Psikolojik olarak yardım edebilir misiniz?

Zeynep demirli

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
76
23
8
27
Arkadaşlar merhaba evimin yanında binada yıkım çalışması vardı 2 gündür. Ve ben 2 gün önce deprem olurcasına sallantı şeklinde uyandım ve 2 gündür sabah 9 dan akşam 6 ya kadar yıkım çalışması olduğu için evim sallanıyor. Ve bende 2 gündür sallantı bitse bile sallanıyorum ve kalp atışlarım yüksek olmaya başladı stres oldukça. İnsanlar deprem olduktan sonra nasıl 1 2 hafta hep sallanıyor gibi panik halinde olup korkuyorlar bende şu an öyleyim bunu nasıl daha hızlı atlatabilirim? Panik oldukça kalp ritmim hızlanıyor.

Arkadaşlar merhaba evimin yanında binada yıkım çalışması vardı 2 gündür. Ve ben 2 gün önce deprem olurcasına sallantı şeklinde uyandım ve 2 gündür sabah 9 dan akşam 6 ya kadar yıkım çalışması olduğu için evim sallanıyor. Ve bende 2 gündür sallantı bitse bile sallanıyorum ve kalp atışlarım yüksek olmaya başladı stres oldukça. İnsanlar deprem olduktan sonra nasıl 1 2 hafta hep sallanıyor gibi panik halinde olup korkuyorlar bende şu an öyleyim bunu nasıl daha hızlı atlatabilirim? Panik oldukça kalp ritmim hızlanıyor.ca

Canım seni iyi hissettirecek şeyler yap kulaklığını tak müzik dinle yüksek ses iyi gelir diye tahmin ediyorum evin içinde kulaklıkla dans et düşünmemeye çalış çok daraldıgın anda dışarı çık eminim atlatırsın neleri atlatmıyoruz ki 😂

Back
X