sakın antidepresan kullanma hiç bir iyileşme göstermiyor sadece süreci uzatıyor. Ve sen bırakınca aynı sen oluyorsun. Bunu beyin gücüyle yenmemiz gerekiyor.
Ne güzel bunu başarıyorsan ben başaramıyorum kustuktan sonra hiç bir şey yemek gelmiyor içimden.Midem bulana bulana inatla yiyorum o bulansada ben yiycem diyorum kendimi kusarsamda kusayim yetti artik diyorum kendimee
En son 9 haziranda kusmustum sonra kusmadim ama sürekli bulanıyor sabah kalkınca yemekten önce yemek yerken hatta şu anda bileNe güzel bunu başarıyorsan ben başaramıyorum kustuktan sonra hiç bir şey yemek gelmiyor içimden.
Zorla yiyorum ama yiyorum napayımNe güzel bunu başarıyorsan ben başaramıyorum kustuktan sonra hiç bir şey yemek gelmiyor içimden.
Hakkında hayırlısı olsun umarım hastalık değildir de psikolojiktir en azından senden kaynaklandığını bilirsin kendi beyninde yenmeye çalışırsın. Hastalık olursa tedavi ol geçmesini bekle geçti mi geçmedi mi diye düşün o daha zor.Zorla yiyorum ama yiyorum napayımaxid diye bir ilaç verdi doktor ailede herkeste ülser var diye bende de olabilir şüphesiyle. Eğer ilac biter geçmezse endoskopi yapilacak. 9 hazirandan beri kusmadım ama bulantıda hiç geçmedi izmir birde çok sıcak bu ara iyice arttı.
Anlattıkların benim durumumla çok aynı. Benim de sürekli bulantım var. Ama ben zorluyorum kusmak içi çünkü o Zaman rahatlıyorum. Sende kusma olmuyormuş ama bende de yok aslında ben çıkartmak için zorluyorum. Bence mideyle alakalı değil bu durum çünkü ülser bu kadar bulantı yapmaz ya da gastrit ya da reflü hatta helikobakter mikrobu bile bu kadar bulandırmaz genelde ağrı daha şiddetli olur bulantıdan. Hepsini yaşadım çünkü ben. Hepsinde ağrı bulantıyı bastırıyordu.En son 9 haziranda kusmustum sonra kusmadim ama sürekli bulanıyor sabah kalkınca yemekten önce yemek yerken hatta şu anda bile
Ülserden süpheleniyor doktor endoskopi istiyor iste acil, dediğiniz gibi psikolojik oldğunu bilirsem umursamam gibi geliyorHakkında hayırlısı olsun umarım hastalık değildir de psikolojiktir en azından senden kaynaklandığını bilirsin kendi beyninde yenmeye çalışırsın. Hastalık olursa tedavi ol geçmesini bekle geçti mi geçmedi mi diye düşün o daha zor.
Bende 7 tane 8 mm çapında ülser vardı. Hiç bu kadar kustuğum olmamıştı.Ülserden süpheleniyor doktor endoskopi istiyor iste acil, dediğiniz gibi psikolojik oldğunu bilirsem umursamam gibi geliyor
Bi bilsem neden bu kadar bulandıgını. Bu kadar bulandiracak stres yaptigimida sanmiyorum tamam var stresim ama sabahtan aksama kadar midem bulaniyor.Anlattıkların benim durumumla çok aynı. Benim de sürekli bulantım var. Ama ben zorluyorum kusmak içi çünkü o Zaman rahatlıyorum. Sende kusma olmuyormuş ama bende de yok aslında ben çıkartmak için zorluyorum. Bence mideyle alakalı değil bu durum çünkü ülser bu kadar bulantı yapmaz ya da gastrit ya da reflü hatta helikobakter mikrobu bile bu kadar bulandırmaz genelde ağrı daha şiddetli olur bulantıdan. Hepsini yaşadım çünkü ben. Hepsinde ağrı bulantıyı bastırıyordu.
Canım bu geçmişte yaşadıkların birikintisi. Şu an olan bir stres değil. Belki 5 yaşında bir köpekten korkman ya da geçen sene yaşadığın bir korku. Bilinçaltı yapıyor şu an olan bir durum değil ki.Bi bilsem neden bu kadar bulandıgını. Bu kadar bulandiracak stres yaptigimida sanmiyorum tamam var stresim ama sabahtan aksama kadar midem bulaniyor.
Aģrımda oluyor aç olunca özellikle bi de yemekten sonra. Yemeklerin kokusuda midemi bulandiriyor yemek yeme fikri bulandiriyo zaten sonra bi bakiyorum bulanmaya baslamis gecsin istiyorum artik napcam bilmiyorumCanım bu geçmişte yaşadıkların birikintisi. Şu an olan bir stres değil. Belki 5 yaşında bir köpekten korkman ya da geçen sene yaşadığın bir korku. Bilinçaltı yapıyor şu an olan bir durum değil ki.
Midende bir sorun da olabilir ama bu yemek kokusundan bulanması filan tamamiyle psikolojik. Bende yaşıyorum ordan biliyorum. Dilerim tez Zaman'da sağlığımıza kavuşuruzAģrımda oluyor aç olunca özellikle bi de yemekten sonra. Yemeklerin kokusuda midemi bulandiriyor yemek yeme fikri bulandiriyo zaten sonra bi bakiyorum bulanmaya baslamis gecsin istiyorum artik napcam bilmiyorum
Bugün akşama kadar iyiydim akşam yemeğinde başladı yine umarım geçer ikimizinkide ve rahatlarız. Siz hergün kusuyor musunuz yoksa sadece bulanıyor muMidende bir sorun da olabilir ama bu yemek kokusundan bulanması filan tamamiyle psikolojik. Bende yaşıyorum ordan biliyorum. Dilerim tez Zaman'da sağlığımıza kavuşuruz
Yok benim muhakkak her gün bulantı oluyor ve muhakkak kusuyorum. Zaten bulantı başladığı Zaman kusmam gerektiğini düşünüyorum ve gidip kusuyorum. Yani kendim yapıyorum aslında bunu ama durdurmayı bilmiyorumBugün akşama kadar iyiydim akşam yemeğinde başladı yine umarım geçer ikimizinkide ve rahatlarız. Siz hergün kusuyor musunuz yoksa sadece bulanıyor mu
Peki neden kusmaniz gerektigini düsünüyorsunuzYok benim muhakkak her gün bulantı oluyor ve muhakkak kusuyorum. Zaten bulantı başladığı Zaman kusmam gerektiğini düşünüyorum ve gidip kusuyorum. Yani kendim yapıyorum aslında bunu ama durdurmayı bilmiyorum
Geçmişte yaşadığım olumsuz düşünceler bu günlerde beynimi boşaltmak için beni kusmaya yönlendiriyor. Yani doktorumun bana söylediği gerekçe bu. Farkında olmadan arkadaşımın söylediği bir söz, ya da eşimin bana bir gün sert bir bağırmışım, ya da ailemle yaşadığım aslında önemli olmayan bir tartışma. Bunların birikintisi olarak beynim boşalma yöntemi bu yoku çekmiş. Kusmazsan rahatlamazsın fikri hakim. Bunun bilincindeyim. Kusunca da rahatlıyorum zaten.Peki neden kusmaniz gerektigini düsünüyorsunuz
Evet bu anlattığın tamamiyle psikolojik. Bende aylardır bunu çekiyorum. Antidepresan kullanmamak için de direniyorum ama Nasıl geçecek bilmiyorum. Bir çaresini bulan beni de aydınlatsın.
Evet haklısınız ama psikolog yönlendiriyor zaten bu durum bu şekilde geçmez mutlaka ilaç kullanmanız lazım diye altını çiziyorlar. Bu yüzden ben artık paikolog ve psikiyatriden uzak durmaya çalışıyorum. Çünkü bınun bir hastalık olmadığını düşünüyorum. Beynim yaptığı için hastalık değil bir duygu durumu bence.her şeyde antidepresana yüklenmeyerek çok iyi yapıyorsunuz. bu durumun antidepresanla hiçbir ilgisi yok. adı üzerinde depresif durumlarda kullanılır.
ikinize de öncelikle bir iyi bir psikoloğa gitmenizi tavsiye ediyorum. hangi durumlarda bulantı yaşadığınızı, sebeplerini ve çözümünü bulmakta size yardım edecektir. bu tip sorunlar için psikatristlere giderseniz muhtemelen gereksiz ve işe yaramaz bir antidepresanla eve dönersiniz.
Aslında bir haftaya yakındır axid ilaciyla rahattı midem rahat yemek yiyordum bulanmiyordu ama bu sabah aklima 8 hazirandaki acillik olmam ne yesem cikarmam suyu bile geldi aklima ve midem bulantimda tam gecmedigi icin yine öyle olursa nolur diye düsündüm ve simdi aksam yemeğinde öyle bir bulandiki yiyemedim yemek. Bu durumdan nasil kurtulucam işe başlayacam ama korkudan emin olamiyorum ne yapicam bilmiyorumEvet haklısınız ama psikolog yönlendiriyor zaten bu durum bu şekilde geçmez mutlaka ilaç kullanmanız lazım diye altını çiziyorlar. Bu yüzden ben artık paikolog ve psikiyatriden uzak durmaya çalışıyorum. Çünkü bınun bir hastalık olmadığını düşünüyorum. Beynim yaptığı için hastalık değil bir duygu durumu bence.
Benim bulantılarım gün icinde sebepsiz cikiyor ortaya. Bir haftaya yakındır axid ilaci sayesinde daha iyiydim amaa bugün sabah aklima 8 haziranda acillik olusum bisey yiyememem ve suyu bile cikarmam geldi. Yine öyle olmaktan korktum cünkü hala tam gecmedi ve bugün aksam.yemeğini zorla yedim öyle bir bulandikiher şeyde antidepresana yüklenmeyerek çok iyi yapıyorsunuz. bu durumun antidepresanla hiçbir ilgisi yok. adı üzerinde depresif durumlarda kullanılır.
ikinize de öncelikle bir iyi bir psikoloğa gitmenizi tavsiye ediyorum. hangi durumlarda bulantı yaşadığınızı, sebeplerini ve çözümünü bulmakta size yardım edecektir. bu tip sorunlar için psikatristlere giderseniz muhtemelen gereksiz ve işe yaramaz bir antidepresanla eve dönersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?