Maalesef benim de öyle. Hangi ortama girersem gireyim öyle. aklımı hiç oradan çekemiyorum. Çevremi de bıktırdım çünkü ben çok dile getiriyorum. Siz evli misiniz?Düşünmeyi birakmadigimiz sürece gecmeyecek. Sabah gözümü aciyorum aklim midemde yatana kadar ben bile yoruluyorum artik
Yok hayir 23 yasindayim üniversite okuyorum annemleyim evde. İşe başlicam ama korkuyorum emin olamiyorum arkadaslarim cagiriyo cikmiyorum nolcak böyle bilmiyorumMaalesef benim de öyle. Hangi ortama girersem gireyim öyle. aklımı hiç oradan çekemiyorum. Çevremi de bıktırdım çünkü ben çok dile getiriyorum. Siz evli misiniz?
Ben bu illete ilk yakalandığımda çalışıyordum işten ayrılmak zorunda kaldım çünkü tıp bu duruma çare bulamadı. Sadece antidepresan iyi geliyordu ama onu da ömür boyu kullanamazdım bırakmak zorunda kaldım ve belirtiler tekrar başladı. Zaten o ilaçlar da tedavi etmiyormuş sadece süreci uzatıyormuş. Bu süreçte evlendim allahtan eşim çok destek sağolsun ben kusunca elimi hiç bırakmıyor. Gece gündüz yanımda. Ama nereye kadar devam edecek bende merak ediyorum.Yok hayir 23 yasindayim üniversite okuyorum annemleyim evde. İşe başlicam ama korkuyorum emin olamiyorum arkadaslarim cagiriyo cikmiyorum nolcak böyle bilmiyorum
Ne güzel eşiniz destekmiş. Benim annemde kanser tedavisi gördü çokta dile getiremiyorum bulaniyo diye ama biliyo tabii. Tek istedigim gecsinBen bu illete ilk yakalandığımda çalışıyordum işten ayrılmak zorunda kaldım çünkü tıp bu duruma çare bulamadı. Sadece antidepresan iyi geliyordu ama onu da ömür boyu kullanamazdım bırakmak zorunda kaldım ve belirtiler tekrar başladı. Zaten o ilaçlar da tedavi etmiyormuş sadece süreci uzatıyormuş. Bu süreçte evlendim allahtan eşim çok destek sağolsun ben kusunca elimi hiç bırakmıyor. Gece gündüz yanımda. Ama nereye kadar devam edecek bende merak ediyorum.
Allah sabır versin tekrarını göstermesin inşallah anneniz için. Evet annenizin yanında bir bulantıyı dert etmek saçma olur ama herkese yaşadığı büyük geliyor. Aklıma nice hastalıklar geliyor şükrediyorum ama sonra bu durumda çok zor diyorum. Çok ortadayım. Yoga düşünüyorum. Beyin hücrelerimi temizlemek için.Ne güzel eşiniz destekmiş. Benim annemde kanser tedavisi gördü çokta dile getiremiyorum bulaniyo diye ama biliyo tabii. Tek istedigim gecsin
Sağolun Allah razı olsun. Valla geçecekse her yolu denerim. Sıcakta çok etkiliyor beni. İzmir cok sicak dısari bi cikayim hemen basliyo bulanmaya. Ilacimda 9 tane mi ne kaldi bitince gidicem özele ama ordada endoskopi ne kadar bilmiyorum annemden gizli cekilicem üzülmesin diye ama paramda yok bakalimAllah sabır versin tekrarını göstermesin inşallah anneniz için. Evet annenizin yanında bir bulantıyı dert etmek saçma olur ama herkese yaşadığı büyük geliyor. Aklıma nice hastalıklar geliyor şükrediyorum ama sonra bu durumda çok zor diyorum. Çok ortadayım. Yoga düşünüyorum. Beyin hücrelerimi temizlemek için.
Sigortan varsa özeller çok tutmuyor sanırım 100 tl filan fark alıyor. Yani Ankara'da öyleydi. Ama devlette de olabilirsin hiç korkma. Gerçi ben midende bir şey olduğunu sanmıyorum ısrarla aynı şeyi söylüyorum. Çünkü yaşadığın durumu ben senelerdir yaşıyorum.Sağolun Allah razı olsun. Valla geçecekse her yolu denerim. Sıcakta çok etkiliyor beni. İzmir cok sicak dısari bi cikayim hemen basliyo bulanmaya. Ilacimda 9 tane mi ne kaldi bitince gidicem özele ama ordada endoskopi ne kadar bilmiyorum annemden gizli cekilicem üzülmesin diye ama paramda yok bakalim
Banada öyle geliyor o yüzden korkuyorum. Olmak istememin sebebi eğer doktor bi sey yok derse geçer mi acaba psikolojik olarak diye düsünüyorum kendimi biliyorum gecer gibi geliyo. Yoksa böyle yasanir mi ya kilo alamiyorumSigortan varsa özeller çok tutmuyor sanırım 100 tl filan fark alıyor. Yani Ankara'da öyleydi. Ama devlette de olabilirsin hiç korkma. Gerçi ben midende bir şey olduğunu sanmıyorum ısrarla aynı şeyi söylüyorum. Çünkü yaşadığın durumu ben senelerdir yaşıyorum.
Doktor sana bir şey yok dediğinde yine geçmiyor. Bana da öyle oldu. Dedi ve bana iyileşmem için paikiyatriste gitmem gerektiğini söyledi. Giderek de hayatımın hatasını yaptım. İlaçla başladım. İyileştirmediği gibi süreci de uzattı. İlacı bıraktığımda başlamadan önceki halimden daha beter kusuyordum çünkü ilacı bırakma evresi de sancılı geçiyor. Bence her şey bir yana otur beynini kullanmaya çalış. Doktor bunu yapamaz sen yapacaksın onlar için en kolayı ilaç ver gönder. Ama sen insansın. Her seferinde ilaca sarılamazsın. Ben yaptım o hatayı sen yapma. Bir sevilan vardı öyle demişti keşke yapmasaydım dersin. Kafanı kullan. Bulansın. Kus hatta. Bak ben öyle yapıyorum. Bulanıyor gerekiyorsa kusuyorum da ama sonra bir daha olmaz belki ümidiyle uyuyorum. Sabah olursa sa olur o Zaman düşünürüm diyorum. İzmir'de yoga üzerine ücretsiz çok kurs var ben araştırdım senin adına. Sende bir bak. İnan çok iyi gelecek. Ben başlıcam bu hafta konuşup. İnanarak çıkarsan bir yola, iyi gelmeyecek hiç bir şey yok. Bu bana iyi gelecek dedim ve gelecek. Allah büyük. Kimseyi darda bırakmaz.Banada öyle geliyor o yüzden korkuyorum. Olmak istememin sebebi eğer doktor bi sey yok derse geçer mi acaba psikolojik olarak diye düsünüyorum kendimi biliyorum gecer gibi geliyo. Yoksa böyle yasanir mi ya kilo alamiyorum
ayyy çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Bende hiiiiç istemiyorum antidepresan kullanmayı ruh gibi yapıyor diyorlar. kendim yenicem inanıyorum ben. Allahın izniyle şu endoskopiyi olayım kafam rahatlasım yeni kurslar yeni çevre banada iyi gelecek. Umarım geçer sizinde kendimden çok sizinkini istiyorum çünkü siz kusuyormuşsunuzda. Çok şükür benim kusmam yok bir buçuk aydır.Doktor sana bir şey yok dediğinde yine geçmiyor. Bana da öyle oldu. Dedi ve bana iyileşmem için paikiyatriste gitmem gerektiğini söyledi. Giderek de hayatımın hatasını yaptım. İlaçla başladım. İyileştirmediği gibi süreci de uzattı. İlacı bıraktığımda başlamadan önceki halimden daha beter kusuyordum çünkü ilacı bırakma evresi de sancılı geçiyor. Bence her şey bir yana otur beynini kullanmaya çalış. Doktor bunu yapamaz sen yapacaksın onlar için en kolayı ilaç ver gönder. Ama sen insansın. Her seferinde ilaca sarılamazsın. Ben yaptım o hatayı sen yapma. Bir sevilan vardı öyle demişti keşke yapmasaydım dersin. Kafanı kullan. Bulansın. Kus hatta. Bak ben öyle yapıyorum. Bulanıyor gerekiyorsa kusuyorum da ama sonra bir daha olmaz belki ümidiyle uyuyorum. Sabah olursa sa olur o Zaman düşünürüm diyorum. İzmir'de yoga üzerine ücretsiz çok kurs var ben araştırdım senin adına. Sende bir bak. İnan çok iyi gelecek. Ben başlıcam bu hafta konuşup. İnanarak çıkarsan bir yola, iyi gelmeyecek hiç bir şey yok. Bu bana iyi gelecek dedim ve gelecek. Allah büyük. Kimseyi darda bırakmaz.
Allah razı olsun ikimizde bir an önce iyileşiriz. Ama ben beynimin yaptığını biliyorum. Sadece biraz daha böyle devam edersem gerçekten midemi bozucam ondan korkuyorum. Dediğim gibi herhangi bir kurs değil ama yoga çok iyi gelecek ben inanıyorum sende inan ve git. İnsanlar bu yöntemlerle kanseri yeniyorlar biz bir bulantıyı mı yenemicez? Çaresizlik yakışmıyor. Biraz mantıklı hareket edelim. Evet ben kusuyorum kusunca da kendimden geçiyorum. Bayılacak gibi oluyorum. Banyodan salona zor yürüyorum. Eşim kendine gel diyor sürekli ama yaşamayan bilmez. Bende normalde kusmuyorum. Sadece kusarsam rahatlarım diye kendimi buna endeksliyorum. Ki kusunca rahatlıyorum gerçekten. Ama son iki haftadır bende kusmuyorum. Sadece bulantım var. Bu da benim için bir ilerleme. En azından kusmayı durdurdum. Bulantı hep var zaten. Korkarım bununla yaşamak zorunda kalmayalım. Bir an önce çaresine bakalım. Millet yiyor içiyor geziyor hele ben yeni evliyim canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Benimi çok yordum beynim zaten tükendi. Allah yardımcımız olsun.ayyy çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Bende hiiiiç istemiyorum antidepresan kullanmayı ruh gibi yapıyor diyorlar. kendim yenicem inanıyorum ben. Allahın izniyle şu endoskopiyi olayım kafam rahatlasım yeni kurslar yeni çevre banada iyi gelecek. Umarım geçer sizinde kendimden çok sizinkini istiyorum çünkü siz kusuyormuşsunuzda. Çok şükür benim kusmam yok bir buçuk aydır.
evet benimde beynim tükendi artık ya bi insan 7/24 mide bulantısı düşünür mü ya acaba bulanacak mı bunu yersem bulanır mı dışarı çıkarsam ve ya bulanırsa hep böyleyim. Kendimden sıkıldım artık kusucam diye ödüm kopuyor artık bulanmasın istiyorum.Allah razı olsun ikimizde bir an önce iyileşiriz. Ama ben beynimin yaptığını biliyorum. Sadece biraz daha böyle devam edersem gerçekten midemi bozucam ondan korkuyorum. Dediğim gibi herhangi bir kurs değil ama yoga çok iyi gelecek ben inanıyorum sende inan ve git. İnsanlar bu yöntemlerle kanseri yeniyorlar biz bir bulantıyı mı yenemicez? Çaresizlik yakışmıyor. Biraz mantıklı hareket edelim. Evet ben kusuyorum kusunca da kendimden geçiyorum. Bayılacak gibi oluyorum. Banyodan salona zor yürüyorum. Eşim kendine gel diyor sürekli ama yaşamayan bilmez. Bende normalde kusmuyorum. Sadece kusarsam rahatlarım diye kendimi buna endeksliyorum. Ki kusunca rahatlıyorum gerçekten. Ama son iki haftadır bende kusmuyorum. Sadece bulantım var. Bu da benim için bir ilerleme. En azından kusmayı durdurdum. Bulantı hep var zaten. Korkarım bununla yaşamak zorunda kalmayalım. Bir an önce çaresine bakalım. Millet yiyor içiyor geziyor hele ben yeni evliyim canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Benimi çok yordum beynim zaten tükendi. Allah yardımcımız olsun.
Emetofobi bunu bir araştır derim. Benim durumum bu çünkü. Belki sende kendini bulursun bunda. Hem durumu kabullenirsen psikolojik evet dersen tedaviye de başlamış olursun.evet benimde beynim tükendi artık ya bi insan 7/24 mide bulantısı düşünür mü ya acaba bulanacak mı bunu yersem bulanır mı dışarı çıkarsam ve ya bulanırsa hep böyleyim. Kendimden sıkıldım artık kusucam diye ödüm kopuyor artık bulanmasın istiyorum.
anladım araştırıcam sağolun. Psikolojik olduğunu bi kabullenebilsemEmetofobi bunu bir araştır derim. Benim durumum bu çünkü. Belki sende kendini bulursun bunda. Hem durumu kabullenirsen psikolojik evet dersen tedaviye de başlamış olursun.
Araştırdın mı canımm nasılsın? Kendine ait bir şeyler buldun mu?anladım araştırıcam sağolun. Psikolojik olduğunu bi kabullenebilsem
Evet buldum bi kaç tane. Başvurucam ilacım bitince. Bugün şu saat oldu hala bulanmadi hayret ediyorumAraştırdın mı canımm nasılsın? Kendine ait bir şeyler buldun mu?
Oh iyileşiyorsun demek ki. Allahım yardım etsin. Bence sende meditasyona başla. Çünkü bu yaşadığımız sadece korku ve üstesinden ancak beyin temizliği ile gelebiliriz.Evet buldum bi kaç tane. Başvurucam ilacım bitince. Bugün şu saat oldu hala bulanmadi hayret ediyorum
Namaza başlıyorum bugün. Allah'a sığınıcam. Başka kimsemiz yok bu hayatta zaten. İyileşmek istiyorum artık çok sıkıldım. Çok bunaldım. Ailem de yanımda değil. Annemi çok özlüyorum. Yanımda olsa daha kolay olurdu belki bilmiyorum. Offff allahım darda olan herkese yardım etsin çok zorHatta şu an bi şeyler yiyesim var korkuyorum hafiften bulanacak gibi geliyo.
Ben de ne yapacagimi bilmiyorum. İlk başladigi mayis ayini hatirliyorum kafama hic takmiyodum normal okuluma gidiyodum disarda geziyodum ama yinede bulaniyodu o yüzden aklimda hep düsúnmesemde bulanacak mayista öyle olmustu düsüncesi var bu da karamsarliga sürüklüyoNamaza başlıyorum bugün. Allah'a sığınıcam. Başka kimsemiz yok bu hayatta zaten. İyileşmek istiyorum artık çok sıkıldım. Çok bunaldım. Ailem de yanımda değil. Annemi çok özlüyorum. Yanımda olsa daha kolay olurdu belki bilmiyorum. Offff allahım darda olan herkese yardım etsin çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?